- Klippning igår

Igår hade vi bara en lektion i skolan, och på den stog de egen hårvård. Vilket betyder att vi får fixa varanndras och sitt eget hår/ögonbryn, ja vad som helst. Så Sara klippte mig och Emmy fick både ögonbryn, och håret fixat. (klippt och färgat.) :) jaja, ivf så har jag inte klippt mig så mycket ovanligare, utan jag ser ut som alltid typ, fast inte lika slitet. :P haha

Frågan är nu* Ska jag behålla min hårfärg som den är eller ska jag göra något nytt? Kan verkligen inte bestämma mig!



- Mot skolan!

Idag har jag bilen "på mina tider" så det ska bli skit skönt! Börjar 10.30 och slutar typ vid 13.30 eller nåt. :) hehe, bra dag säger jag! :) Fint väder är de också, så idag ska jag upp till stallet! :D

haha, så söt. Lämna oss ifred blicken kanske? :P


- Flera bilder

Nu kommer flera bilder (gamla bilder) på Casper! :) Fick bara ett litet ryck att lägga upp några. :)



- Casper

Är så sugen på att börja med unghäst arbetet igen! Ska nog börja med det tror jag. var ju lite sugen på att börja på paintball också, men de kommer nog aldrig hända. så ska nog börja sattsa lite mera på Lagga nu. :)


- Hemma

Sitter hemma just nu. På vägen hem var det bilköer som jag vet inte vad. så tog E4an istället för att åka vid boländerna. Smart drag tycker jag själv! :) men men, sen har jag bara varit allmänt sur hela dagen, så struntar i att gå upp till stallet. Lite tråkigt, men jaja, imorgon ska jag upp till stallet ivf, jag måste. innan jag deppar ihop. Blir faktiskt lite depp om jag inte har varit där på några dagar. Är så sugen på att rida varje dag nu! Så får se om jag kanske kan göra något med Casper eller nåt :)

En bild på mig, visserligen bakifrån. men tycker endå att bilden speglar mig ganska bra. När jag håller på att organisera saker. ;) haha


vänta är de värsta jag vet, sitter i bilen och väntar på att klockan ska gå så jag får lämna patriks grejer till honom. sen ska jag åka hem ;)


- Tisdag

Börjar sent idag, as skönt! sen ska jag och fåggen färga Emmys hår och sen får vi se vad vi gör. Om någon klipper mig eller om någon klipper Emmy osv. Kl halv5-5 ska jag vara vid ekonomikum med patriks jävla flagga. (studenterna har ju nollning, och flaggan är tydligen väldigt viktig.) ^^ jaja, sen ikväll bär det nog av till stallet tror jag. Vi får se :)


Är ridsugen! :D


-Gröna Lund

Om sagt så var vi på gröna Lund i lördags. Blev bara några mobilbilder. men Dom här under har Inez fotat! :) Roligt vare att komma ut lite, även fast de var trist att tävlingen ställdes in. :)

Frittfall & Tilt

frida, Inez, Erika och jag. :)

Jenny, Erika, Frida, jag och Henrik i extreme. :)

 

tack alla för en rolig dag!


- Paintball bilder

Här får ni några bilder från Lördags. Från Patriks kamera. ^^

Suger babes i starten på en av matcherna

Marie som hoppade in i suger babes för dagen. Grymt bra tjej!

Tjej gäng ;)


-Måndag

Har gått i skolan idag hela dagen. Lyckades gå på fel lektion på morgonen och kommer för sent till min andra lektion. Duktigt gjort, typiskt mig!

jaja, slutade halv 5 idag sen åkte jag direkt hem. Hämtade mitt körkort idag på posten också. Så nu har jag fått hem det. vilket är skit skönt! :) Nu ska jag bara fixa min jävla läxa som egentligen skulle vara inlämnad idag ^^

- Bra låt!


En kompis la upp denna på sin blogg för ett tag sen. as bra låt att lyssna på morgonen när man är sådär lagom trött :)

- Söndag

Eftersom de inte är någon tävling idag så blev jag med dragen till Grönan. Vädret är väl inte det bästa, men då äre kanske inte så många där, vilket är bra! :)

Hörs sen. :)


- Lördag

Gick upp kl 6. Sen åkte jag, Patrik och Elin till paintball banan. Där kollade vi på och fick veta massor med regler. ser fett kul ut ska ni veta! Så förmodligen så ska jag och Elin prova på snart. (Alltså speedball pratar jag om nu.) aja, sen var jag i stallet lite från 1-2 kanske. :) Nu sitter jag hemma med Inez och Erika. ikväll blir det förmodligen vollyboll sen får vi se ! :)

Bilder från vollybollen kommer senare.. :)


- Upp tiiidigt!

Imorgon ska jag upp hur tidigt som helst. lite innan klockan 7 drar jag och Patrik till Uppsala för att hämta upp Elin vid tåget. Sen drar vi vidare till paintball tävling i Uppsala! Ska bli grymt kul att kolla! Får väl se hur länge vi stannar, men de lär kanske bli ett tag. ^^

Så om ni undrar så kommer kanske inte uppdateringen vara på topp här kanske. ;) men vi får väl se om jag orkar göra något mobilinlägg eller kanske tidsinställt. ;)

jag längst upp. sen lär ni ju se vem som är jag på andra bilden. och på tredje bilden har vi pappa ! :)


- Hästkunskap cup

är en tävling där man måste kunna hästkunskap. Tävlingen annordnas av CUS (centrala ungdomssektionen) och hålls på Strömsholm. (hålls även en nere på Flyinge för de som bor längre ner i landet.) Sist, alltså 2010 var det 36 lag från hela Sverige som deltog. Man är tre stycken i varje lag i olika åldrar/kategorier. jag har varit med i cupen år 2009 och 2010.

2009 var det "bara" 17lag med i cupen. och vi kom 2 och vann massa prispengar. Vi var bland annat snabbast i Sverige på att sätta ihop ett träns! haha, jaja grymt kul var det!

2010 var det nytt upplägg och mycket flera lag som deltog, (som sagt 36st) Mitt lag vann. Vet inte hur vi lyckades med tydligen så var vi väl bäst då. ^^ Så jag och två till som deltog i mitt lag har titeln "bäst på hästkunskap 2010". Eller SM mästare. Välj själv vad som låter bäst. ^^ jaja. Vi blev även sponsrade innan cupen från Agria då vi brukar göra bra från oss på tävlingar som innehåller hästkunskap.

Här ser vi ju att alla som tävlade för våran klubb hade agria mössor. (Johanna, som står åt vänster på bilden var skjus och lagledare, så hon tävlade alltså inte.) Vi som tävlade hade alltså lagga-jackor också! :)

 

Jaja, nu den 8 Oktober går cupen på strömsholm 2011. Ska såklart dit med samma lag som vi var i fjol! :) Super kul ska de bli!


- tävling inställd

Tävlingen på Söndag blev precis inställd. En häst från Jälla misstänkts tydligen ha kvarka. Jätte tråkigt nu när man har laddat. :( men men, sånt som händer. Hoppas verkligen de inte blir tävling på fel datum nu bara.. -.-


- Köp

Har varit till Kullavreta och hämtat mina ridstövlar och min ridhjälm. Sen åkte vi vidare till gränby. Där hittade jag en shorta och ett par jeans. Sen åkte vi vidare mot Sporren. Där hittade jag en pikeur tävlingsshorta. Dessutom på rean så då blev jag tvungen att köpa den! :D

Så nu är jag glaad när jag har fått shoppat lite. dessutom var det ju jävligt chill att åka runt med bilen. ^^

ungefär en sån köpte jag från Sporren :)


- Fredag

Veckan har gått super fort och nu är det redan Fredag. Idag blir de endå ingen vila för Erika och jag ska till sporren och kanske till Gränby. Sen ska vi till Kullavreta och hämta mina ridgrejer, så jag har mina egna till på Söndag. :) Sen på kvällen får vi väl se vad som händer. :)

btw, så känner jag starkt för att åka utomlands nu! ^^ Bild från Grekland


-Torsdag

Känner endå att jag fått mycket vettiga saker gjorda idag. har bland annat tagit körkortet dåra, sen har jag städat mitt rum, tvättat lite tvätt, sen har jag också varit på möte. Mötet var väldigt trevligt! och vi kom fram till ett par riktigt bra saker! :)

gammal bild. :)



-möte

Nu är jag på DUS möte inne på distriktet. Ska planera allt från ryttargala till ridskolecupar och grejer. Ska bli roligt att höra vad vi kommer fram till ! :) Skriver mera när jag kommer hem. (desutom körde jag in själv också.) haha, lycklig! ^^



- Good moments

Här kommer bilder på några av mina absolut bästa minnen (som jag kommer på just nu.) :D

DM mästare 2011. Kommer framförallt ihåg när mamma kom med resultatet. 73, ngt % Sen på ärevarvet fick jag "kontakt" med dommaren. Nickade för att tacka, haha. Så härligt att ha kontrollen!

Prisutdelning på när hemmaklubben annordnade en lokal, div 3. Är sån jävla skön känsla när man rider in på banan och alla kommer spingades för att se en av "klubbens ryttare". Var två stycken från min klubb som red på tävlingen. Sen när jag vann, kan ni ju tänka er vilka applåder jag fick ! :) alltid lika bra när det går bra på hemmaklubbens tävlingar! :)

Bild från när vi vann SM i hästkunskap/hästkunskap cup på Strömsholm. Från 2010. När dom ropade upp oss som vinnare trode vi inte de var sant, då vi tyckte det hade gått lite sisådär på tävlingsplatsen. men när jag tänker såhär i efterhand så var vi nog jävligt bra endå! haha, jaja, guud vad kul de var!

Lyckliga stunden är ju när man känner att hästen är klockren när man rider. Ibland får man verkligen vara med om den här "wowkänslan".

Sen är man ju alltid lycklig när man känner att man verkligen lyckats med något! Eller om något överhuvudtaget gick super bra! körkortet är en av alla dessa saker som man bara tänker YES om! hemskt att ta, eller att göra alla prov, men i efterhand när man verkligen har lyckats är det verklien ett av alla dessa good moments! :D

 

 


- Flyt

känner att jag har bra flyt i livet för tillfället. Ibland går det ju lite "hackigt" och ibland går de ju inte alls. Känner någon igen sig? Men nu känner jag faktiskt att det går åt rätt håll. Saker börjar avta, och jag känner att i slutändan kommer allt bli asbra! Nya projekt och grejjer kommer ju, men allt flyter bra! När allt flyter bra som blir man så mycket gladare också. Så skönt!

Nu pratar jag inte bara om körkortet, utan typ som ridningen börjar fixa sig. vann ju DMet sist, och snart ska jag börja tävla storhäst. Känner mig mer taggad än någonsin. Och ja, allt inom kommitér och grejer börjar också ordna upp sig. Känslan just nu är FRIHET! :D

Ett lyckligt ögonblick! Shiit vad glad jag var på ärevarvet här, på hemmaplan. och allt är som det ska vara ! :D Första plats och allt! :D



- Bra program

När jag inte är i stallet, umgås med vänner, går i skolan eller typ har något annat för mig (utom att sitta vid datan.) Sitter jag typ alltid framför Tven och latar mig. ^^ haha, men men. bara om det är något bra på TVn alltså. annars sitter jag mycket hellre och pratar med nån eller typ lyssnar på musik. :)

men kom och tänka på några program som jag ibland kan sitta och kolla på. :) Här kommer några som jag ibland kan kolla på. :)

90210 är ett exempel på ett "Sofiaprogram". :)

Tycker att True Talent är as bra! :)

Får ju inte glömma Merlin! Fast den lyckas jag alltid missa. Tur att de finns svtplay!

Fårngarna på Fortet. Sitter alltid klistrad framför TVn när frågorna kommer. & när man kommer på gåtan blir man as lycklig! ^^

Ett program som jag sällan kollar på, men tycker är as kul när jag plötsligt råkar kolla på de. Kollade på ett klipp igår med Erika. HAHA, jaja. Syns bara att namnet och loggan är så tråkig. Man tror ju att de är värsta gubbprogrammet? haha

 

jaja, Sen brukar jag kolla på auditionturnen med idol osv. Men jag är ingen som är beronde av någor program. Så om jag har tid så har jag tid. inget mer med det. :)

 


- Körkortet fixat! :D

Skrev upp för ca en vecka sen. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv tror jag. ^^ haha, jaja ivarjefall så klarade jag uppskrivningen. och idag (Torsdag) skulle jag köra upp. Klockan 10 kom han in i "väntsalen" och ja, sen vare bara att köra. Den enda anmärkningen han hade var att jag skulle hålla min placering lite mera åt höger vid landsvägskörning när jag skulle svänga höger. men annars tyckte han det var bra. Sån jävla lättnad när han säger att man är godkänd! :D

Så nu har jag alltså körkort och redan ikväll ska jag faktiskt ut och köra lite halvt i stan. ^^ För ikväll ska jag till DUS möte. shiit, kommer kännas konstigt att åka själv. ^^


- Startlistorna är fixade

Nu är startlistorna fixade och klara! Så nu är jag inte stryken längre. Så nu är det bara att tagga inför Söndag! Dom hade tydligen bara glömt att dra pengarna från min konto. och om inte pengarna är inne då är man inte anmäld. That´s it! men men, nu är det klart och de är skönt! :D


-paintball

På Lördag ska jag hänga med Patrik och kolla på paintball tävling. Elin ska förmodligen med också, vilket är as bra! Så slipper jag vara där själv! :D hihi, kommer bli as kul!

För dom ser inte ser de är de jag som spelar ! ^^


- True Talent

Tittade precis på True Talent för första gången. haha, måste säga att jag tycker det var ett jävligt bra program. Tycker verkligen att idén med programmet är hur bra som helst!

Rekommenderar verkligen alla att kolla på programmet! Mina favoriter är lätt Dannys än så länge. ;)


- Övninsgkörning

Har precis kommit hem. Har varit i skolan. Sen efter skolan var jag, Emmy och Sara duktiga och stannde lite för att skriva läxa. Sen åkte jag och övningskörde på körskolan. var bara en enkel lektion, så de gick fort. :) Sen blev jag hämtad av pappa i stan. och övningskörde hem. Gick väl bra, antar jag. ^^ men men, ikväll kanske jag tar en bil och kör lite också. Nu tar jag helg! För imorgon och på Fredag är jag ledig! Så sjukt skönt! :D

men men, nu ska jag äta sen får vi väl se vad som händer. :)

ja tack till den bilen! ;)


- SM & Kval 2010

Eftersom det typ var 10års jubileum på SM grejet skulle dom ha något speciellt. alltså slog dom ihop hoppning, dressyr ocg hästkunskap. Så först red man dressyren (precis som 2009) sen red man hoppningen och sist men inte minst skrev man ett hästkunskap prov.

Jag brukar ju inte hoppa. Därimot har Erika (min syster) varit ute och hoppat på Alicia en hel del förrut. Så jag var minst sagt lite död när jag skulle inte. hatar verkligen att man inte har tiden att slappna av och tänka lite, det gäller just dom sekundrarna som man är inne lixom. ush. ^^

jaja, dressyren. Dom ropade aldrig in mig till colectingring så när jag kom in i ridhuset fick jag startsignal direkt. var så jävla sur så det sumpade halva min ritt. var väldigt besviken på ritten för den hade verklige gått åt helvette (tyckte jag) men men, kom på 3dje plats i dressyren efter en häst med två olika ryttare.

Hoppningen. Jag och en av mina kompisar från Säfva (Sara) hade gått banan ihop, men lyckas missa informationen om att omhoppningen var direkt och inte efter alla hade hoppat. (som det stod i proppen och överallt). Så för att inte bli förvirrade övade vi bara in grunden. Hon hoppade som nummer 3 (ingen innan henne hade kommit till omhoppning) Hon hoppade felfritt och sen red hon förbi omhoppningen (då hon och jag trode att den skulle hoppas efterråt.) men publiken fick rätta henne och trots att ho inte hade pluggat in banan hoppade hon den felfritt. dock med 4 fel då hon inte trode man skulle hoppa omhoppningen förrän senare.) Verkligen dåligt att man inte säger det till alla. Medans hon hoppade lyckades jag memorera omhoppningsbanan något. (inte för att jag trode jag skulle lyckas komma dit, men i säkerhets skull) ^^ haha, jaja. trots den kanske inte så snygga stilen kom vi över alla hinder. Vidare till omhoppning. Där blev jag så förvånad att jag överhuvudtaget hade kommit runt grunden. Så ett stopp på första hindret. men sen felfritt genom hela. Så sammanlagt fick vi 4 fel då. ^^
Var hur glad som helst ska ni veta efter den ritten. ;) Kom på en 3 plats där också, om jag minns rätt.

Hästkunskapen
. hade ite pluggat ett dugg då Strömsholm var helgen innan och jag hade fullt upp med det. Desutom vann vi ju och blev Sveriges bästa på hästkunskap 2010. Så varför skulle man behöva plugga lixom? haha, jaja. Fick helt hjärnstopp då jag fick provet. Kunde det mesta, men kan allvarligt talat säga att jag var as dålig. Som tur är jag ingen person som hakar upp mig på saker utan livet går vidare. passerat är passerat och jag lever i nuet. Ingen idé att vara grinig för något som går att göra ogjort. ;)

sammanlagt kom jag på en 3 plats. Helt okej, men ihopräkningen var ju kaos från arrangörernas sida också. (Dock är det inte så lätt när distriktet inte berättar hur man ska räkna ihop resultaten.) man kunde typ inte vinna om man inte kom dubbelnollade i hoppningen. (och eftersom det var så, kunde ju bara 2 (på ponnysidan) vinna då det bara var två felfria.) Även om de var en annan som hade vunnit både dressyren och hästkunskapen så fick inte hon vinna då hoppningen "vägde" mest. Dåligt tycker vi som är dressyrryttare! ;)

men men, rolig dag var det trots allt! :D

Två bilder från dressyren :) Sen har jag bara film på resten. ;)

 


-Startlistor

Nu har det äntligen kommit upp startlistor inför helgen. Men jag är dock struken i båda klasserna? haha, pengarna är inne för två dagar sen och allt så jag förstår faktiskt inte hur det kom sig. ^^ Men dom har dock inte dragit pengarna än så de är väl de kan jag tänka mig.. men men, lite konstigt att dom inte drog, trode de gjordes automatiskt? jaja, blir väl till att ringa dit eller nåt och höra. :)


-Programridning

Idag red jag Elin och Erika uppe i Laggas ridhus och red igenom programmen inför Söndag. Hästarna var duktiga överlag. Macho tyckte inte om tanken att vara ensam på banan under första programmet och blev då lite springig och ville få in nosen lite mycket. Men andra (LB) var han mycket finare. Han var sammarbetsvillig och väldigt duktig. :) Dock måste vi verkligen öva på uppridningen och halten, då han gärna skjuter ut baken åt höger. haha, vi får helt enkelt se hur det går med det. :)


En av mina favoriter från träningen i Söndags! :)


- Så sant

Såg en kille som hade lagt upp denna på facebook. Så klockrent och sant! ;) haha
När en tjej säger - va? betyder det inte att hon inte hörde vad du sa.
Hon ger dig bara en chans att ändra dig.


- 23 Augusti

Sov till halv 10 sen började jag kvart över 11 i skolan. Hade typ ingenting, utom två prov. (Typ för att lärarna ska se vad vi kan och inte kan typ.) haha, kan ju säga att jag var jävligt dålig. Gissade på mer än hälften. :P men jag var nog inte ensam om de i klassen så de är chill. ;)

jaja, fick sluta typ 3 timmar tidigare. :) Ikväll ska jag övningsköra lite med mamma, sen ska jag upp till stallet och rida Macho. Ska rida igenom dressyrprogrammet. Anatgligen sista gången jag rider honom innan tävlingen. :)

Sötnos :)<3


-SM & Kval 2009

Det här året var det Dressyr som gällde. Jag och Alicia åkte till Lurbo (där kvalet var). Visste väl inte riktigt att de var ett SM kval när jag åkte dit. ^^ haha, så smart som jag är. Hade Eva med mig då ingen annan kunde skjusa. Så hon var ju lite av en tränare på plats såklart!

Eftersom tävlingen endast är för ridskoleryttare så är det ryttaren som bedöms och inte hästen. Man rider dressyrryttartest och man rider inte ensam på banan utan man rider två och två. Jag fick rida med en super snäll tjej från Enköping. jaja, Alicia Skötte sig fint, (som alltid) * :) Prisutdelningen var spänd då ingen visste något resultat alls. Alla klubbar hade ju flera representerade från deras klubb medans jag var själv kommer jag ihåg. haha, stog ju lite "bakom" alla andra. ^^ men men, Ivf så ropade dom upp att jag var vinnaren och skulle representera Uppland (på ponny). Skit kul och väldigt oväntat.

Som tur var SMet i Uppland just detta år, faktiskt på Enköpings anläggning. Alla skulle rida en häst dom aldrig sett eller suttit på. Jag fick en häst som hette Carras. En liten stor häst, men räknades som D-ponny (var kanske runt 1,50) Alla hade en egen hästskötare som knoppade och fixade allt med hästen samt skrittade fram. Sen när hästen var framskrittad fick man rida hästen i exakt 20min innan man skulle in på banan.

Jag som älskar rida andra och nya hästar tyckte ju självklart det var super kul. Min häst var jätte mysig, dock tyckte inte ryttaren innan mig att han var det. (Man delade hästen med en till från någon annan del av Sverige). Hon som hade honom innan mig tyckte han var lat och ja, inte alls hennes typ. men men, de var bara att fortsätta rida. Carras var duktig, dock fanns det grymt duktiga ryttare där, och jag slutade precis utanför placering . 7 plats. Alla som var där var ju tydligen "vinnare" endå eftersom dom hade kommit dit, så alla fick ju pris. men endå. ^^ efterråt blev jag intervjuvad av en tidning kommer jag ihåg. Men ivf, super kul vare! Rekommenderar verkligen alla att prova på!

Några bilder på mig och Carras ! :)


- Bilder från träningen



Tack inez för alla bilder! :D


-Skoldag

Idag började skolan "på riktigt". Guud vad jag hatar skolan, riktigt sämst. Såklart kul att vara med Emmy och sara, men utan dom skulle jag vara död för länge sen. historian är ju hur sämst som helst och läraren, henne ska vi inte prata om -.- 2 timmar i sträck också -.- jaja

Bilder från träningen kommer nog ikväll :)


- Alicia

Alicia har verkligen gett mig bra minnen! Tänk första gången vi var ute och tävlade. Typ Mars 2009, eller kanske 2008? något sånt. Kom precis utanför placering, var ju hur lycklig som helst. ^^ Hon har alltid varit duktig och ställt upp. Vi har blivit placerad i alla klasser vi har startat utom den första (precis utan placering) och två klasser i Östervåla (samma dag, hur varmt som helst.) Hon har aldrig varit speciellt "tittig" , bara en gång (Den gången på Östervåla) som hon har stuckit. (dock på framridningen för att hon blev rädd) Inte mer med det, bara att rida vidare sen. :)

På vårat andra DM blev hon ifs rädd utanför banan och tog ett skutt in, men de var inge farligt, hellre in än ut. ;)

Foto från våran första tävling tsm på Säfva. (om jag minns rätt) Fick vi runt 61%

En av våra underbara minnen ihop. Vinst på Säfva.

Tävling 25 April på Jälla (annordnad av hemma klubb, vilket var extra kul) En av dom bästa sakerna är att tävla på hemmaplan! Kommer ihåg att jag var missnöjd över ritten, men hamnade i slutändan på nåt med 68% och en delad vinst.

En tävling efter balen i nian. Hade varit uppe till typ 3 dagen innan, sen skulle jag upp kl 6 för att fixa hästen. Kommer ihåg att mitt hår var väldigt fint efter baldagen och att jag fick kommentarer från bland annat speakern på tävlingen att de var fint. ^^ haha. jaja, som ni ser vinst i första klassen, sen tvåa i andra. :)

Jag och Alicia har ställt upp i 3 DM klasser och två "kval till SM"

DM 1 (2009), kom placerad (förklass) 5 och (DM klass) 6

DM 2 (2010), kom placerad (förklass) 3 och DM 4

DM 3 (2011) , placerad första plats. Personligt rekord i båda!

SM (Ridskoleryttare) kval 2009, Vann med Alicia och fick representera Uppland. (Eget inlägg om det kommer imorgon.)

SM kval 2010, både hoppning dressyr och hästkunskap var det för att kvala. Hoppning är varken min eller Alicias bästa sida. men vi lyckades bättre än många andra ska ni veta. (mer om de kommer också) Dock kom vi på en tredje plats. (bara vinnaren får representera/ rida SM.)

Från våran senaste tävling. Fick 73,ngt% i DM klassen. Lycka ! :)<3


- tjuvtitt

Ni får en bild från idag. resten får ni imorgon. Vet att det finns många brister i bilden, men ja. de är antagligen så det såg ut, så jag har ju lite att jobba på. men förhoppningvis ser det ju inte ut så hela tiden. :P

Fler bilder kommer imorgon, håll utkik!


- Tävlingsfrisyr

Prövade att göra en donuts på mig själv och även på Inez idag. Blev väl inte så jätte bra, eller det vart helt okej. men jag föredrar helt klart den flätade modellen. :)

Här kommer en klar på Inez, satt bra gjorde den också. Skit snygg enligt mig! :D


- Div 2

Har precis anmält vårat divison 2 lag (storhäst hoppning) till första och andra omgången. Jag har faktiskt lyckats få bara anmälningsdelen på mig vid hopplaget. Sen har jag ingenting på dressyrdelen då snälla Sofie fixar det. Underbart bra tycker jag! :D Så nu har jag anmält det, och ja. de enda jag behöver ha fokus på nu är typ prio 1 Körkortet, sen är prio 2 tävlingen på Söndag! :)

Bild från förra årets hopplag i div 3. Här kom dom på en andra placering. (lagledare/jag står längst åt höger.) :)


- Träning

Träningen gick bra. Macho är så gullig och försöker alltid göra rätt! :) Men vi kan bättre och de ska vi försöka visa på Söndag! :) Känner mig suuper taggad nu, vi ska bli placerade! :D haha (kan ju alltid sikta på det ivf.) ^^ Sen om de blir så, de är en annan femma. ;) men men, de enda problemet nu är att han kommer bli riden av andra från ridskolan i veckan då ridningen startar imorgon -.- jaja, bilder från träningen kommer när Inez Skickar! :)


- lektion för Inez

Glömde visst att berätta att jag höll lite lektion för Inez igår. Hon red Kingen (en av ridskolehästarna.) Vi övade på sitsen, vilket är det viktigaste i ridningen! :) Syndes att hon har tränat, för hon har blivit mycket duktigare! Nästa gång ska hon få ta någon annan häst, så det blir lite jobbigare för henne. ;) haha. Ivf var hon och Kingen jätte duktiga. Tycker verkligen om att hålla lektioner för elever som vill och är angagerade i det dom gör.

Nästa år blir det ridledarutbildning för min del! :D



Haha, insåg visst att jag inte alls hade någa bilder på kingen, utom denna. ;) Väldigt vacker var bilden också. ^^

- Dagens schema

Söndag idag, imorgon börjar skolan på "allvar", kul. Idag ska jag i varje fall ut och köra lite snart. Sen vid 1 tiden kommer Inez hit. då ska jag bland annat prova på min donuts uppsättning. :) Sen får vi se vad som händer. Vid 4 är det som sagt träning på Macho som gäller! :)


- Kvällen

Kvällen har varit väldigt chill och spenderats med Erika. Vi har kollat på film. Vi trode att "Jennifers body" var något av en komedi och kollade på den vi. Det slutade med att Erika var så rädd att hon inte ville lämna rummet. Inte för att den var så speciellt läskig kanske, men men. Erika har fixat Jällas hemsida lite och jag (Så snäll som jag är) har hjälpt henne. Vad skulle hon göra utan mig? haha, ingen aning säger jag bara.. ^^

Nu ska jag sova. har ställt klockan på 9.30. Ska kliva upp då, eftersom annars kommer jag aldrig kunna sova och då kommer jag aldrig komma upp på Måndag ist, lite ond cirkel där -.- jaja, måste försöka göra något vettigt. Imorgon ska jag pröva en ny tävlingsfrisyr på Erika, eller så provar jag på Inez. Beror på vem som vill. Tänkte fixa en liten special donuts. :) Måste ju se att de är jag som gjort den. har en idé men sen får vi se om jag lyckas, för har ju inte rätt grejer heller. ^^ men men, den som lever får se :)

Nu ska jag sova , godnatt

Ni får en bild på mig och Erika när vi var till Riga i somras. ;)


- Fins inget bättre..

Att tävla är nog det roligaste som finns! Tror inte det finns något bättre. Såklart är ju dressyr roligast, men när jag tänker efter, så hela mitt liv är som en tävling. Antingen med mig själv eller mot andra. Låter kanske jobbigt, men nejdå. Bara skitkul! :)

<3


-Uteritt med Erika och inez

Blev inga bilder idag pga vädret som var usdåligt. Spöregnade hela dagen. Jag, Erika och Inez red ut (jag red såklart Macho) Inte så mycket att säga om det. Macho var duktig, men de är han alltid. Verkar inte finnas någon dålig dag för den hästen? haha, så fiiin! Nu ska det bara finslipas på alla detaljer. MEN nu på Måndag börjar ju ridningen på ridskolan. Ska prata med Eva och se hur många grupper det är. för antagligen får han bli riden där. Trist, men å andra sidan har ju jag skolan att ta hand om också. :(

Men imorgon kör vi på träning och då ska Inez fota! :D

 


- Duktig jag är

Känner mig faktiskt lite duktig för tillfället. Idag hade vi USEK möte i stallet. Vi planerade en hel del kommande aktiviteter. Så nu har jag lyckas skriva in alla i September och Oktober på kalendern på laggas hemsida. Jobbigt helt klart! Men nu är det klart som tur är. Förvånar mig inte om jag glömt ngt. Nu hjälper jag Erika lite med idrottonline. Måste gå, bloggar mer snart :)

vill ni se det jag la in, klicka HÄR

-favoritcitat

Because sometimes thruth isn't good enough.
sometimes people deserve more.
_________________________________________________________________-

You dont have to live forever you just have to live.

__________________________________

Har ni fler citat som är bra? Dela med dig! :D




- Sovmorgon

hade satt klockan på 11 ifall jag skulle sova länge. Vad tror ni jag gör. ? När klockan ringer, då fortsätter jag sova. -.- inte okej, när skolan börjar kommer jag dö när jag måste upp tidigt. Känns ju väldigt duktigt gjort att få in vanan att sova länge nu såhär i slutet. jaja nog om det. Jag tänkte ju fota på åkern och greja, men nu regnar det och då är de förmodligen halt på åkern. -.- och desutom blir det ju inga fina foton om man fotar nu. Vet faktiskt inte alls vart jag ska rida nu. Har ju tyvärr ingen bra galopp/travsträcka eftersom Macho är lite öm i bakhovarna. (han har bara skor på fram)

jaja, klockan 12 ska jag träffa Inez i stallet ivf, så snart lär jag väl ta och äta mat och fixa lite. :)

Vinterbild. Caisas mule och sen lilla jag ^^


- Intervjuv

Sitter just nu och lyssnar på John Mayer, ganska bra är han endå. :)

Glömde visst att berätta att de var någon från tiddningen "Häst och Ryttare" som ringde mig idag och ville intervjuva mig lite snabbt. Fråga lite om WE, mig och uswe. Kul! Därimot är jag ju så himla dålig på att ge snabba svar sådär i telefonen, så de var ju ganska hemskt. men hon skickade hennes sammanfattning till mig och de verkar som hon fick med allt ganska bra endå. Får väl se när och om de kommer med i tidningen. ;)

Men kul är de ju alltid när man får lite publicitet! :)



- 20 Augusti

Idag är planen att jag ska rida Macho lite på åkern och Inez ska fota. sen ska jag hålla lite lektion för henne på banan. :) Sen ska vi kanske måla två hinder på ridskolan och fixa lite. Sen äre möte för USEK som gäller. :)

Gammal bild. kanske från i Vintras. Hade mörkt hår då. Finare med slingor tycker jag! :)


-Tävlingsfrisyr

När jag tävlar dressyr har jag alltid haft hårnät, enkelt och prydligt. Tycker det ser lite slavsigt ut om man bara har utsläppt eller liknande. men som sagt har alltid har hårnät. men nu är jag trött på hårnätet och vill ha uppsättning. Vill egentligen ha donuts uppsättning, men jag har inte alla grejer som behövs så de ska jag skaffa mig. Annars prövade jag en flät frisyr på Erika idag. Den funkar och den är ju ganska snygg endå! :)

En liten slarvig på Erika. Även fast det bara tog någon minut att fixa den så är den ju snygg och prydlig. Vad brukar ni ha när ni tävlar? Eller vad föredrar ni? :)


- Stallet

Var ju som sagt uppe i stallet och red Macho (som vanligt.) Red en sväng i ridhuset och en sväng ut. Så det blev varierat. ;) jaja, han var fin, inte så mycket att säga om det. Galoppen blir bättre och bättre. :) Rider barbacka imorgon också, sen på Söndag får jag ha sadel. Skavsåret är nästan läkt helt nu, vilket är skönt! :)

Sen prövade Erika Macho lite medans jag prövade Caisa. Hon var också fin, men hon har sånt jävla go bara. Lagom är bäst ! ^^


Bild på Caisa och Erika från häromdan :)

- hemma från skolan igen

Nu är jag hemma igen. ganska värdelös dag, men kul att träffa alla igen. :) Snart ska jag upp till stallet och rida Macho tänkte jag. :) I helgen kommer ni få macho bilder kan jag ju ta och säga. Imorgon (Lördag) kommer vi fota lite på åkern, sen på söndag är det ju träning som gäller! :)


Haha, snygg tjej. ;)

-Projekt arbete

Nu när skolan börjat ska vi ju ha projekt arbete eller UF- Företag. Jag har ju så jävla många projekt pågång hela tiden endå, så för mig var de ju inget svårt val att välja mellan dom. :P KOmmer helt klart ha ett projekt arbete, då de är det jag är bäst på. och desutom behöver jag inte anstränga mig med någon ytterligare grej. ;)

Frågan är nu.. Vad ska jag ha som projekt arbete?

Alternativ 1. Meakover över mitt rum. Ser åt helvette ut nu. Då ska det tapeteras om och möbler ska bytas. ev golv också. Rubbet ska alltså bytas. Fördelen är ju att mitt rum förmodligen kommer bli as fint och nackdelen är ju att det tar tid och är väldigt tidskrävande.

Alternativ 2. Hålla i Julshowen på Lagga. Det är jag redan insatt i och kommer förmodligen endå inte kunna hålla mig borta från det. Ett projekt som man kan filma och få till jävligt coolt med lite arbete. Fördelen är ju att jag inte behöver lägga lite mycket tid åt det som på rummet, desutom blir klubben glad om jag är med. Nackdelen är ju att mitt rum inte blir iordninggjort.

Hmm, vad tycker ni?

- Sommaren 2011

När jag tänker efter på sommarlovet har jag ju faktiskt hunnit med en hel del grejer. Fast mest jobb och hästarna dåra. men de är så det ska vara! Så jag vill ha de! ;)

I början av Sommaren jobbade jag på Kullavreta som typ alla kanske vet. Blev massor utav ridning och så vidare. ;)

Här rider jag Kippen :)

Sen har jag ju hunnit tävla lite WE. Inte så mycket men både på Bocken och Tubbe. På Bocken vann jag och på Tubbe kom jag tvåa. Placerad båda gångerna. :)

bild på Bocken och mig från dressyrmomentet.

Sen har jag ju varit med lite kompisar såklart... Bland annat varit ute på krogen för första gången, sen har de ju varit midsommar vilket ägde osv. :)

Linnéa, Erika, Madde jag och Jenny innan ett krogbesök.

Sen en bild från när jag och någa kompisar spelade Vollyboll

Har ju fyllt 18 här i sommar också! Blev bland annat kidnappad till paintball banan ;)

Sen får vi ju inte glömma strömsholm dagarna, då jag red Tubbe på uppvisningar i WE :)

Sist men inte minst på min lilla lista måste ju Macho få stå med bara för att han är gullig och förgyllar mina sista dagar på sommarlovet. :)<3

Har ju massor med bilder och framförallt minnen! Men kan ju inte skriva om allt. ;)


-Skolstart

Imorgon börjar skolan, lite trist. men endå lite kul att träffa alla igen såklart.. ;) Men endå, kommer ju sakna att vara med hästarna eller att överhuvud taget vara ledig hela dagarna! :) Men men, sånt är livet. Nu är det sista året och bara att tagga till studenten! :D

Måste bara säga att jag gillar mitt shema ivf! :D


- Julshows planer

På Ridskolan brukar dom ha en julshow och en sommarshow. Gissar att dom flesta klubbar och ridskolor har så. Jag (Bla) Har varit med ganska många år och fixat och planerat. (inte alla, men dom flesta under några års tid.) Nu pratade jag och Erika lite allmänt om det och jag kom på en as ball grej som man kan ha! ;) Ni anar inte vilka planer jag har. ;) hehe, men kan ju tyvärr inte säga något, för då blir det ju ingen överaskning. ;)

En bild från våran "Hästensdag" (sommarshowen) i år ;)


- Fårskinnsull

Var på Hööks idag med mamma innan jag skulle övningsköra på trafikskolan. :) Blev ett vanligt fårskinnsull som är runt hela, som alltså inte kan snurra runt. Desutom är den ju vit och passar nog Macho bäst! :)

Som på bilden ser den  ut. Bilden är tagen från google. ;)


-Övningskörning

Var precis och övningskörde. Idag har jag fått klart för mig ganska mycket. Och uppkörningen börjar närma sig. Dock lite mer än eb vecka kvar. men endå. Bra att börja i tid! :) jaja, allt som allt gick väl ganska bra. men man gör ju tyvärr alltid lite småfel..

Bild från förra året :)


- Barbacka på Macho

Idag blev det som sagt en barbacka tur på Macho. Tänkte ta och rida ut i skogen. men tyvärr så åskade de och regnade, så då fick vi ta våran första ridhustur sen sommarbetet. Han jobbade på jätte fint och lyssnade perfekt. Dock är avsaktningarna väldigt jobba då han gärna stannar upp lite för mkt. men vi jobbar på det. ;)

han var ivf suuper duktig ! Nu ska jag dra för jag ska övningsköra på trafikskolan! :) Tjing*

Sötnos ! :)<3


- jag saknar dig

Vill se filmen "jag saknar dig". Dom som spelar verkar kanske inte vara dom bästa skådespelarna. Men å andra sidan brukar inte svenska filmer vara speciellt bra.. men men, anyway. jag vill se den! :)


-En stoor diss...

..Till sadelull som inte går hela vägen runt sadelgjorden. Så grymt irreterande när den snörras. Sen äre as fult om man har någon färg på de också. Om man ska ha ludd ska de vara fårskinnsull eller typ svart. Inte grön eller lila. eller vad de nu finns.

ser ni, för det första är det GRÖNT. hur fult som helst. För de andra har den snörrat så den skyddar ju noll procent. Helt värdelöst..

Bättre med ull runt hela. :)

Här har ni ull på hela sadelgjorden, desutom är den svart, vilket är mycket snyggare. :)


- Macho :)

Idag fotade Patrik lite snabbt när Erika och jag red på åkern. :) Macho var fin idag. Dock fick jag ha hans dåliga sadel, vilket suuger. Men han har fått skavsår nu också, bara för att luddet inte vill hålla sig på plats. Dissar verkligen sånna ludd som inte är runt i hela som en tunnel, mer om de kommer i ett eget inlägg. Så förstår ni nog vad jag menar. ;)

Nu kommer ivf några bilder. :)




Han är så söt! Ser så himla nöjd ut ibland :)<3



- Duktiga jag

Känner mig så duktig just nu faktiskt. Inte överdrivet, men liiite. ;) Säger inte vad det gäller, men jaja. nog om de. ;)

Har precis varit på clinic på ledingenäs. Hon som ledde den var Birgitta Bergsten (tidigare internationell domare och grand prix domare.) Vad vill dommaren se hette den. Väldigt bra faktiskt :) Är taggad på att tävla nu. macho har ju fått skav trots att jag har ludd på sadelgjorden så imorgon blir det att rida barbacka. Går ju lika bra det som tur är ;)

Charmig bild


- TV tider

TV tider som inte får glömmas! Lika bra att skriva in i mobilen så kanske man lyckas se någon av dom.. ^^

Se det på TV
TV4 Sport sänder sammandrag från EM i dressyr varje dag
Onsdag 17 augusti 22:30-22:55 - sammandrag från Grand Prix
Torsdag 18 augusti 20:30-21:30 - sammandrag från Grand Prix
Lördag 20 augusti 21:45-22:45 - sammandrag från Grand Prix Special
Söndag 21 augusti 19:00-20:00 - sammandrag från Grand Prix kür
Kommentatorer: Suzanne Sjögren och Kristian von Krusenstierna

- Uteritt på Macho

Gick upp vid 9 idag och upp till stallet direkt för att rida Macho. Han var dum vid hagen då en annan häst i hagen ville ha honom kvar. men men, han var som vanligt duktig i ridningen. Red ut och sen en sväng på stubben bara för att jobba igenom honom lite snabbt. :)

Nu är det bara att tagga om inför ikväll då de är klinik! Ska bli riktigt intressant! :)

Verkar inte funka att ladda upp bilder tyvärr. Försöker lite senare :)

- Tråk dag

Idag har vädret varit dåligt och dagen har varit allmänt tråkig. Övningskörde på trafikskolan på eftermiddan och sen red jag Macho. Vi red ut idag med Erika och Caisa. Skönt att rida ut och Macho är så söt. :)

Har inte så mycket att säga tyvärr.. men imorgon ska jag på klinik "Vad vill dommaren se". Hålls i Ledinge näs. Någon mera som ska dit? Ska bli roligt att tagga lite inför tävlingssäsongen igen :)


- Hjälp till att sprida!


Har ni frågor? Det är jag som har huvudansvaret, så bara att fråga! Sprid gärna så  att många kommer! Perfekt för er som vill lära er mera om WE! :)

- virrig?

Jag måste vara lite virrig. Glömmer fan bort typ allt.. ^^ jaja, tex glömmer jag hela tiden bort vilken dag det är. ^^ Vilket kanske inte är så jävla bra. Igår glömde jag tex bort att de var Lördag, vilket betyder Merlin på TV. Missade de gjorde jag förstås. Tack och lov att de finns svtplay. ;) Jävligt smart uppfinning de ! ^^

Imorgon ska jag ha körlektion på körskolan. Sen på kvällen ska Erikay och jag ta en tur med våra pollar. :)


Såhär kan Sofia se ut när hon antingen har kortslutning eller helt enkelt försöka tänka ut ngt bra. ;)

- Klockren !

Måste säga att den är faktiskt ganska bra ;) haha


- Fina Macho

Idag gick vi upp klockan 8 för att hinna rida lite på morgonen. Inez red pontus, Erika red caisa och jag red macho. Vi red på stubben idag igen. Lika bra att passa på innan dom plogar. Agge var där och hjälpte Erika lite med Caisa. Macho var super duktig. Han börjar släppa till ordentligt nu efter sommaren trots att han bara blivit riden kanske en vecka. :) Men men, han var fin. och jag kan inte klaga på honom ! :)


Bild när Erika rider Macho. Framridning till hopptävling ;)


- Vollyboll

Igår kväll grillade vi med familjen Nyberg. Sen drog vi till Fjällnora och spelade vollyboll. Jenny, Henrik, Jocke, Erik, Patrik, Erika, Marcus, Magnus, Inez och jag. Ruuligt vare, och de måste göras om! :)

haha, ser lite efterbliven ut, men men. Bild från igår ivf ;)


- Otacksamma häst..

Idag när jag var uppe i stallet så fick Macho sina fötter fixade med skor och grejer. :) sen fick han en rejäl dush när allt var klart. Friserad blev han också. Vart kommer tacken. När han rullar sig det första han gör i hagen. -.- jaja, han var duktig vid ridningen idag, så han är ganska förlåten. men men, får väl dusha honom imorgon igen. -.-

:)


- kräftskiva

Nu drar jag till Linnea på kräftskiva. Skit kul! Bilder kommer väl senare kan jag tänka mig. :) Man får inte glömma bort att umgås med vänner även om man har hästarna, vilket jag kan erkänna att jag inte alltid är så bra på. Blir ju mest att man umgås med massa hästmänniskor. Fast de är jävligt skönt det också. Nu på eftermiddan har jag fixat lite WE saker och pratat med Helena. Har även pluggat lite körkortsteori. jaja, nu måste jag kiiila. As bra väder äre också, vilket gillas till 1000000 ! :D

Detta gäng kommer bland annat vara där ;)


- Macho

Har precis varit ute och ridit Macho på stubbåkern. Red barbacka (han står i en hage längre bort från stallet, så tar med alla grejer jag behöver på moppen) Känns lite överdrivet att ta med sadel då. ;) jaja, han var ivf duktig. Mycket mera lyhörd än förra gången. Då han inte ville sammarbeta för fem öre. men men, duktig häst helt enkelt. men massor att jobba på... Idag koncentrerade vi oss på uppmärksamheten och samspelet. Stop and go tekniken osv. :)

erika filmade, men filmen sparades tydligen inte på min mobil? as konsigt :S Så hon får väl försöka filma nästa gång också. Eventuellt ta ett par kort också så ni får se. :)

Macho på bilden som Annelie har tagit. :)


- WE/US

Working Equitations unga bollplank

2011-08-09

Den nya grenen Working Equitation har startat en ungdomssektion, US/WE, och under helgen den 30-31 juli hade US/WE sitt andra ungdomsmöte.

US står för ungdomssektionen och WE för Working Equitation. Just nu är vi en grupp på sex personer som sitter med i ungdomsgruppen US/WE.
Från olika delar av Sverige har vi ordförande Sofia Andersson, vice ordförande Fredrik Graucob, och övriga ledamöter Erika Andersson, Emmely Persson, Michaela Gustafsson och Erik Persson i gruppen.
Gruppen US/WE har i uppdrag att vara bollplank åt WE-kommittén och att försöka få WE att växa i landet, speciellt bland ungdomar. Vi ska även fixa lite roliga WE-aktiviteter och få alla ungdomar att känna sig välkomna till grenen. Working Equitation är till för alla och detta vill vi få fram!
Är du intresserad av att vara med eller få veta mer om vad vi gör så kontakta oss gärna! Vår mail är [email protected]
US/WE finns tillgängliga om ni har några frågor eller förslag. Vill ni att vi fixar någon rolig WE-aktivitet eller helt enkelt bara har något som vi kanske kan hjälpa er med, fråga!
Vårt första projekt blir att anordna en WE Ungdomsdag på Kullavreta gård i Uppland. Där kommer allt möjligt att hända. Hästloppis, Vad är WE-föreläsning, uppvisning i WE och möjlighet att pröva på att rida WE med egen häst. Alla aktiviteter som vi anordnar kommer ju såklart komma upp i WE-kalendern på Svenska Ridsportförbundets hemsida, så håll utkik!

Väl mött!
Sofia Andersson, ordförande US/WE

 

Denna hittar ni på länken under eller på ridsportsförbundets hemsida. :)

http://www3.ridsport.se/Tavling/Working-Equitation/Nyheter/2011/7-9/WorkingEquitationsungabollplank/

- Hinner inte rida

Funderade på att dra upp en sväng till Macho och rida, men hinner nog inte ikväll. Har mycket att göra hemma. Så det första jag gör imorgon blir att rida lilla hästen helt enkelt! :)

Vinterbild :)


- hemma igen

Ätnligen är jag hemma efter två dagar på ullared! :) Övningskörde idag på E4an vid Stockholm, vilket jag tyckte var ganska duktigt gjort. ^^ haha, jaja hemresan gick bra, tog ju 7h med ett ätstopp och två andra stopp. Desutom var de köbildning mitt på E4an. Helt stört mycket trafik. -.-

jaja, Ullared. Kom ju dit igår och hann gå i ca 5h innan affären stängde. då hade vi inte ens gått igenom en våning. (Finns 2) aja, sen sov vi på ett hotell liknande. väldigt mysigt faktiskt! sen gick vi från ca 8 till  1 kanske idag. Sen åkte vi hem och allt de där :) har köpt för över 2000kr själv, och då räknas inte skolsaker och lite ridsaker till. men men, lyckades få med mig en vinterjacka och allt som man behöver på vintern utomhus. sen massor med kläder. Nya sporrar, nytt spö och såklart ridhandskar. :)

Mycket skratt kan jag lova att det blev. Inte så svårt när man åker med mamma, moster och erikay. ;) (y)

En stor tummen upp för Ullared och en helt otroligt bra resa, även fast den blev lite dyr. ^^ Tack till mamma som är snäll och betalar en del av summan ! :)



påväg hem, fattar inte hur man skriver i inläggs rutan, måste klura...


- Vill mera

Känns som jag inte räcker till. Vill göra så mycket, men hinner inte. Känns ganska sämst att man inte räcker till fullt ut. Jag vill göra så mycket, vara med och förändra saker till bättre. men de går inte när man försöker göra allt. bara att prioritera, vilket suger. Någon som kanske varit med om något liknande ? Vill inte behöva prioritera saker hela tiden...


En sak som jag så gärna skulle vilja hinna med som jag kanske inte gör... :/

- På Ullared

Är förmodligen på Ullared nu. (tidsinställt inlägg.) Övningskört och pluggat på uppvägen. 6 timmars resa tydligen (y) Härligt. jaja, har ju mobilen med mig så då kanske jag lär mig blogga därifrån, we will se. ;) haha teknisk som jag ^^

När jag endå är borta kan jag ju tipsa om två bloggar, så snäll som jag är ;) såklart hästbloggar, vad annars lixom?

svenskponnydressyr.blogg.se
dressyrfokus.blogg.se




- Mina nya tävlingsridbyxor

Kom på att jag inte visat bild på mina nya ridbyxor som jag köpte häromdan från sporren. Mina gamla var ju bara vanliga vita, som tyvärr hade blivit för stora och såg ut som jag vet inte vad på. Som tur är behöver jag inte skämma ut mig mera med dom, utan har nu ett par mountain horse, jeanie ridbyxor. Har ju sånna (I jeansmodell) när jag rider i vanliga fall och trivs hur bra som helst i dom. :)


- Ullared

Imorgon drar jag och Sis till Ullared med mammi och Marie. Kan ju inte bli annat än såå mycket shoppning! Ska bli riktigt roligt! :) om ni vill mig något, så smsa! ;)

Erikay and I


- Äntligen

Äntligen är häst till div 3 bestämt! Och äntligen är vårat lag komplet. Så skönt! Jag ska ha Macho, red honom idag. Lite fet är han ju men inte så konstigt med tanke på sommarbetet. Känns bra att jag kan rida in mig på honom innan tävlingen. :D Är såå taggad på att få komma ut och tävla nu! :)


- You leave me breatless

Helt underbar låt :)


-

Plugga suuuger, och desutom fattar jag typ ingenting så det går ju ganska åt helvette -.-

Juste , Emmy! Det är bara för ditt hår är så (ska vi säga) inte så tjockt? haha :P

jaja, nog om det. Idag har jag köpt nya tävlingsridbyxor (jeanie ridbyxor) Så jävla snygga ! :) Så nu är jag lite glad igen. :) Har väl inte lyckats med så jätte mkt idag förrutom det. :P haha, eller lite annat har man ju såklart gjort. ;)



En bild som inez lyckades ta i min plugg-paus. ;) söt Fluffis ! :)<3


- Inez is in the house

Inez har varit här hela dagen igår och idag. Vi har gjort en hel del ska ni veta. ;) knappt så man orkar skriva det..^^

Jag måste bara berätta om min knopp så besatt som jag är.. Gjorde den tidigt imorse. Den har hållit hela jävla dagen + att den var ganska rund. ;) Är helt impad ska ni veta och Inez var chockad redan i morse. ^^

bara för det så ser den kanske inte så rund ut, men men. Måste ju visa. ;) haha

Gjord med bara två snoddar, försök slå den du Emmy! ;) haha




- Bergtorp cup

Idag klev vi upp lite extra tidigt då bergtorp cup började kl 10. Mikaela vann med Curre på 65, ngt %. Super fint vare. klockan 2 börjar hoppningen, så snart äre väl dax att börja bege sig dit igen. Älskar verkligen att vara ute på tävlingar, fast ännu bättre äre ju om man rider såklart. ;)


- Ridning på stubbåkern :)

Erikay och Inez skulle ut och rida på ponnysarna idag. Så mästerfotografen, alltså inte helt oförväntat (jag) stog och fotade. ;) fast sen kunde jag ju såklart inte hålla mig borta från ridningen, så hoppade upp en stund på båda hästarna, därav de himla fina klädvalet. ;) haha


- ovisade bilder på min fina ponny

haha, seriös tjej. framåtbjudningen måste man ju leka fram lite. ;)

Är så jävla sugen på att tävla nu! Typ det bästa som finns! :) Första tävlingen inplanerad nu är den 28, sen är det tävling ngn gång i September också. Ingen av dom är dock på Alicia, men vi får väl se. Måste ju utnyttja mitt sista ponnyår nu!

 


- Dubbelbokat

hatar när tävlingar krockar. är en av dom värsta sakerna jag vet. Nu har jag beslutsångest också, de var ju bra lixom.. aja, får se när jag vet mina alternativ lite bättre. ;)

Föresten försöker jag att plugga körkortsteori. men de är ju lika tråkigt som att bara sitta och inte göra ngt så gav upp ganska fort- -.- börjar få lite smått panik känner jag.. jaja, nu ska jag gå och dusha, sen blir det kanske att kolla på film.

bara för att Tubbe är ett <3


- Träning på KV

Idag var det träning på KV som gällde. Erikay och jag åkte dit igår kväll med moppen. ;) hehe, så duktiga som vi är. * jaja, hjälpte till lite i stallet på morgonen sen var det Dressyr/WE träning på Tubbe. (Var en portugisisk tränare som kom dit.) Han var suuper bra, bara engelsk talande såklart, men har blivit ganska van nu om man säger så.. jaja, han hjälpte mig och Tubbe med en del grejer, vilket inte alltid är helt fel. Tubbe var allmänt fin och duktig så det var ju extra kul. :)

Nu har jag varit hemma ett tag, kollat på streetdance med Erikay. Nu ska jag ta och ringa ett samtal. sen får vi väl se vad som händer.. ;)

Saknar den här lilla. Har inte ridit henne på sjuukt länge :O


- allmänt

Har precis varit i stallet med Erikay en liten stund. fotade lite när hon red på stubbåkern neranför vårat hus. Så skönt med lite raceställen ! :D älskar stubbåkrar!


Helena ringde precis och fråga om vi ville rida för en portugisisk tränare imorgon. Han är i Sverige nu och kommer till KV imorgon. Så det blir väl antagligen att träna Tubbe i WE imorgon kan jag tänka mig. :) men åker förmodligen dit ikväll med Erikay. :)


- pictures

Nu kommer två bilder från tävlingen i söndags. Fotad av Anne. :) Flera bilder kommer när jag får tag i dom ;)

Tubbe from the Speed :)

Chantesse och Erikay från tekniken. :)


- Ny mobil

Har ny mobil nu, blev en samsung galaxy ace. Verkar faktiskt väldigt mkt som min typ än så länge. Hoppas vi ska bli lite vänner faktiskt. ;) Upptäckte ju att min gamla mobil var sne som jag vet inte vad. (lite misshandlad kanske? ) haha, roligt vare ivf!

Nu har jag inga nummer, så skicka namn till mitt nummer via sms så lägger jag in dig i mobilen. skicka skicka! ;)



Mitt nummer är 073 552 43 79

- Kolmården idag

Var som sagt på Kolmården idag med lite folk. Man lär sig alltid ngt nytt, eller ja väldigt mycket nya saker idag dåra. då djur inte är mitt special område. ;) haha, jaja. Ruligt vare, coolast måste nog varit delfinshowen. men de är kanske bara för att jag alltid tyckt att delfiner är ett av dom bästa djuren ? ;) jaja, väldigt söta djur. Tack för dagen alla som var med! :)

Patrik har ju bilder, men jaja. han har inte laddat upp bilden än så då gåre ju inte. ;) Imorgon drar jag in till stan och ska kolla på mobil. :)

- You dont have to live forever, you just have to live

<3

- WE tävling på Kullavreta

Den 31/7 var det WE tävling på KV. LA och medelsvår. Jag och Tubbe debuterade WE på LA. (LA nivå i WE är som medelsvår i dressyr.) Ivf så har ju tubbe varit jätte rädd tigare och inte velat gå nära några hinder. men efter träning för Paulo hela veckan har har utvecklats super mycket. I dressyren vann vi på 64% sen tekniken gick över förväntan och vi fick 61,8% mest otippat var bordet och kannan som vi fick en 9a på. :) duktig som min häst är står han ju super fint och lungt när jag lyfter den. ;) Tekniken kom vi tvåa på. sen speeden kom vi 3a på bara för att jag blev tvungen att trava vid lansen då han inte alls tycker om den. Allt som allt kom vi placerad 2a. Jätte duktig med tanke på att han var livrädd för allt för en vecka sen. Nu ska vi öva massor på lansen så den sitter också, sen ska vi slå Fredrik också. ;)

Bilder kommer när jag hittar :)


- Merlin

Äntligen har Merlin börjat igen, som jag har längtat efter det programmet! :) svtplay såklart ;)


RSS 2.0