-Ridbyxor

Beställde ett par ridbyxor typ förr förra veckan. Ringe idag och undrade om dom hade kommit in, men de hade dom inte vilket suuger! Så nu har jag inga snygga ridbyxor till strömsholm, vilket är helt allvarligt talat sämst. Sofia är inte glad, inte ens lite glad -.- Nej, nu ska jag sova på saken, för nu måste jag ju komma på vad jag ska ha på mig. Vill ju helst inte se skabbig ut lixom. ;)


Får bli en bild på älsklings Tubbe. :)

- Idag

Skolan var ju helt värdelös. Fick reda på mitt betyg i engelskan, Fick som tur var G. :) Så nu kan vi andas ut. sen kollade vi på ngn värdelös film, sen fick vi sluta. jaja, vad gör man inte för att få närvaro? host* jaja, har försökt att plugga nu på kvällen här, men går inge bra. Vet inte hur man pluggar längre. Har glömt ^^ har ju typ prov en gång per termin. ;) men men, vi får hoppas allt går väghen endå på provet imorgon. Senare imorgon ska jag även till körskolan och köra lite. Har ju inte kört på en vecka nu, så ska bli intressant. ;)


kan ju meddela att nya bilder ( Typ som den här) är på G! Väldigt roligt ska det bli att få lite nytt!


- Just nu

Sitter och kollar på Top model. Börjar skolan kl 14.30 idag, snacka om chill. Imorgon står egen hårvård på shemat och prov. Provet kommer ju suga. -.- men på egen hårvården får vi se vad som händer. Vill klippa mig, färga  håret och fixa ögonfransarna och kommer verkligen inte hinna allt heller, vilket suger. ^^ Men man kan inte få allt här i världen så vi får se hur det blir ! :) Först måste jag klara av den här dagen med lite pluggande -.-


Ännu en bild från igår. Inte fan sitter jag så bra, men vad fan. Gillar att kjolen var på min sida bakifrån ivf, framifrån var den ju en aning sne. ^^ hehe

Flera bilder

Två bilder från Grekland, sen en bild från hästens dag! :)


- Hästens dag 2011


- Parga, Grekland

Bilderna får tala för sig själva.. ;)

 

helt underbar vecka, flera bilder lär ju komma, så håll uppkik! ;)

 


-Back in the game

Nu är jag hemma i sverige igen. Kom hem natten mellan Lör-Sön. Sen idag var det hästens dag och grejer. Skit kul endå! :D Dagens bästa måste nog vara min och Lisas heta klder! ;) haha.. men innan jag lägger upp hästens dag bilder tar vi det i tur och ordning först bilderna från Parga, Grekland. ;)

HAHA, denna bild måste ju passa in här xD



- Kv och lite sånt..

varit på KV hela dagen idag och lite igår. Red Abbe båda dagarna. Höll lite lektion på Torsdags kvällen också! :) Abbe var fin båda dagarna. Väldigt fin idag trots att han inte gått på några veckor ! :) Sen red jag bocken idag, vilket också gick bra. Bocken var mjuk, lyhörd och allmänt bra! Sen satt jag upp på Chantesse i slutet av ett ridpass också vilket gick bra! :) ja, typ allt gick bra med andra ord, hel nöjd! :D

Nu ska jag packa, skulle precis stänga väskan, men insåg att jag aldrig i livet skulle få igen den och endå har jag skippat fönen. haha, måste kanske slänga ut ngt mera, vilket jag inte är så pigg på. har ju ett par skor till som ska in också. ^^ Duktigt av mig säger jag bara (y)

Abbe och jag sommaren -10


- Dagens sysselsättningar

Idag är det skola som står högst upp på shemat. -.- jaja, ganska chill är det endå. svenska sen kundpass. Så det borde gå fort! :) Sen åker jag till Kullavreta och är där. IMorgon kommer Vincente, men han lär ju komma på em och då åker jag hem, så det suger ju... Men men, måste ivf kolla om Tubbe håller till WEn nu eller om det inte kommer gå. :) menmen, nu måste jag ta ngt att äta eller nåt, sen drar jag till skolan.

Kommer hem imorgon (fredag) på kvällen typ och då blir det packa för fullt, halva packningen är ivf klar nu! ;) haha, snacka om att jag krånglar till allt och åka bort dagen innan jag ska utomlands. men men, sån är jag ! ;)

Så söt hon är asså! Måste lägga till att jag är grymt sugen på att rida Alicia! men de kommer jag ju få göra nästa Söndag så de är chill! :)<3


- (y)

Skvaller bloggar inom hästbloggen läser jag aldrig, men sen 4 dagar sen (eller nåt sånt) startade en ny skvaller blogg. Måste säga att den är helt okej än så länge. ;) Vi får väl se om den håller ! ^^


egossip.blogg.se

-halkbana idag

Var som sagt på Gillinges halkbana idag. Sjuuukt skön lärare hade vi! Sen hade vi ju en ganska roligt grupp också, även fast inte riktigt alla hängde med i svängarna. Jag och erikay därimot hängde med flitigt och var dom enda som klarade av att väjja på halkbana, vilket inte alls var så svårt, men jaja. Jag var först ut också och var den första som klarade det. :P hehe, kände mig faktiskt liite duktig där. ^^ men men, sjukt roligt att vara där helt enkelt! :)

kvällen har jag ägnat åt att fixa en WE bana till hästensdag, samt ett program till spegelritten. Snälla Lisa fixar musik, så jag slipper det. Tack! :D Sen har jag packat för fullt, för imorgon ska jag till KV och stanna där till på Fredag em, satt ja. Sen fredag kväll är sista kvällen i Sverige, sen bär det av till underbara Grekland ! :D Awesome!

Systrarna Andersson måste äga! ;) haha




- Halkbana

Imorgon är det halkbana som gäller. är inte nervös än, men lär ju bli där. Borde ju inte vara så svårt, tror jag. ^^ haha, ska jag säga som suger på att köra lixom. xD Fick ont i huvet nu på kvällen, lite jobbigt kan man tycka. -.- Har lyckas gjort mera än hälften de jag skulle göra på min avboka och omplanera lista till nästa vecka, vilket är skönt!

Frågan är nu, ska jag till KV på Torsdag kväll och vara där fredagen. eller ska jag skippa det? Måste ju åka och träna är tanken. men vi får nog se. :) Sen har jag ju egentligen fullt upp. :P men tror jag ska dra dit endå. :) We will se!

Föresten pratade jag och patrik idag och bestämde att vi ska ta några utomhus foton snart! Den här bilden är en av mina favoriter på en som han fotat, men de är ju trots allt 2 år sen. ;)


- Grekland på Lördag

på Lördag åker jag till Grekland med Emmy nu då! fanns platser kvar! Jätte glad! Har redan börjat prata med folk och avbokat massa grejer som är den veckan. Är ju hemma igen på hästens dag som tur är ivf! Annars hade de helt klart blivit problem. ^^ men men, ska bli skönt att få komma bort och bara chilla. Har så mycket i huvet just nu, så ja tack till semester!

Har ridit Tuffe idag i stallet, gick helt okej. I början var han super stressad, men lugnade ner sig efter ett tag och gick riktigt fint och stadigt. :) helt okej med andra ord.

Nu ska jag ta en tripp till TVn för det är 90210 ! :D tjiiing!

:)




- OMG!

Emmie den lilla jäveln gjorde min kväll till ett helvette först, men efter en liten stund ändrade hon helt på den. Imorgon ringer hennes snälla mammi och kollar om det finns en sista minuten resa till grekland för mig. För Emmie den lilla jävlen bokade sin utan att fråga bästa Sofia, inte okej! men men, får se om det finns plats. Om de finns plats åker jag, på Lördag! HOPPAS SOM FAN! ^^ Inte helt väntat kanske..


haha, emmie in the picture ! ;)

- Städningen igår

Ni ska veta vad duktiga jag och Inez var igår, sjuuukt duktiga och städade typ i 3 timmar. Ni får en före och efter bild från Klubbis. ;)



Skiiiit snyggt ! ;)


- dagen

dagen har varit as chill! I like! Gick upp vid 12 tiden typ, chilla vid datan och har varit inne i stan en snabbis med mamma. Sen har jag övningskört också. Höll på att dö, för det var typ tusen miljarder rondeller på vägen, inte okej. -.- men men, nu snart ska jag äta, sen kanske jag ska till stallet. kan inte riktigt bestämma mig, lite jobbigt . ^^

<3



-tänkte sova nu

Ska sova nu, men innan kan ni få några bilder tänkte jag från idag/igår ;) Skriver mera imorgon ^^

Måste säga att jag var Jävligt glad vid den här tidpunkten, Sverige låg först, skit bra att han kom 3a endå!

 

jaja, allt gick bra och de var riktigt kul ! ;) Flera bilder kommer imorgon som sagt ^^

 

 



- dagens sysselsättningar

Idag vaknade jag på lagga, i stugan. Tessi, erikay och inez sov även där, vilket var mycket trevligt! ;) Inez och jag har tillbringat 3 timmar på att städa i cafeterian, Klubbis (Som såg ut som om en atombomb precis landat) och sist men inte minst ute i skogen. Hände en as läskig sak vid ladan, kommer fan aldrig våga gå in dit mer asså. :P haha, jaja. Gårdagen gick jätte bra med allt, och de var väldigt kul! Har haft WE träning uppe i lagga för en timme sen, vilket också gick jätte bra. hade några "nya" som tittade in i gruppen idag. En av dom var inez som för övrigt var jätte duktig på WE! :D jaja, borde ha väldigt bra karma efter dagen känner jag! :P Nu ska jag bege mig till stallet igen och kolla på hoppträning. kan ju inte hålla mig borta. ^^

Bilder kommer senare.. ;)


- Today

eurovision song contest ikväll då. men jag kommer inte kunna kolla för de är mysrys. hehe, jaja. Emmy får meddela vem som vinner! ;) Brukare dock bara kolla om sverige ör med, vilket dom är iår. men men, ivf. Nu ska jag göra shema till ikväll, och fixa massa runda, spökhistorier osv. känns som de blir en hel dag med massa arbete. men som tur är så är de ju värt de ikväll ! kuul! men men, nu ska jag börja. tjing!


haha, redan visat bilden, men måste göra det igen! ;)


-tävling

Snygga ridbyxor, så varför inte lixom? ;)

Klicka på bilden för att komma till tävlingen



- Ridsugen

Vill rida. :O red ju senast igår på Kullavreta ifs. Red både Bocken och Tubbe då. Bocken red jag lektion på för Helena. Det gick bra, tränade mest på stop and go tekniken, med tresteg metoden osv. Han var väldigt med och var väldigt duktig i slutet! :) Tubbe red jag ut på lite och sen träna jag i ridhuset. Han spötränar vi varje dag nu och han börjar smått att acceptera de hela. han försöker ju ivf att lita på oss, även fast de inte är helt befäst ännu. men ivf, skulle ju rida idag då egentligen, men som sagt så han jag ju inte, vilket sög. imorgon hoppas jag kunna hinna gå upp till stallet, känns inge bra att jag inte varit där på vad blir det, 3-4 dar? aja, inte okej.

Bild på mig och Alicia från DMet. Även fast bilden inte är 100, så gillar jag den! :)



- trött

Idag har vi orienterat, jag och Emmy var bäst. Jag lovar! ;) haha, jaja, sen åkte jag till sporren och kolla på lite ridbyxor. men sen visade det sig att dom inte hade min storlek. -.- så då måste dom fixa de och så vidare, så jag får nog vänta minst en vecka till med den saken. ;)

Tanken var att gå upp till stallet och rida, men så blev de inte för jag blev tvungen att plugga. Ska lämna in och berätta en sak muntligt på Fredag. allt samtidigt lixom, så det blev helt enkelt en tråk dag då jag pluggade massa engelska. inte min starka sida och inte är jag klar heller.. ^^ ILLA! men men, imorgon blir det att skriva det sista, för på Fredag ska skiten vara klar!

bjuder på en otroooligt vacker bild från orienteringen idag då. ;) haha


- Finalen för div 3 laget

Idag spenderades dagen på UPK. Många roliga människor var där, vilket alltid är lite ruligt! :D Grattis till duktiga Elin som hoppade två suuper rundor på Tonja. Sen var ju alla från Lagga duktiga på sitt sätt. :) vet dock inte vad dom slutade på i slutänden. men men, vi var endå ganska bäst. ;) haha, jaja, nu ska jag sova lite så jag orkar imorgon. Då blir det att åka till kv igen och spendera Tisdagen där. :)


laget som var idag;


- Mot UPK

Final i div 3 idag. Vi från Lagga är ju såklart med och jag är lagledare. Hoppas verkligen de går bra nu! :D Skriver kanske när jag kommer hem. ;)


Laaget + Mikaela hoppar idag. Får vilka av dom 5 som hoppar. :)

- Fame

Eva kom på ett super bra namn tycker jag! Eftersom syskonen heter Fantastic & fancy måste man ju fortsätta i trenden och Fame passar jävligt bra in!



Två otroligt kassa bilder, men hon var inte riktigt på min sida idag. ;) Ansiktet får ni se efter Lördag, för då kommer Inez med system kameran ! :D

- Nancy fick ett sto

Inatt smsade Eva och sa att de var pågång. Orkade dock inte gå upp, så jag sov vidare och väntade på nästa sms. Det blev en rödhårig flicka. Ska snart upp och kolla , sedan vidare till skolan. Helt underbart att de blev ett sto! :D

Bilder kommer ni att få! :)

- HAHA älskar

Så jävla KLOCKREN!

http://www.youtube.com/watch?v=rAsyjFUIioY

Icas kompispris <3 Helt klart en hiss på Icas påhitt! ;)

- Pontus

Red Pontus idag, piggelin nästan under hela passet, tror han blev väldigt upppiggd av ridturen med en ny häst. (lisa var där med henne häst) så vi skrittade ut innan och efter passet. :) men ivf, han var pigg vilket var bra. Han gick helt okej bra idag. Inte överdrivet bra, men helt okej. :)

Kul att träffa lilla Lisa och på Söndag kommer hon oxå! Suuper! :D

- Nu

Har chillat ett tag nu. Nu ska jag byta om och sedan- MOT STALLET! Ska rida lilla busibus Pontus, för imorgon ska han bli riden på lektion för första gången. Eller ja jag och erika har ju ridit honom massa på lektioner. Sen har ju två andra fått göra det någon gång också. så de blir väl inte första. men de är första gången han blir mer eller mindre vald, eller hur man säger. ;) jaja, får se hur de är med Nansan oxå, sen kommer ju underbara Lisa dit oxå, i hope! :)

Nu ska jag dra, tjing! ;)


Så sööööt! :)

- Inget föl inatt

Blev inget föl inatt. Och de var kanske bra, jag vet inte. :P Jag var inte där som jag brukar vara utan jag var hemma inatt. :)

Pratade med Helena igår om Uris en jätte snabbis och gullisen hade fått tarmvred, blev väl jätte illa så dom blev tvugna att avliva direkt. :( <3

Men men, nu ska jag sminka mig, sen iväg mot praktiken! :) Tjing!

haha, alltid lika snygg xD


- We lektioner

Eftersom Mia var borta idag fick jag hålla hennes lektioner. Ena var barn ca 8år och andra var western grupp med två vuxna och en lite yngre. De flesta tyckte att WE var jätte kul, vilket uppskattas! De kan ju bero på vilken häst man har också såklart, men fick väldigt possitiva raktioner på WE idag. Vilket var jätte kul! :)

nancy har fått vaxproppar nu fresten, vilket är väldigt spännande. så inatt kanske hon fölar, we will se!


Bild på nancy och älskling casper när han var nyfödd. så jävla söt var han! :D<3


- Dagens händelser

Först gick jag upp och iväg till skolan. Hade lite svimmkänslor och mådde inge alls bra. Vid kl 12, mådde jag väl lite bättre och jag fortsatte som vanligt. hade Hantverksteknik och Svenska. Sen vidare till körskolan och hade en dubbellektion. Det gick bra, och allt flöt väl på som vanligt. ;) Nu ska jag byta om, göra lite middag. sen blir det till och dra upp till stallet och hålla i lite WE. Ska bli kul och se hur det går för dom. (Idag är det nämligen helt nya ryttare) :)






- Tubber Lad

Längtar efter min Tubbe, tanken är att åka till Kullavreta på Fredag och Lördag. Hoppas att jag är frisk!


<3

- Inte så bra

Tror ganska bestämt att jag har feber eller ngt liknande. Men jag måste pallra mig till skolan idag då det är körning på trafikskolan och sen ikväll har jag ju lovat att hålla i WE lektioner. Så jag måste helt enkelt vara frisk idag, och om jag inte är det så måste jag ivf låsas som det och ja, göra bra ifrån mig helt enkelt. Tur att vi inte har så ansträngande lektioner idag...

men men, vi hörs nog senare. Och imorgon blir de fomodligen att vara hemma från praktiken i gues, men vi får se!

WE bild. ;) Jag och Abbe


- Körkortsteorin

Äntligen slut nu! Har gått på den 2 gånger i veckan i typ en månad nu. Och idag var den sista gången. så jukt skönt! Sista gången bjöd på några goda skratt även fasst jag höll på och somna mest hela tiden. Hur trött som helst. -.- Ska fan ta och sova snart tror jag, helt sjukt, klockan är bara halv 9. men imorgon blir de en intensiv dag. Upp klockan 7, skola fram till 12, sen körning på trafikskolan. sen hem och hålla i två WE lektioner. Jobbigt, men så är livet ibland.

Nu till dagens fråga! Blir en vattensäng till is om man ställer ut den på vintern om de är kallt? Dom flesta som jag frågat har varit lite osäkra, men svarat "antagligen". Haha, själv tycker jag att jag var smart som kläckte frågan. :P haha




- Saknaden är stor

Vet faktiskt inte varför jag tar så illa vid. Han har aldrig varit min favorit. men gud så underbar han var att rida. Oplanerade piaffer och passager var som att fluga fram, helt underbar bara. Kan inte fatta att han gått bort. Helt sjukt. Nu måste det sminkas och donas för snart måste jag till skolan, jobbigt efter morgonens händelser. :(



- R.I.P

Fick precis veta att älskade Uris lämnat oss, varför vet jag inte. Älskade häst. :,( <3


Uris, många underbara ridminnen med dig! <3


- haha

Bilder från valborg har kommit upp nu. Finns riktigt gräsliga på facebook, men några helt okej som tur är! :P

Den som jag la upp tidigare var visst för typ 2 år sen, och när jag tänker efter så vet jag ju själv att de var då inte förra året för då var jag ju inte hos Jennie. :P haha, men men.. Nu till Valborg -11


Systrarna Andersson

sen helt enklet lite partybilder! jag bjuder! ;)

Det var min valborg, jävligt rulig endå! :D tack till alla underbara! <3




- valborg

Var ju på fest som ni alla kanske redan vet hos Lars. Väldigt trevligt med massa folk, både som man kännde och inte kännde. Känns som jag fått mera koll på läget gällande vem som är vem. ;) men som sagt, tack för en kul kväll allihopa! :D

bilder kanske kommer . :P

idag ska jag nog ta de ganska lungt. Kolla på hoppningen ikväll, och nu, ja kanske städa rummet, om jag orkar haha. jaja, skriver kanske ikväll. ;) Tjing!


Tror denna bild är från förra valborg. ^^ :)

RSS 2.0