Nixa

Idag blev jag erbjuden att ha Nixa hemma hos mig på försäljning. Självklart saknar jag henne otroligt mycket, men min ekonomi håller inte riktigt till det dock. men vi får se vad som händer. Kul att ägaren hörde av sig iaf! Skulle vara så kul att ta hem henne igen! :)
 
<3
 

Fancy

Har ju bara haft bilder hittils. Så nu äntligen har jag fixat en liten blandad film. (Utan ljud dock) Så de till så ni lyssnar på musik eller nåt innan ni kollar. annars blir det ju tråkigt! :)
 
 

Roliga stunder på jobbet

Igår på Sigtuna hade både mina grupper hoppning, vilket var superkul! Sen gjorde Tilda lite klacksparkar också i slutet och lektionen. Haha, kolla min instagram för mera koll! ;)
 
 

Tävlingsresultat

Idag har det varit en jätte rolig dag! Har verkligen glömt hur kul det är att tävla egentligen! :) 
 
Första klassen var Macho seg och vi fick några kominikationsmissar mellan oss. men domaren tyckte inte det jag kände och gav oss 68,67% och en 4 placering! Superkul! :)
 
Andra klassen var lagklass och han var mycket bättre. hela programet flöt på utan några större missar. Fick 62,67% här och en 7 placering. 
 
Jätte nöjd över dagen och över fina Macho! :)
 
 

fredag

Då var det Fredag igen! :) Idag har jag inte gjort nåt! känner mig hemskt! -.- Eller jag har gjort klart allt skolarbete, men jag har inte ridit till exempelt som jag hade tänkt att jag skulle göra.. Suck! Så typiskt mig!
 
Nu ska jag iallafall iväg och jobba i nästan 3 timmar och sen ska jag vidare till mia och ha trevligt och äta middag! Ska träffa både, erika, Lisa och jennie vilket var suuuperlänge sen! Tror jag inte träffat jennie sedan studenten! :)
 
Jennie på Smirre åt Vänster och jag på Windy åt höger! :)
 

Torsdag

Idag vaknade jag vid 10-tiden, sen tog jag mig ett långt och varmt bad. Så skönt! Nu sitter jag och ska försöka skriva på nomineringarna igen. :) Just nu skriver jag på "Årets ridskola". Sen ska jag åka till Sigtuna och jobba från 14-21.30. Så Fancy får vila idag. 
 
Helt okej dag med andra ord! :)
 
 
 
 

Duktiga hästar!

Började dagen med att börja skriva på lite nomineringar som ska in. Ska försöka skriva något riktigt bra så dom som jag nominerar vinner! :) Det är ju en hel del jobb kan jag ju säga!
 
Sen gick jag upp till stallet och red Fancy & Macho. Fancy red jag på stubbåkern. Hon var väldigt duktig och väldigt pigg. Skulle velat att hon var lite coolare.. men man kan ju inte få allt. Hon var ivarjefall väldigt bärig och mjuk i kroppen och på stubben kan man ju verkligen få henne att baar rulla på i galoppen, så skönt och slippa trängas med väggarna i ridhuset! ^^
 
Sen red jag Macho på banan, mest för att känna igenom honom tills på Söndag. Han var super taggad och verkade älska livet, har nog inte suttit på Macho när han varit så pigg någongång! jaja, han var väldigt fin och vi fick till det riktigt bra tycker jag endå! Det endå som vi verkligen måste kämpa med är dessa halter som blir för hastiga och att han inte står helt stilla.. men men, Vi jobbar på det och håller tummarna tills på Söndag! Är riktigt taggad nu! :D
 
Skrapade fram denna ut arkivet som Inez gjort för några år sen! :D
 

Kullavreta

Fick rida både Lazur och Bocken på träning för Roggan Olsson idag. (dressyrtränare och domare!) Skitkul att rida Lazur! Igår när jag red honom var det första gången han blev riden på över tre månader. och idag skulle jag visa honom för Roggan då. Så den lektionen var ju inte överdrivet krävande. Utan vi hade fokus på att han skulle hitta takten och bara rulla på. :) Så det var väldigt kul, och Lazur var super!
 
Bocken var också super och vi började lite på öppna och hade fokus på att flytta för skänkeln, vilket den hästen behöver för att komma till nästa steg i utbildningen! :)
 
Jätte nöjd över mina hästar idag och det var verkligen roligt att jobba idag! :) Sen nu på kvällen åkte jag till Sigtuna på vägen hem och stannade till där. hade ett julshowsmöte och ja, det var allmänt trevligt! Nu är jag glad och trött! Imorgon blir det lite sovmorgonen. sen ska Fancy ridas, Macho ska ridas och två lektioner ska hållas! :)
 
Bild på knäppis Lazur! :)
 
 
 

fina ponnyn! <3 :)

Andra gången vi hoppar med ryttare på ryggen! 
 

Kullavreta

 
Är på detta underbara ställe nu! Jobbar idag.. kanske imorgon! 
 
 
Får nämligen slippa Strömsholm då lärarna insett att det blir för mkt repetition för mig och Anna! ASBRA! :D

Både bra och dålig dag!

Idag vaknade jag ganska sent.. sen städade jag mitt rum och var sådär allmänt duktig. Vilket var skitjobbigt. ^^ Sen fick jag reda på att min ena ruta på bilen spruckit och gått helt sönder då pappa råkat klippa gräset och en sten kom under gräsklipparn och flög in i min ruta. hur lyckas man? jaja. kan ju lungt säga att min förmiddag var ganska kass..
 
Sen var jag i stallet. Började med att rida Fancy. hoppade lite på utebanan. hon var suuperduktig och ja. kan inte vara annat än nöjd. Hon hoppade utan att tveka och var allmänt bra. Kan inte annat än le när jag rider den hästen! :)
 
Sen var det två hopplektioner som stog på schemat och en privatlektion. Skulle egentligen ha två privatlektioner där på kvällen, men en av hästarna var inte helt ren. så det blev bara en. Ett stort pluss till unghästarna idag. Stickan och Calooha hoppade på en varsin hoppgrupp och var super bra dom också! :) blev speciellt överraskad av lilla Stickan som har blivit stor och hoppar så strålande! :)
 
Stickan på bilden! :)

Lördag

Idag har det varit en riktigt bra dag! inez sov hos mig från igår til idag, vuilket var väldigt kul! Var alldeles för länge sen! Vi gick upp till stallet ganska tidigt och så red jag Fancy. Red på utebanan idag då jag red ut igår. och hon var så fin! Galoppfattningarna satt och ja, hon var allmänt fin! :) Skänkelvikningarna till höger sitter jätte fint, men till vänster går det lite trögare. Men vi jobbar på det! :)
 
Sen åkte jag till Sigtuna. Hade även Gabriellas lektioner idag, så jag hade 5 lektioner på rad, utan nån paus. Kan ju säga att det var minst sagt ansträngande! haha, jag som inte heller är van vd småbarn. Eller van är jag ju.. men jag måste ju påstå att jag är lite bättre med de som är lite äldre och har kommit lite längre i sin ridning. :) Men det är ju helt klart en stor utmaning att ha barn. Med sen tillkommer ju föräldrar, ovilliga ponnyer och en massa syskon som låter på lektaren som man måste överörsta.
 
Men men, måste endå säga att det var en lärorik dag! :D
 
Gammal bild på mig och finaste ponnyn Alicia! :)
 

Fredag

Sry för dålig uppdatering! men här kommer lite update iaf!
 
I fredags var jag på Sigtuna på dagen och var funktionär på en hopptävling som dom hade. Jätte roligt att dom har tävlingar sådär mitt på dagen! :D Det gick ivarjefall bra och det var väldigt trevligt! 
 
sen när det var klart så red jag ut en sväng på fancy. Red krokenrundan och hoppade massor med träd. Superkul tycker Fancy och jag! Så kul när man känner att hästen verkligen älskar det den gör, och har öronen spetsade framåt och hoppar allt! En riktig liten fälttävlanshäst kommer det där bli! Det känner jag på mig! :D
 
Sen höll jag två lektioner på kvällen med jätte duktiga elever som hoppade! Älskar att se elever så har "aha-upplevelser". Det bästa som finns! :)
 
 

Dåligt väder

Tänkte rida Fancy såhär på morgonen idag, men vädret är ju kasst då det regnar. Egentligen brukar jag inte bry mig om det regnar, utan jagh brukar vara pigg endå och trotsa vädret! men.. ska jobba kl 2 idag och jobba fram till 21.30.. Så känns väl som att det är dumt och bli blöt och kall redan på förmiddagen. Det värsta som finns är nämligen när man ska jobba i flera timmar i sträck och är blöt och kall. 
 
Så Fancy får nog helt enkelt stå idag. Det gör ju ingenting egentligen då jag kör varannan dag vila eller var tredje dag vila för henne. :) Så det funkar i systemet fortfarande! Det viktigaste är att hon inte står två dagar i rad.. för de vill jag inte. :)
 

Update om Fancy!

Red Fancy idag efter jobbet. Red vid 8-tiden, så blev ganska sent. :) Brukar alltid försöka vara hemm till kl 8 annars. Dels för att det är mörkt och dels för att det är skönt att vara hemma i tid. Men i vilket fall som helst så red jag i ridhuset. Hon var mycket duktig och jobbade på fint. Vill dock att hon ska flytta lite bättre för vänster skänkeln.. :) men det kommer vi till :)
 
Är nöjd över henne i vilket fall som helst! 
 

Lev idag

Idag har det hänt något riktigt hemskt.. På eftermiddagen skulle min mammas kompis hit till Lagga med hennes tre flickor för att hälsa på. Men hon kom aldrig. Krockade med en lastbil. Nu ligger mamman död, och två av flickorna på akuten och en av flickorna är oskadda. Fy fan, stackars familj! 
 
Jag vet inte vad jag ska säga, det är helt ofattbart.. All kärlek till denna familj. <3 Så hemskt! :(
 
Lev idag, imorgon kan det vara försent!
 

Onsdag

Idag börjar jag jobba kl 15 på Sigtuna! Jobbar med elever som går i årskurs 7-9. Jag jobbar fram till kl 18, sen ska jag vidare till Lagga, hålla lektion för Johanna på Stickan och sen ska jag rida Fancy själv! :) 
 
Gillar denna bilden skarpt! Snacka om att ha fångat ljuset! :)
 

Längtar verkligen..

.. Till näst nästa helg! Då är det tävling igen som gäller och jag tycker verkligen det ska bli superkul! Var så länge sen nu och har verkligen saknat det! :)
 
Måste dock se till att rida Macho nån gång innan. Det var ju mer en ett år sen jag satt på honom. ^^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Besök hos kusin

Idag åkte jag, mamma och Erika till My och hennes lilla familj för att hälsa på! :) Jag är ju dock inte sådär jätte kär i bebisar som Erika och mamma är. Så jag höll inte i honom, men måste endå säga att jag tycker han var ganska charmig endå! :)
 
Lilla Lukas! :)

Måndag

Igår (Måndag) jobbade jag fram till 4 tiden. Sen gick jag upp till stallet, fixade det sista från tävlingen (packade mest ut ur min bil och fixade med några papper.) Sen tog jag in Fancy och tömkörde/dubbellongerade henne. Det var dock lite hinder ivägen på utebanan vilket gjorde att mitt utrymme var lite begränsat.. Så hon fick inte riktigt plats med att galoppera ordentligt. Men hon var duktig och det är huvudsaken! :)
 
 
 

Jälla

Nu har jag tid att skriva igen. Hade en fullspäckad dag både i Söndags och i Måndags. I Söndags då var det tävling på Jälla som gällde. Det var min första tävling som tävlingsledare och det gick faktiskt bättre än jag trode! :) Det var ingen anmärkning alls i överdomarrapporten och ja, det gick bra helt enkelt!
 
Den enda missen var felberäkning i tiden.. så vi blev tvugna att ha en timmes paus mellan två klasser. Det var dock bara två ryttare som red i den klassen före och efter pausen.. så det var kanske ingen big deal direkt. Men annars gick tävlingen väldigt smidigt och jag är nöjd över mitt och alla andras arbete under dagen! :)
 
Skulle lätt kunna göra det igen! :)
 
 

-Bra dag...

men nu är jag trött och en lång dag väntar imorgon! Ska jobba imorgon hela dagen och på kvällen ska jag packa in massor från tävlingen och fixa det sista. Tänkte också hinna rida Fancy.. men får se om jag hinner helt enkelt! :)
 
Uppdaterar er mer imorgon hur det gick! :)
 
Gammal bild på det bästa laget som för övrigt kom tvåa idag igen! :D
 

Dagens stress!

att jag ens bloggar nu är jag förvånad över. Egentligen är jag jätte trött och bör sova.. men känner att jag måste skriva av mig om dagen först!
 
Gick upp vid 8 tiden för att ta in fancy och hålla lektion 9.30 på Lagga. lektionen var väldigt rolig måste jag säga! Det bästa som finns är att ha elever som är duktiga och rättar sig snabbt! :D Sen red jag fancy. Red i ridhuset idag tsm med en grupp på 3 st som skulle hoppa. Superbra träning då fancy blir lite stressad av andra hästar! I början sprang hon mest runt, men sen efter ett litet tag hittade hon sig själv och tuffade på riktigt bra! :) Ett stort pluss för henne där!
 
Sen kom Erika och julia till Lagga för att fixa med tävlingen. Vi fixade rosetter och allt som behövdes! :) Sen åkte jag vidare till Sigtuna. Där var eleverna glada som alltid och det gick bra! :) Full fart var det i stallet då det var ridläger, tävlingar och vanliga lektioner samtidigt! ja ni förstår ju att det var full fart! ^^
 
Sen nu på kvällen har jag varit på Jälla och skrivit ut startlistor och uppdaterat det sista inför morgondagen. Nu ska jag sova och kliva upp kl 06.45 imorgon! 07.30 ska jag vara på Jälla redo och klar! Det är faktiskt min första tävling som tävlingsledare så det är nog okej att vara lite nervös. ;) haha, jaja. Hoppas på det bästa! :)
 
bilden är från min härligaste vinst någonsin (tror jag) den ligger väldigt lika med vinsten vid DM iaf!
 
 
 
 
 

Finaste ponnyn

Red ut på Fancy idag. Först prövade jag en massa sadlar, och när jag väl hittat en som satt bra. så fixade jag en massa med den. men sen när jag satt upp så insåg jag att den var helt fel. Så jag satt av och tog en westernsadel istället. westernsadlarna har ju endå ett jämnt tryck över hela ryggen och kan nästan inte sitta fel. Så jag red ut med westernsadel. Måste endå säga att det var ganska bekvämt, och Fancy såg ut att trivas i den! :)
 
red kroken rundan, och på galoppsträckan hade massa träd vält, så vi tog och hoppade lite skutt på vägen. Superbra! och Fancy var jätte duktig och hoppade allt väligt lydigt och duktigt! Dock så överhoppar hon ju lite. men vad gör det!? hon var så duktig! :)
 
Så nu lever jag lite på uteritten! Snart ska jag hålla lektion ! :)
 
 

Fredag

Igår var en rolig dag på jobbet! älskar när det händer lite nya saker! :) Hade en uteritt, en hoppning och en dressyr! Alla elever var duktiga och mina nybörjare som ridit ca 4 ggr i sitt liv började även galoppera igår. Alla vågade såklart inte. Men några fick pröva på. Kul! :)
 
Idag är det en ny dag med nya tag. Ska plugga lite nu på förmiddagen. Är även hundvakt nu på förmiddagen till lilla Nellie. Men så fort mamma har hämtat henne så tänkte jag gå upp till stallet och rida och börja packa till tävlingen! :) Sen ikväll har jag en privatlektion i Lagga! :) Ska bli väldigt spännande! :)
 
 

jobb

Vaknade i lugn och ro i morse. Hur skönt är det inte när man börjar sent och bara kan sova ut? Superskönt! Snart ska jag till Sigtuna och jobba! Har först högstadieklass som jag nu ska ha varje Torsdag från och med nu. :) Sen har jag mina vanliga grupper ikväll. Blir nog hoppning med 17 gruppen och sen har jag ju mina vuxna nybörjare på kvällen. :) Fancy får stå idag, men imorgon blir det ridning igen eller kanske tömkörning! :) Vi får se! :)
 
Hittade den här gamla bilden på datorn och blev tvungen att lägga upp den! Pontus & Casper på bilden! :)
 

Ridning

Passet på Fancy började med att vi ledde en ridgrupp runt en skrittrunda i skogen som framridning. Sen jobbade jag henne lite i ridhuset. Travade i både varven och tog några galoppfattningar. Hon var lite stressad pga alla andra hästar i ridhuset. och kom därför inte riktigt till ro idag och jobbade som hon brukar.. men vad gör det? All träning är bra träning! Dessutom har jag ju inte ridit sådär jätte mycket nu direkt! Om en vecka eller två räknar jag med att hon är en såndär underbar häst igen! :) Längtar! :D
 
 
 
 

- Strömsholm

Kom precis hem efter två dagar på Strömsholm och andra kurstillfället av SRL2. Den här gången hade vi Agneta också i två timmar. Kan ju säga att det gjorde hela tillfället! Så jäkla bra! Sen träffar man ju såklart en hel del vänner och bekanta som man stannar upp och pratar med när man är där. Man känner sig faktiskt riktigt hemma! Dessutom blir jag sjukt sugen att rida när jag kommer dit. och en extra tanke går såklart till Nixa också! :)<3
 
Jaja, nu ska jag upp och rida Fancy i Lagga. Ikväll blir det lite pluggande tror jag! :)
 

Ett av dom härligaste passen var endå detta! Nixa var så jävla fin och vädret var på topp! :D 
 
 

Fancy

Fancy var pigg och super glad idag! haha, sötnos. älskar att sitta på en unghäst full med överraskningar och som bara flyger fram av glädje och är allmänt possitiv! Jag red från hagen direkt faktiskt idag och red runt på lite åkrar tills jag kom runt på en väldigt bra runda där! :) I vilket fall som helst så blev hon lite rädd för lite brunnar och för höns på vägen. Annars skötte hon sig super och var som sagt allmänt bra! :)
 
Nu väntar två lektioner i Slavsta, sen vidare och rida två hästar till i Lagga! :)
 
Bild på Fancy & fame från idag! :)
 

- Måndag

Just nu sitter jag hemma och tråkar. Väntar på att andra ska höra av sig så jag kan fortsätta jobba. Egentligen vill jag gå upp till stallet och rida.. men jag är hundvakt vilket betyder att jag inte kan göra det, vilket suger! 
 
Så dagen spenderas mest i soffan med massa tråk. -.- Kanske ska göra ett ryck att städa rummet också.. Var alldeles för längesen. :/
 
Gammal bild från DM på mig och Macho! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Tävling stog först på schemat. Var tävlingsledare på KMet på Lagga. Det flöt och alla var duktiga! :) Sen tog jag in Fancy och tömkörde henne. Hon var superfin och jätte duktig! :) Är såå sugen på att rida nu! 
 
Sen städade jag en hel del i stallet och fixade till hoppningen. Hade två hoppgrupper sammanlagt 9 elever. Perfekt enligt mig! Blev mycket possitivt överraskad över både elever och hästar över hur duktiga dom var! Jag är iallafall helnöjd över dagen! 
 
Nu är jag trött och vill sova ! :) Imorgon väntar tre lektioner och ridning på Fancy! :D
 
 

- Lördag

Idag mår jag ännu bättre än igår! Gick upp lite senare än planerat dock vilket inte var så bra då jag inte hann rida Fancy. -.- SURT! men men, imorgon då ska jag rida! Sen åkte jag upp till lagga iallafall och träffade lite folk och fixade lite smått. Sen vidare mot Sigtuna och jobba. Hoppning med båda grupperna. 6 i första gruppen och 9 i andra. Dom var super duktiga och jag är väldigt nöjd! :)
 
Älskar att ha duktiga elever och känna att en hopplektion bara flyyyter! Känner också för övrigt att jag utvecklas så otroligt mycket som hopplärare på det här året! För ett år sen när jag började på Sigtuna så ville jag helst inte ha hoppningarna alls. men nu känner jag att jag verkligen tycker det är kul, och jag har dessutom blivit mycket modigare med både höjd, fart osv fr¨n marken! Sjukt kul!
 
imorgon väntar 3 hopplektioner till men den här gången på Lagga! :) KUL! :)
 
Fina Casper får stå för bilden! :)
 
 

Fullspäckad dag!

på morgonen var jag på Ackis för att kolla på min hörsel. Efter flygresan har jag nämligen haft ont i öronen, vilket inte är så där toppen. så idag var jag inne och kollade upp det. Så fick reda på att jag kommer att ha en aning nedsatt hörsel ett tag framöver. KUL! jaja, det blir ju bättre, och det är huvudsaken! :) Fick för övrigt vänta i 2,5 timmar för att få komma in. Inte okej!
 
Sen åkte jag vidare till Lagga. Där hjälpte Sofie mig med att fatta equipe lite bättre. Så jag kan lite inför lagtävlingen på Söndag! haha, vi får se hur det går helt enkelt! ^^
 
Sist men inte minst hade jag privatlektioner i Lagga. 3 timmar med 5 duktiga elever. Sista timmen hade jag bland annat en som inte galopperat på 6år och inte ridit seriöst på 3år. Så kul att se att hon faktiskt vågade galoppera några steg och var allmänt super duktig på att rida. jag blir faktiskt väldigt nöjd med sånna lektioner. Superkul att ha verkligen! :D  Nöjd över dagen! Nu kommer jag somna lycklig! :) Imorgon är det jobb på Sigtuna som väntar. blir nog hoppning för hela slanten! :)
 
 

Bjuder på fler bilder från Alanya!

 
 

Hatar att vara sjuk

Sjukskriven idag med. Jag hatar att vara sjuk, är nog det värsta jag vet! Idag är febern mycket bättre iaf. Det enda som är just nu är halsbränna, hosta och att jag är hes. Men det dör ju ingen av. :) Så imorgon kör jag på som vanligt med mina lektioner. Ska verkligen försöka ta in Fancy och rida lite också. Jag är såå ridsugen. Har inte ridit på minst 10 dagar! Håller på att dö! 
 
Nu ska jag baka en kladdkaka och fira att det går mot bättre tider och sen ska jag ta ett långt bad och chilla.
 
 

Anmält till årets första "riktiga" tävling

Helt sjukt, halva 2013 har gått och jag har inte tävlat nåt än. Är faktiskt lite dåligt! men nu är jag igång igen. Ska ha Macho den andra och tredje omgången i storhästlaget. Blir LB:2 och LB:3 på lång bana. Var ju ett tag sen jag tävlade Macho. Sist jag tävlade honom var nog 2011. Och sist jag red honom var nog på ett ärevarv när jag vunnit med Fabiola. Vilket var typ ett år sen nu. Så ett tag sen var det! Ska försöka rida honom nån gång innan tävlingen. Skulle ju vara bra att få känna igenom honom lite. Något måste ju ha ändrats på 1-2 år!
 
 
 
 

- Några meningar från Kyra

Läste häromdagen något klokt som Kyra kyrklund skrivit.
 
• Om du alltid gör vad du alltid gjort, får du alltid det du alltid har. Om du inte är nöjd med vad du får, måste du ändra vad du gör.
 
• En bra ryttare lever på ett litet antal bra steg och bygger vidare på dem. Hon glömmer de dåliga sakerna. Oerfarna ryttare tänker mest på det som inte är bra.

• Det finns många vägar upp på berget, men utsikten är densamma från toppen.

• Belöna hästen omedelbart. Den har kortare minne än en hund, bara tre sekunder.
 
Tänker mest på nr 1 & 2. Vad det stämmer endå! :)
 
 

Hemma i Sverige

Nu är jag hemma i Sverige. Kom hem rum 23 tiden igår kväll. Blev sjuk häromdagen så nu har jag feber och är suuper hes och kan inte prata. Inte så bra för mitt jobb med andra ord! Rösten är ju typ det enda som man verkligen måste ha. jaja, är sjukskriven Onsdag och Torsdag. Sen på Fredag och Lördag är tanken att jag ska köra på som vanligt. Jag hatar attt vara sjuk!
 
igår på planet trode jag att jag skulle smälla av. Ont i huvudet, ont i halsen, frös 24/7 och ja. Det var hemskt! Sen när vi skulle landa fick jag lock för öronen. (mer än normalt vill säga) vilket gjorde asont och trode mitt huvud skulle sprängas. -.- Fy fan säger jag bara. Helt klart den värsta flygresan jag varit med om! 
 
Tack och lov att jag hade mina underbara vänner med mig som hjälpte mig med allt möjligt! :) Tack! :)<3
 
Jag har för övrigt haft en underbar vecka och allt har varit väldigt spontant, vilket var superskönt! Har lärt mig att släppa lite på kontrollen tror jag. Vilket är bra för mig, då jag oftast vill ha stenkoll på allt och alla. 
 
 

Bilder säger mera än 1000ord

Tack för en helt awesome vecka! :)<3
 
 
 

RSS 2.0