Saknar min fina

Fancy har sommarlov hela Juni och Juli.. och håller på att bli galen redan.. haha. Vill komma igång med henne och börja jobba igen! Vet dock inte hur mycket tid jag kommer att ha sen när allt jobb sätter igång och så.. men ska verkligen försöka ha kvar henne, vill vara med på hennes utveckling. Är sällan man träffar en så arbetsvillig och trevlig individ! Hon har gett mig så mycket, och jag hoppas att hon kommer ge mig ännu mera! :D<3
 
Finaste ponnyn! :)<3
 
 

Mycket på gång

Vet inte riktigt vart jag ska börja. just nu har jag många bollar i luften för att starta upp ett nytt kapitel i mitt liv. Bloggandet kanske inte kommer komma i första hand om man säger så..
 
Ikväll ska jag ta emot en häst som kommer på inridning hos mig, och sen börjar jobbet med bland annat en ny hemsida, sen ska jag ha lite läger här i Juli och sen ska jag även tävla Queen (en ridskolehäst) i juli. Är så taggad och vill sätta igång med allt och känna att det rullar! :D Jag tänker vänta med att skriva ut allt och hur de ska bli här framöver.. så ni får vänta på min nya hemsida istället! :)
 
 
 
 
 
 

Hemma igen

Nu har jag slutat på Strömsholm och jag är redo för nya utmaningar! Strömsholm och SRL2 tiden har varit underbar! Många nya vänner, fina hästar och bra lärare har verkligen gjort utbildningen så värd! Kommer såklart sakna mina underbara hästar Riedel och Independence. Men nu är det dags för nya tag och nästa gång jag ska till Strömsholm så ska jag pussa lite på IP så kanske de känns bättre.. :) 
 
 

Laddar upp inför yrkesprovet, önska mig lycka till :) !

 

Från Instagram! :)


 
 

Bildbomb på Fancy ute på tävling!

 
 
 
 
 
 

Visste ni att Fancy har två helsyskon?

 
 
( Måste säga att bilden inte är jätte smickrande)
Namn: Fantastic
e. Hagas Edward Isaich u. What´s in a name (Nancy)
Kön:
 Valack 
Ras: Svensk Ridponny
Färg: Mörk fux 
Född: 2009
Ägare: Lagga Ridskola 
Info om Fantastic: En trevlig och social liten kille. 
Stickan är under inridning. 
  
Här föddes fina lilla Fancy ♥
 
 
Namn: Fame
e. Hagas Edward Isaich u. What´s in a name (Nancy)
Kön: Sto
Ras: Svensk Ridponny
Färg: Mörk fux
Född: 2011
Ägare: Lagga Ridskola
Fotograf: Inez Atmer
Info om Fame: Fame är en väldigt social och nyfiken
liten tjej med spring i benen. 
 
 

Tredje starten för Fancy och Maya!

I söndags startade Fancy och Maya för tredjegången i en dressyr tävling och dom lyckades skrapa ihop 169,5 p / 62,788%, Bjuder på lite bilder från tävlingen. Hon må vara världens finaste ponny och med mer träning och rutin kommer hon garanterat att kunna bli ngt stort! 
 
 

RSS 2.0