Bjuder på en bilder..

Klickade in på Uppsalavimmel bilder och såg bilder från den 15 juni på salu.. Jag, jenny och Becka fastande lite halvt på en bild tydligen. Haha, bilden ser ju helt snurrig ut, speciellt på becka.. men men. Vi bjuder! 
 
 

Påväg till Skåneland

Nu sitter jag på tåget påväg till Martina nere i Skåne. Kommer att bo på fenix park, ett ridläger därnere. Kommer att hjälpa till lite på ridlägret också, får se hur mycket dock. :) Annars är planen att chilla och ta det lungt och ha allmänt kul! Såå Taggad! :D
 
Lite orolig dock hur jag ska kunna ta mig till rätt tåg vid Sth och Hässleholm, där byterna sker. Håll tummarna för mig! ;)
 
 

:)

 

Bildbomb

 Tycker det är lite synd att min sits förstör några bilder då jag svankar alldeles förskräckligt för mkt.. men men, det kan inte hjälpas! Ni får se förbi det helt enkelt och titta på fina Dussan! :)
 

Sneakpeak

Jag har snott bilder och koncept från Mayas blogg.. Kände att jag härmas lite här! ^^ Men det kan inte hjälpas.. ;) Hon har ju alla bilder och det är på hennes blogg dom kommer upp först! :) Och nu har hon lagt upp två bilder som "sneakpeak". Därför blir det så här också, och samma bilder desutom. ;)
 
Flera bilder kommer imorgon! :) Måste ju medge också att det käns väldigt ovant att se sig själv på en liten ponny. ^^
 

Så härligt!

Idag åkte jag till slavsta för att rida Dussan! Maya var med och tog lite kort så jag ska försöka lägga upp lite bilder här! :) I vilket fall som helst så var det verkligen härligt att rida "på riktigt igen". Har ju typ bara ridit Fancy sen jag lämnade tillbaka Nixa, och Fancy kan man ju inte riktigt kalla att rida riktigt på.^^
 
Dussan var ivarje fall en possitiv överraskning och rida då hon för det mesta var riktigt mjuk och sammarbetsvillig! En riktig liten guldponny är hon! Så söt och duktig. :)
 
Gammal bild på Dussan och Maya! :)
 

Kullavreta

Var på Kullavreta och hälsade på idag. Kollade bland annat när Jojjo tränade fabs och när Helena tränade Casper och Dametyt. Dametyt ligger mig väldigt varmt om hjärtat så det var verkligen kul att se hans utveckling! Pratade massor med Johanna och hade det riktigt härligt! :) Saknar stället ibland, men jag ångrar inte att jag slutade. Kan jobba där några dagar i veckan max, men jag vill inte leva för att jobba. jag vill jobba för att kunna leva! :)
 
Skrittade av Damtyt till sjön efter Helena hade ridit honom. :)
 

Dagridläger

Igår hade jag, eva och mia ett litet minimöte. Så nu är all info uppe till det lilla ridlägret i slutet av sommaren. Dagridläger på 3 dagar. (Man får sova över om man vill!) Kommer bli superkul! :)
 
 

En bild säger mer än tusen ord..

#Vägrargåtillhagen! #stannarenmiljongångerföratttestaomhonslipper
 

If i could turn back time..

 
 

Music

Vad säger man? Dom har lyckats igen! Så bra!
 

Vidare mot skåne..

Nu har jag äntligen bokat min tågbiljett till Skåne och till Martina som jag gick SRL1 med! Ska bo i Kristianstad på ett ridläger där hon jobbar. Ska ev hjälpa till med några lektioner och så. Men framförallt ska jag ha riktigt kul och bara njuta av semester! :D 
 
Blir snart att börja packa för den tusende gången bara för i år! ;) haha!
 
Martina och jag på bilden! Haha, vi ser ut som två mongos! ;)
 
 
 

Midsommarhelgen

Nu till summering av midsommarhelgen. I Fredags åkte jag och mamma upp till Edersberg (upp mot Mora hållet) och firade midsommar. Dom har så fina traditioner och det var verkligen super mysigt! Var där med Beas familj och firade! Sen på midsommardagen vaknade jag set och gjorde typ inget förrän kvällen då jag gick till magnus. Där var Jocke och markus också så vi spelade lite wiie och drack lite. Sen gick vi vidare till Pottis och hälsade på massor med folk! Var hemma kanske vid 02.30 så det blev som tur var inte så sent. Men kul var det! :D
 
Nu är midsommarfirandet slut, men jag måste endå säga att det är nåt speciellt med midsommar endå! :)
 
 

I´m ready!

Ikväll som alltid på midsommardagen är det logdans i Lagga som gäller! Är dock inte så många hemma, vilket gör att det tyvärr inte blir någon förfest. Meeen jag ska iaf upp till Magnus och hänga lite innan vi går vidare till Pottis och träffar alla ! :) Dagen till ära bjuder jag på en egobild tillochmed. Ta vara av tillfället, det händer inte så ofta! (Och tur är väl det!) ;) haha
 
 
 
 

Härliga dagar på Sigtuna

Idag var det lägeravslutning och sista dagen på Sigtuna för ett litet tag. Alla elever har verkligen varit jätte roliga att ha och det har varit ett par riktigt roliga dagar. Trivs verkligen att jobba på Sigtuna! :)
 
Nu idag efter att jag slutat åkte jag till Lagga och tömkörde Fancy. Hon var duktig, men seg! Hon blev verkad igår och är därmed ännu mera ömfotad än innan. Inte det bästa kanske.. :(
 Bjuder på en bild på Fancy idag! :)
 

Alanya!

Nu är resan bokad och klar! Jag, Erika, Jenny & Amanda drar till Alanya, Turkiet sista veckan i Augusti. (den 27 exakt) Fatta kuuuul och jävligt skönt! Längtar verkligen att få åka till underbara Turkiet en gång till! :D 2ggr på en och samma sommar är fan inte fel! :D
 
 

Första dagen på jobbet!

Idag började ridlägerna på Sigtuna Ridskola. Väldigt roligt var det och ungarna var super duktiga! Höll i de ridlektioner och lite teorilektioner. Första dagen känner man sig ju lite lost med alla namn som ska printas in i huvudet osv. men det gick bra och dom var som sagt superduktiga! :)
 
Meningen var att jag skulle ha en privatlektion nu på kvällen och rida Fancy senare. men fick förhinder då jag måste åka till Sigtuna igen och hålla en kvällslektion som jag lite förvirrat hade glömt att jag skulle ha. ^^ Så jag hoppas privatlektionen blir flyttat en dag, får se om ryttaren kan helt enkelt! :)
 
men men, hittils en väldigt bra dag, vilket gillas! :)
 
 

Söndag

Vaknade ganska sent, så har inte hunnit med så mycket idag. men kl 3 åkte jag till Karoliina för att vara med på DUS möte. Hon bor på en superfin hästgård, så just nu är jag lite sådär avis! ^^ I vilket fall som helst så var det väldigt trevligt att träffa alla och hälsa på hos Karoliina! :) Jag tänkte väl egentligen hinna rida, men jag är trött och orkar verkligen inte. Dessutom gör det ingenting om Fancy får en mental vila en dag till så duktig som hon är! :)
 
 

Bästa utekvällen på länge!

Igår var jag och ett helt gäng ute på Båthuset och sen saluhallen. Tack så mycket till alla inblandade, jag hade en helt awesome kväll! :D
 
 
 
 

Bio med Emmy & Sara

Igår var jag , Emmy och Sara på bio. Det blev baksmällan! Måste endå säga att den var ganska rolig och bra, Kan iaf rekommendera att se den! :) För att fördriva tiden innan bion så satt vi på interpool och snackade först i ca en timme. Och efter bion skjusade jag hem Emmy och kikade in i hennes lägenhet. :D 
 
Härlig kväll med två underbara brudar! :) Måste göras om snarast! :)
 
Bild från interpool :)
 

Duktig häst!

Red Fancy idag och bestämde mig för att rida i ridhuset. Skönt att slippa regnet och dessutom har jag inte ridit där på länge. Så det var helt okej helt enkelt! La ut några bommar som hon fick skritta och trava över. Det var väl inte så poplärt från Fancys sida.. men hon gjorde iaf som hon blev tillsagd. 
 
Hon var för övrigt väldigt duktig och sökte sig framåt och nedåt väldigt bra samtidigt som hon kunde hålla alla gångarter i en bra takt. Galoppen är ju ifs sisådär, men hon fattar iaf rätt galopp och galopperar på. Men hon har ju inte galopperat med ryttare så många gånger så det är verkligen inte så konstigt! :)
 
Roligt ridpass på duktig Fancy! :) Helt klart!
 
 
 

Dagens planer!

Idag ska jag först ta och rida Fancy, ev vara med när hon verkas också. Vill ju ha henne skodd på fram, så får se hur det blir med den saken! Sen ikväll bär det av till Uppsala för att träffa mina underbara flickor Emmy och Fåggen för att snacka en massor och sen gå på bio! :) Kul! 
 
 

Onsdag

Åkte till Gränby med jenny och shoppade lite. Köpte inte mycket precis, blev ett sommarlinne, en eyeliner och lite annat smått och gott som hårnålar och snoddar. behövs alltid! Det var i vilket fall som helst väldigt skönt att bara kunna vara och shoppa lite sådär. :)
 
Sen har jag packat upp lite från resan, och sen på kvällen åkte jag med jenny till Jälla och var med/red en stund på Candy. Jenny red henne först och sen hoppade jag upp en liten stund. Kul att rida andra hästar ibland! Dessutom lär man sig oftast nånting från varje häst! Candy var som väntat rolig att rida! Den stunden jag red henne var bara för att känna på henne hur hon var för att senare om Jenny får förhinder någon gång eller inte kan rida så kan jag hoppa in och rida ut på Candy eller liknande. Som en inhoppare helt enkelt! :) 
 
Candy är hästen åt höger! :)
 
 

Tömkörning

Idag tömkörde/dubbelongerade jag fina Fancy. Synd att jag är så inne i det jag gör så att jag inte tänker på att ta kort när hon är så fin! Nästa gång ska jag fixa det iaf! Imorgon ska hon få en välförkänt paus, och sen på Torsdag ska jag rida igen. Imorgon kanske jag dock ska prova rida Candy med Jenny. :) Spännande! 
Söta Fancy när hon var liten :)<3
 

bild på Emmys balfrisyr

Emmy tog bild senare på frisyren när hon hade hela bal outfiten. Jätte bild tycker jag.. Blev tvungen att dela den! :)
 
 

Frisyrfix

Igår åkte jag till Knutby för att hälsa på Erika i hennes lägenhet och för att fixa Emmys hår till hennes bal! Har glömt hur roligt det faktiskt är, och Emmys hår är ju sånt där som man bara kan älska att fixa då hon har aslångt! :) Resultatet kommer nedan :) Och ja, min mobil är ju sämst med det där med kvalité på bilderna.. ;)
 
 
 
 

Uteritt i det härliga vädret

Igår (Måndag) red jag ut på Fancy med Jenny & Candy. Vi lyckades vara ute då det inte öste ner, vilket var bra. Men det regnade ju enda ganska mycket och så. Måste endå säga att även om jag hatar regn, så är det nof fan ganska mysigt att rida ut i. I lagom mängd då förstås! :)
 
Fancy tog sin första riktiga galopp ute och var desutom jätte duktig. Hon är dock sån att man måste underhålla galoppen för att hon ska bibehålla den. men, hon är väldigt lydig och lyssnar väldigt bra på vad man vill endå! Ett stort plus till Fancy! :D<3
 
<3
 

Tävling på Jälla

Idag höll min underbara klubb finalenm i div 3 på storhäst på Jälla. Jag sov mig igenom 2 timmar hemma innan jag for vidare till Jälla! Väl på Jälla träffade jag massor med roliga människor och ja, tävlingen rullade på bra. Jag var den som hade datorn /equipe och satt vid dommaren. Skrev in resultat och så. :) Väldigt roligt och lärorikt! 
 
Tävlingen gick bra trots ett förskräckligt oväder som kom över oss ett tag. Men allt som allt flöt det och framförallt så var det mycket trevligt! :D
 
Längtar sååå efter att få tävla igen! :D
 

Turkiet

Nu är jag hemma i Sverige igen. Har haft en toppenvecka med massor med sol! :D  Bjuder på en bild på från lite av solen när kvällssolen ligger på! :)


Tidsinställt inlägg

Ja, eftersom jag inte är i Sverige vid den här tidspunkten så tänkte jag göra ett tidinlagt inlägg..
 
I veckan händer det faktiskt mycket som jag missar här i Sverige!
 
För det första så var det ju hästensdag igår och mitt duktiga ponnylag tävlade finalen på Säfva! Jag hoppas att det gick bra för er alla och att alla är glada och nöjda! :) Såfort jag har internet så ska jag lätt gå in och kolla på lite olika bloggar för att se bilder från Hästensdag och sen måste jag ju in på Equipe och kolla lagresultaten från div 3! Skulle ju vara såå kul om mina Laggaryttare vann hela serien! :D
 
Sen vill jag önska Carro lycka till på provridningen på Fredag! 
 
Sen sist men inte minst så vill jag absolut påminna duktiga Sofie och Erika att jobba hårt och se till så ni jobbar tillsammans så att ni har stenkoll på hopptävlingen på Söndag! Det viktigaste är att få ut all information och sammrbeta! Så kommer jag dit så tidigt jag kan på Söndag och är funkis! :D
 
Om ni vill nå mig så görs det nog lättast via facebook.. om jag har internet nångång vill säga! ;) Jag vill höra och se allt som försigår! :D
 
3 år gammal bild.. Tiden går fooort när man har kul! ;)
 
 
 
 

på Språng!

Sitter på flyget nu påväg till Turkiet! Hoppas ni har det bra hemma i Sverige! Jag kommer förmodligen inte kunna blogga nåt under veckan, så ni får stå ut, tror nog ingen av er dör direkt.. haha! På Söndag kommer jag att vara på Jälla hela dagen och vara domarens högra hand. Så några av er ser jag väl då! :)
 
 
 

RSS 2.0