- ridskolecupen

jag blir lite arg på bloggsidan ibland. jag är ifs inte inne så mycket som tur är. Skrev en hel jäkla blogg sida om hur det var på ridskolecupen. Tror ni den sparades alls när jag klickade på spara och publicera? nej. för färligt asså. xD

jaja, nu blire bara ett kort inlägg. vad på Sigtuna och red ridskolecuppen. Vi från Lagga vann ! :D Jag hade en jätte mysigpysig häst. :) Nicke nyfiken hette den. ^^ jaja, sen var en radio snubbe där också och spelade in till ett radioprogram. den 6 Mars klockan 11.03 på P4 tror jag de skulle spelas. men men kommer inte ihåg helt. men men jävligt lyckad och rolig dag. :)


bra kvalité där. -.- haha, jaja. från vänster har vi Emmy på Sindy, jag på nicke nyfiken, Erika på Tinko och Tessi på Hubbe. :)


- Alla hjärtans dag <3

Idag var jag på tävling. Erika och Tessi skulle rida ridskole DM (hoppning). jag var deras moraliska stöd, så bra som jag är. ;) haha ivf så vare första tävlingen för båda med deras hästar. (alltså ekipaget) jaja, första klassen. Tessi och Alicia red först. Ett stopp och en rivning, men seriöst jätte fin runda ändå. :) Erikas första klass, ett stopp. Men det var också en super fin runda verkligen. :)

Andra rundorna så vare tessi först. Hon fick en rivning, men alicia är ju lite tung, så det är förståenligt. Sen vare Erika. dubbelnollad och kom på en andra plats. :) väldigt rolig dag ivf. :D



Macho och erika på bilderna. :)

På bilden har Vi Erika med macho och Tessi med Alicia. :)

Det var allt från alla hjärtans dag! haha, inte så mycket hjärtan här inte !


RSS 2.0