- Ovisad bild

Kan inte bestämma mig om jag tycker den är helt okej eller inte... jaja, här är den ivf ;)

Bilden blev alltså tagen i Lördags ;)



- Helt okej låt förtillfället, brukar inte tycka om sånna.. ;)


- är som vanligt då... ;)

min mobil dog precis, eller ja. den har ju dött lite då och då, men nu är den nästan helt död. Batteriet råkade visst dö, ja sen gick det inte att ladda för att laddaren inte funka. Vad är det för påhitt lixom och inte fungera? nej, men typ som vanligt då... ;) jaja, jobbar som vanligt på KV. Är med Erikay och Emmely för det mesta. Igår kom UPK flickor hit, vilket var lite trevligt då man känner en hel del därifrån. :) Någon gång här så lät det som om ägaren till den svarta ponnyn ville att jag skulle rida igen ganska snart, läängtar! Idag prövade jag Hero också, senast var ett år sen då jag red ett pass på honom. Hästar förändras precis som oss andra. aja, härligt och rida ponnyer också! Saknar min Tubbe! :( nej, nu ska jag dusha, sen ska jag kanske kolla på film, men så blir det säkert inte. Har faktiskt kommit på att jag inte tycker om att kolla på film. :P



- Midsommar

Nu har midsommar och midsommardagen passerat, jävligt kul har det varit. På midsommar var jag på KV och jag jobbade sen åkte jag till Becka på fest. Kul! sen igår på midsommardagen var det såklart Pottis som gällde. :) Erikay och jag hade lite förfest här hemma, jävligt kul måste jag ta och säga :P Massa roligt folk och ja, vi var helt enkelt jävligt bra! :) Sen på Pottis vare skiiit kul ! Roligaste kvällen på länge fan ! :) jaja, kan kanske skriva lite mera sen, nu blire packning, sen eventuellt handling, sen till Kullavreta. Imorgon blire att jobba igen. Kommer dö om jag inte går och lägger mig tidigt ikväll. ;)

Patrik och jag fotade lite jätte snabbt igår innan förfesten. Här ser vi ett resultat. ;)

 



- Både jobbigt och skitkul!

Idag har jag ju jobbat som sagt. ;) Gjorde allt som vanligt. Sen skulle jag fixa katternas mat, dock var det så jävla äckligt för det hade typ kommit maskar i någon skål, så jag höll på att dö. men men, as äckligt! men sen kom en uuur söt ponny hit och Helena skulle kolla på den och säga vad hon tyckte om den, för de var några som har den på prov för att senare kanske köpa den, (Så då skulle hon helt enkelt säga vad hon tyckte!)

Efter att flickan (som var typ 11år) hade ridit hästen ringde hon till mig, så de var bara att hämta hjälmen och gå upp till rihuset och hoppa upp. Hade ju inte sett hästen gå eller nåt, men vad fan. bara att hoppa upp. ;) Visade sig att hästen var suuuper känslig och att flickan inte fick galoppera på den än för att den var så het. (En Hoppmaskin ungefär.) Hästen var ju lite felriden, men försökte göra rätt för sig och hon slappnade av riktigt fort och hon var super fin. Lite ovant att sita på en sån liten som är så känslig. Men de gick bra. Ägaren var super nöjd efter jag hade ridit henne och nu är dom säkra på att dom ska ha henne. Känns riktigt kul att få övertyga dom helt efter att dom sett mig rida henne. :) aja, en toppenponny med andra ord!

Sen red jag även Bocken som jag nämde tidigare. Han gick riktigt bra, fram till handen och lyssnade riktigt bra! galoppen börjar komma mer och mer och de går riktigt bra framåt. Dock är han trött, eller så har han bara blivit väldigt uppfostrad den här veckan. För han står stilla i stallet, går fint när man leder honom och ja, är helt enkelt som en normal häst i hanteringen. ^^ haha, jaja, gullig är han! imorgon blir det antingen en skritt tur ut, eller så får han stå. För han får inte bli övertrött! Nu ska jag skriva en "att göra litsa på KV" sen ska jag spela Wi med Mickan och kanske Erikay om hon kommer snart. ;)

Tjiiing!

- hej igen

Har typ inte hunnit blogga, eller så har jag helt enkelt inte orkat? haha, jaja lite lat måste man få vara... ;)

Igår var jag ledig, på kvällen var jag uppe i Lagga och åt smörgåstårta och grejer med lite människor, helt okej sådär. Sen lite senare åkte jag till KV igen, för idag är det jobb som gäller. Har hjälpt Moa med Chop, mockat, fixat foder och hunnit rida Abbe på det. Efter lunch blir det Bocken som ska jobbas!

Blir jobb hela veckan, vill ju helst inte jobba där vid modsommar, men det måste ju några göra också, för de är ju då det är som värst. ;) Så för min del blir det bara lite midsommarfirade på gården med familjen. Sen på midsommardagen är det ju såklart Pottis som gäller. som det ser ut nu är det jobb dagen efter. men vi frå se hur det blir! ;)

Mobilbild på Bocken :) dock från förra sommaren ;)


-döda mig tack!

Är så jävla trött, har precis varit ute och fodrat. allt klart för idag med andra ord. Notera att klockan är 20.16 och jag tänker gå och lägga mig, hoppas verkligen att man blir lite piggare snart. vet inte vad de är med mig, har varit trött i x antal dagar nu. :S aja, imorgon blir de jobb igen. Nästa vecka ska jag ta ledigt någon dag, den saken är klar! :)

Fär er som vill veta om jobbet, så går det jätte bra. Erikay och jag är super flitiga här. Idag gjorde vi klart ALLT innan klockan 13.00, vilket är ganska sjukt med tanke på hur mycket som ska göras, så vi hann städa lite på eftermiddan. Hoppas på en lungt och härlig dag imorgon. God natt!


Ovisad bild från sommaren -10. En lerig casper, och så syns lite av ridhuset. ;)

- jobb jobb och lite mera jobb

massa jobb hela tiden, men kul är det! Idag packade jag alla Tubbes saker sen kom en lastbil och skulle hämta honom, tråkigt! Han kommer hem igen om tre veckor som tur är, men endå. Saknar honom redan! kändes jätte hemskt att bara lämna honom till en främmande person som skulle köra honom till Skåne. :( Hoppas verkligen allt går bra! Sen har allt gått bra, inga problem lixom. :) Erika lär sig jobbet riktigt fort också, så vi hade till och med en vilopaus idag på kanske en kvart medans vi väntade på Moa. Känns jätte kul att hålla i stallet nu också, då de är mig dom ringer till om dom vill något om gården eller om hästarna i stallet. Roligt att vara bossen lixom. ;)

Nu ska jag ivf sova, för imorgon väntar en ny dag full med ridning. Ska sitta på Cadence för första gången är tanken också, ska bli intressant! ;)


Tänker på min älskade vän :)<3


- Idag

Idag var faktiskt första dagen jag jobbade helt själv med bara Zwishek. Ingen annan var här, eller Moa red sina hästar, och sen kom Charlotta och skulle hålla WE träning på kvällen, men sen har vi varit helt själva. Mycket jobb äre har tyvärr inte hunnit med någon häst idag. Ska bli skönt imorgon när Erika kommer så man hinner med allting. Känns så jobbigt när man inte hinner med hästarna. Men men, allt har gått bra, har fått gått en jävla massa och bärt en jävla massa för den delen med. måste vara värsta hulken efter den här sommaren alltså. Fast skönt äre ju att jag måste träna lite, så får man de ju på köpet lixom. ;) Imorgon står det högst på litsan att rida Chantesse och Tubbe! men som sagt jävligt skönt att Erika kommer, så kan vi dela på jobbet! :)


:)


-Grattis Inez

Lilla inez fyller ju år idag. Somnade före 12 slaget så var inte först någonstans på att gratta, men men. Här kommer jag ivf vara först på att skriva Grattis, alltid nåt. ;) jaja, Grattis Inez ! :D<3


var jävligt svårt att bestämma bild , har ju typ ingen bra tillsammans på mig och Inez -.- men men, de blir till att fixa ! :D grattis igen sötis! :)

- Min kära vän Rutger


Blev tillsagt att skriva ett eget inlägg om min kära vän Rutger Pettersson. haha, vet faktiskt inte vart Rutger kom ifrån?, men aja gulligt äre ivf! ;) Lisa som hon i vanliga fall heter är en väldigt härlig prick, får en alltid att må bra, vilket man behöver ibland ! Träffar henne dock inte så ofta längre -.- kan bero på att hon har häst, pojkvän och hela köret, haha, men när man träffar henne äre ju dunder! på Midsommardan kommer hon minsan ivf! Ska bli skiit kuuuul ! :D haha, ett underbart minne måste ju vara från midsommardagen 2009 när vi skulle åka flakcykel. You know, vi är ju bäst på det. ;) I en kurva påvägen hem, kanske Lisa som körde till och med? haha, nykter var föraren då inte ! Rakt ner i diket ivf! :P HAHAH, eller ett annat misslyckad men väldigt roligt minne  när vi skulle placera ut mysrys runda i stallet. ;) haha, bara jag & Lisa som förstår det humoristiska. ;) haha, jaja alltid lika roligt helt enkelt!

Älskar dig vännen ! :D<3


haha, säger jag bara! xD

- Träningstävling

Idag var det träningstävling här på Kullavreta i dressyr och WE. Jag och Helena hade kommit fram till här i veckan att jag skulle starta Tubbe i dressyr och Chantesse i WE (dressyr, teknik & speed). Först ut var Tubbe, han var lite feg, ville inte gå ända ut mot dressyrstaketen (LB:1 red jag med honom) vet dock inte vad jag fick för procent. men slarvade med vägarna, så säkert inte så bra. ^^

Sen red jag Chantesse i LB WE (svårhetsgrad som LA ungefär) Inridning halt hälsn i galopp osv. ;) På framridningen var hon crazy. Ville bara studsa och byta i galoppen. men väl inne på banan var hon helt okej. Hon böt någon gång på diagonalen, men de är förståendligt, sen böt hon en gång till i vänstern, men jag fixade till det. men men, inte helt klockrent, men hade ju inte ridit henne på as länge heller så jag är nöjd trots allt. Sen red jag tekniken, gick förvånandsvärt bra, sen speeden. Där glömde jag visst ett hinder, hade helt glömt bort de bara. -.- men chantesse skötte sig bra, bara helt mitt fel. ^^ men men, allt som allt en väldigt kul tävling!

bilder kanske kommer, vem vet ;)

- min vanliga otur..

med min otur kan allt hända. Skulle ta moppen till KV för att kunna handla lite någon gång eller kanske dra till golfklubben och typ käka någon gång utan att få stjus hela tiden. Så därför var det naturligt att jag skulle ta min moppe dit. jaja, när jag åkt typ en timme och en kvart (har kanske bara en kvart kvar, max) så smäller moppen och dör. -.- jag som är ganska smart* ^^ tror att den är överhettan, så jag stänger av den och låter den vila i typ en minut. Sen startar jag den igen och den gåt igång fint, men när jag gasa rörde den sig inte framåt. Great lixom. Så jag fick ställa moppen hos en snäll familj som bodde där moppen dog. ^^ sen ringa runt till lite människor, blev hämtad av helena och moppen lastade vi in i trailern. Sen kom pappa och hämtade moppen och lämnade Erikays moppe, så nu har jag den ivf. :) Vilket är skönt ! men men, allt gick bra, men otroligt störande att den ska dö. -.-  Nu vet ni hur min kväll var, en plötsligt händer det dag helt enkelt fast åt de dåliga hållet. ;)


- Nu mot stallet

Lunchen är slut nu, dags att dra till stallet. Måste mocka , fixa höt och byta hagar på hästar på bara några timmar. Känns liiite tajt. jaja, senare berättar jag om katastrofen igår med min moppe och sen hur det gick idag på tävlingen. Red nämligen Tubbe i vanlig LB:1 och sen Chantesse i LB WE. (de är svårighetsgrad som LA ungefär.) men men, helt okej nöjd, ingen super ritt kanske, men hade ju samtidigt inte ridit (speciellt Chantesse) på några månader. men men, nu måste jag dra, tjing ! ;)

*juste, en påminnelse till mig själv* - Måste ju skriva ett inlägg om en väldigt gullig person :)<3 (Ni får väl se vem de blir. ;) )


- fest igår

Sommarlovet började ju för dom flesta igår, självklart firades detta med fest ! Tack Linnea och Jeppe som fixade! :D




Bilderna får tala för sig själva ! ;)

Idag är jag ganska död, så har bestämt mig för att ta en mobild paus idag och lite imorgon också tror då jag endå kommer ha fullt upp. Måste få tid att tänka också. Nu blir det till att plugga program som jag ska kunna till imorgon. Blir WE imorgon med Tubbe och Chantesse, wish us good luck ! ;)

- Hår fixning

har precis fixat Erikas och Jennys hår. Ingen jätte avancerat, Jenny fick vågigt och Erika fick platt med volume master och dust it. Var endå trevligt att få lite morgonsällskap och prata lite. Känner faktiskt att jag saknar våra lagga-filmkvällar. Kanske måste fixa en snart? jaja, kom faktiskt att tänka på varför jag håller på så mycket med hästarna som jag gör. jag har aldrig heller kännt att jag borde sluta, utan jag älskar verkligen de jag håller på med!

men varför är det så? jo, för jag har så grymt bra vänner inom ridsporten + att det är nästan aldrig något bråk där osv. Alla jobbar för samma sak och allt är bara så lätt. Man gör något man är bra på och tycker om. Måste bara säga att hästarna är ju faktiskt det jag håller på med, men inte en enda sekund tycker jag att det är tråkigt. Känns som att de verkligen är det jag vill hålla på med! <3


Lika lätt som att andas var det ja ;)

-Uteritt

Blev en uteritt med Erikay igår. Red på feta TinTin, så sjuuukt fet häst. men, någon gång måste han ju få springa av fettet. Som vanligt tävlade vi, dock hadfe vi inte så bra "bana" som vi har haft dom andra gångerna, så fick bli på gräsmattan. ^^ jaja, Tintin var söt ivf...

Igår kollade jag även på film igen. Asså i vanliga fall brukar jag typ aldrig kolla på film, men eftersom jag har lov nu så kollar jag på film 24/7 känns de som, men men.. Blev The riding hood den här gången. ;) Fy säger jag bara, mådde illa efteråt, vet egentligen inte varför för den var ju knappast hemsk, men nej. verkligen ingen film jag tycker om. Dåligt slut, inte så bra handling, så nej till den!

apropå ingenting.. Tänk om livet var lika lätt som att andas, så grymt skönt det skulle vara!


- Nya ridbyxor

yes, idag var jag och Emmy på stan, hittade dock ingenting. -.- men sen åkte jag Emmy och mamma till sporren, då mina ridbyxor hade kommit in som jag hade beställt, och ja. dom satt och sitter as bra, så jag köpte dom! Red första gången med dom idag, sköna också! Såklart helskodda jeanie ridbyxor!


Jag tycker dom är grymt snygga och sitter skit snyggt! :)

- I am number four

Så sjuuukt bra film, kollade precis på den tsm med Patrik. Tycker verkligen att det borde komma ut en tvåa!

men men, om ni inte kollat på den.. Kolla på den!




- Inget connemara SM

Tubbe ska förmodligen lånas ut till någon som sitter i SVRF som har någon dotter. Bra för Tubbe, men hoppas det går bra! Han ska typ bara borta i 3 veckor kanske, men men. Det är ivf under connemara SM så då blir de ingen tävling där för mig. ;) Därimot blir det programridning på Söndag, förmodligen i LA, har inte bestämt mig än. ;)




-Connemara SM

Har faktiskt anmält mig och Tubbe till dressyren i Connemara SM idag. Smet ligger dock i Norrköping, och vet inte om jag har stjus än. ;) Förklassen är LB och sen går SM-klassen i LA. Hoppas verkligen att jag kan åka, är dock om mindre än två veckor. ;) hehe, vi får se. men skulle vara grymt kul att åka!


Jävligt söt är han ivarjefall! :)<3


-Laggas hopplag 2011


har äntligen varit duktig och lagt upp filmen. :)

- Working equitation strömsholm 2011

Inez har tagit lite bilder. :)

WE US gänget

Tubbe och jag in action

En väääldigt söt Tubbe! <3

Tubbe och jag vid presentationen. ;)

sist men inte minst, Sofie posen måste ju med. ;) haha

 

tack för bilderna Inez! Har någon därute flera fina bilder? Skicka gärna till min mejl, [email protected]. :)


- Strömsholm

Nu undrar ni säkert hur det gått för oss! Red Fredag, Lördag & Söndag. En uppvisning på Fredagen och två Lör och Sön. Fredagen var showen inte alls genomtänkt så vi gjorde typ bara lite här och där. tubbe var stressad, men allt som allt gick väl helt okej. ;)

Lördagen gick han bra, inga problem, tror jag? :p haha, mins inte.

Sen Söndagen gick han fint första, då gjorde vi flera grejer än innan och tog och hoppade bland annat där han stoppade första gången, men andra hoppade han. Helt mitt fel att han stoppade då jag höll in för mycket! men men, resten gick som sagt bra. Andra och sista showen gick knappt alls. Han var trött och fjolla till och med för fållan. haha, och den hade han inte reagerat på alls någon gång innan så jag vet inte vad som flög i honom. men men, vi klarade oss igenom helgen utan att skämma bort oss. ;)

Tycker Tubbe var duktig med tanke på hur han är. ;) Nu är jag taggad på att åka ut på lite dressyrtävlingar och börja få honom att gå alla hinder i WE utan problem. Nu i sommar blir det till att träna! ;)

Bilder kommer snart ;)


- Smart

Snart kommer Emmely och hennes familj hit med häst och allt. :) Dom hade tydligen fått punktering och grejer, så dom kom lite senare än planerat. men innan dom kommer ska jag passa på att dusha och grejer så nu ska jag gå! :) Kraam


Kullavreta <3


- Kulla vreta

Är på Kullavreta nu. Red Bocken när jag kom hit. Han var seg, men sen fick jag låna Mickans spö. (hon red Irack och smarta Sofia hade glömt sitt spö i stallet.) kan ju säga att han var mycket bättre när jag tog spöt. Tränade stop and go på Bocken, vilket gick helt okej. men men, sen red jag Tubbe för Paulo. Tubbe är fortfarande rädd av sig, men kan ta och säga att han har blivit mycket bättre. Den här gången tog vi fållan, bron, paralellslalom, tunnor, hinder och sidepass utan problem. Sen tog vi muggen och backa saket helt okej också. Han tyckte den var läskig, men stog ut för min skull typ. Så söt! men men, allt som allt var han super duktig. Tränade massor med lansen också lite, men han tyckte den var super läskig, kanske inte så konstigt då han typ blir rädd bara man har ett spö i handen. ^^ jaja, jävligt duktig var han ivf, så kommer at levapå dethär i minst en vecka nu. :)

imorgon blir det säkert också WE träning för Tubbes del, sen på Fredag bär de av till Strömsholm. :)

Vi kommer ju inte kunna ta grind och lans, men vi kan ju ivf visa upp allt annat. Bättre än ingenting ! :)


haha, enda bilden jag hade på min dator som jag har nu ;)


RSS 2.0