Pluggar LB:3

Ska ju rida LB:3an på ridledarutbildningen så nu håller jag på att övar för fullt. egentligen är jag alldeles för lat för att lära mig nya program.. så försöker alltid rida ungefär samma för att slippa. men div 3 går ju nu för tiden i LB:2 och LB:3 Så det är bara att lära sig antar jag! :) Kan den snart ivf tror jag ! :)


OS Silver!

Guud vad nervös jag var. satt i soffan och var nära att dö av nervositet. Men hon klarade det! trode under 1 sekund att hon tagit guldet, men vad fan gör det? Hon har ett Silver och det är as bra! :D Första medaljen för Sverige i OS gör ju inte saken värre då det går på nyheterna hela tiden! :D Hejja Ridsporten! Två dagar kvar, sen är det dressyren! :D


OS i Fälttävlan

Shiit vad spännade det är! Sara ligger på en delad 1 plats och Sveriges lag på en tredje plats efter dressyren och terrängen. Imorgon kl 11.25 startat live sändningarna för de tredje och sista momentet- banhoppningen! Måste verkligen kolla! SVTplay.se, där kan ni se hoppningen imorgon!

HEJJA SVERIGE! :D


Semester

Idag är första dagen på semestern! Har ledigt nu heeela Augusti, utom 10 dagar som jag är på ridledarutbildningen! :) Men de är ju roligt så jag klagar inte.. sen i mitten av augusti börjar jag jobba Lördag eftermiddagar också, men de är ju också bara roligt så det klagar jag inte heller på! :)

Nu ska jag fokusera på ridledarutbildningen och försöka få in så mycket i huvet som möjligt! Sen efter utbildningen så ska jag fokusera på vårat ungdomsprojekt i DUS. Jag har ansvaret för att fixa sponsorer och massa annat liknande! :) Så hör av dig om du vet någon som är intresserad av att sponsra oss, så hör av dig till mig! :)

Jobb jobb jobb

blää, tur att det bara är två dagar kvar på den här periodens jobb. Är ganska less nu alltså.. Ikväll är det dock släktmiddag vilket ska bli riktigt kul. :) dock så kommer man ju senare än alla andra då man måste jobba.. var egentligen meningen att Erika och jag skulle sluta lite tidigare.. men en del är ju så klantiga så nu får det bli som det blir. Dessutom har vi morgonfodringen BÅDA dagarna, vilket inte alls är jobbigt när vi ska sova hemma. Ja, jag säger då det, JAG ÄR LESS!

Ska bli så JÄVLA skönt här i Augusti! :D Ska verkligen njuta av min semester! :D


OS invigning

Ikväll äre OS invigningen på TV, vilket man inte får missa! Sveriges fanbärare är ju ingen mindre än Roffe. och ja, de kan man ju helt enkelt inte missa! :D



- Fredag

Idag sov jag till kl 11. sen åkte jag och Erika till Hööks och skulle kolla in deras nya JH collection som ser JÄVLIGT snygg ut i deras höst katalog! Dock så var dom inte så snygga life.. Ridbyxorna har jag dock inte sett än, och hoppas på dom! Annars var västen ganska snygg också! men typ pikeerna var helt klart en FLOPP! men men, kul med det lilla som var snyggt! ;)

Sen åkte vi till Kansliet för Upplands ridsportförbund och hade DUS möte. Nu är vi igång med vårat evenemang/aktivitet som kommer vara i Oktober. Är så sjuukt mycket att göra så känner mig något stressad.. ^^ Men men, sen efter ridledarutbildningen blir det till att jobba på! :) Det kommer bli helt awesome ! :D


skokloster


Från helikoptern så såg jag ett as coolt slott, vilket råkade vara skokloster. Blev nyfiken och drog med familjen för att kolla på det (igår, Torsdag.). Råkade vara skoklosterspelen och massa grejer där. aja, lite mkt folk bara.. men men.. Fick se slottet och lite mer helt enkelt. Men åker nog inte dit igen på ett tag för så bra var det inte.. ;)


Up in the air

Igår åkte vi helikopter med Curre. Jag, Erika, Mickan och Emmely fick åka. ÄLSKAR att flyga helikopter, tycker det är så avslappnade samtidigt som det är spännande och man kan verkligen SE allt. Så skön känsla att vara i luften ! :)


Ridlektion på Dametyt

Igår (Onsdag) red jag lektion på Dametyt tillsammans med Erika som red Chantesse. Första lektionen på länge! Så det var jätte roligt! :) Dametyt var jätte fin och väldigt trevlig vilket såklart gjorde de hela ännu bättre! :)

Tyvärr har jag inga nya bilder så ni får en gammal bild på Tyt oh mig. :)


fina :)<3

Tänkte visa lite bilder som ni kanske inte sett på mig och Alicia :)


:)


haha Kip ser lite små trött ut.. men men. ^^ Patrik har tagit bilden. :)


Arosfortet

har varit två riktigt bra dagar faktiskt! Idag var vi på arosfortet, jag och ett gäng. Skit kul var det! :D Måste göras om någon gång! :D Sen efterråt chillade vi lite på max och hade en trevlig roadtrip hem.

Sen på kvällen här så har jag varit uppe i Lagga på tävlingsmöte. :) Så nu har vi planerat in massa tävlingar. :)

Nu sitter jag och kollar på mamma mia på 3an. Man blir faktiskt lite lycklig av den filmen också. Så snart den slutar ska jag dock gå och lägga mig då jag ska upp tidigt och åka till jobbet imorgon :)

Bra dag med andra ord!

- ledig helg

kom hem igår kväll (Fredag). Mamma och pappa är inte hemma, så Patrik har lan här hemma. lite drygt är det kanske.. ^^

aja idag tänkte jag åka in till stan eller göra ngt sånt. Pallar inte sitta hemma och inte göra någonting. är för jobbigt -.- Har kommit på att ju mera man jobbar desto rastlösare blir man när man väl är hemma och inte har ngt att göra. Nej nu ska jag göra lite vettigt.. kanske ta och plugga lite eller göra lite tidinställda inlägg. :)


- VILL HA!

Ni vet känslan när man verkligen vill ha något och vet att det är perfekt.. Sen när man kommer till det här med pengar och "om man vågar" de vill säga; köpa dom utan att prova osv.. ush, men men. Vill ha och inom en snar framtid så är dom mina, det kan ni skriva upp på! :)


Dessa lackade dressyrstövlar från De Niro.. Så jäkla snygga! ligger helt klart på topp 1 ! Perfekta tävlingsstövlar!


Dessa två bruna stövlarna är helt klart träningsstövlar! Dom med snörning hela vägen upp är verkligen såå snygga! Däremot kan jag tänka mig att det blir svårt att matcha sin outfit bra. hmm, jaja. Att ha dessa stövlar skulle helt enkelt inte sitta helt fel ! :)


Tävlingsuget!

Jag vill ut och tävla.. som vanligt så har jag ett jäkla tävlingssug såhär på sommaren. Rider ju mest Kip, vilket går skitbra på träningar osv.. vill verkligen testa hur han är på en tävlingsbana. Skulle vara så sjukt perfekt om han inte är rädd för dommarbordet och staketet och grejer! :) men men.. får väl vänta lite och se ! :)

Har ju ingen tävlingshäst längre.. Mina som jag haft är ju Alicia och Macho från ridskolan.. men eftersom jag inte kommer hinna vara där så måste jag skaffa mig en ny. Och båda två kommer ju ha andra ryttare på ryggen. Vilket är super bra! Men men, nu återstår det att se om jag hittar någon bra! :)


.


Kollade på tidigare inlägg på bloggen.. alltså på blogginlägg för hundre år sedan. ^^ Hittade denna :)


-Phototime!

Funderar fresten på att ta en riktig liten fototime på KV vid sjön. Typ med fina Kippen eller nåt sånt! Fett fina bilderna kan bli! :D Jag ska ge förslaget till mina fina flickor som jobbar med mig så kan vi säkert låna en systemkamera och fixa lite fina bilder! :)

Skulle kunna bli helt awesome! :)


- Thuns

Idag har jag varit på Thuns med Mamma, Erika, Agge och Erik. Hittade dock ingenting typ.. Bara en present till Patrik som fyller år den 31 Augusti.. och typ hårnålar. så mina köp kanske inte var så många, men endå väldigt bra! Tänkte ju rida Kip idag också.. men skippar det då Mickan smsade och skrev för ett tag sen att han redan blivit riden av Åsa. :) Så hoppas på att få rida honom imorgon då istället! :)


haha, snygg Kip! :)<3


Måndag

Ledig idag igen, super skönt! Idag ska jag ta det lungt på förmiddan tror jag, sen ikväll åker vi vidare till Kullavreta igen! :) Måste väl antagligen stanna till på vägen och handla lite mat och grejer så vi klarar oss.. men aa, annars har vi inte så mycket flera planer.. Jobbar hela veckan tror jag.. haha får se när jag är ledig nästa gång :)


- Söndag

Idag sov jag till ca 9, vet faktiskt inte varför jag vaknade så tidigt.. men men, anyway.. är väl van att kliva upp tidigt kanske? aja, sen vid 2 tiden kom lite släkt och vänner. Fick presentkort på Sporren och Gina, sen fick jag pengar. Jätte härligt att få pengar och presentkortet på sporren sitter ju såklart väldigt fint just nu! Då jag verkligen behöver nya ridbyxor och snygga ridkläder. :)

aja, bra dag! :D


Tack!

.. För alla gratulationer igår. Tro det eller ej, men även om jag jobbade så hade jag en väldigt bra dag! :) Idag kommer som sagt lite människor hit och ska gratta oss. :) Härligt! Sen är jag ledig hela Måndag också.. Suuper skönt! :D


Kip

Har ridit Kip en hel del på KV nu. Vi kallar honom som min när jag är där. ^^ haha, trotts att en annan tjej rider honom också några dagar i veckan. men men. i vilket fall som helst så har jag verkligen testat kip dom senaste dagarna, kollat lite vad han kan och pallar. och shiit vad fin han har varit dessa dagar! Blir riktigt lycklig av att rida min fina ! :)<3 Vi får till saker och ting riktigt bra. Och idag red vi ut en sväng, och ja. Jag bli överraskad av denna häst varje dag som går ! :D

Älskling <3


Ett år äldre

har jobbar hela dagen trots att jag fyller år. Men var dock väldigt härligt, red bland annat ut på min fina Kippen tsm med Mikaela och Tubbe. Väldigt härligt! sen när Erika och jag slutade så åkte vi hem. Har grillat med familjen och sitter nu framför tvn och chillar lite. Släkten kommer btw imorgon istället för idag och födelsedagen firas med att vara ledig både Sön och Mån! :D Härligt!

Än så länge har jag fått presentkort på Sporren, vilket är väldigt välbehövligt! Nya ridbyxor ska införskaffas! Sen hörde jag rykten om en helikopter tur på KV, precis som förra året. Är verkligen så jävla coolt att åka den där, så det teckar jag verkligen inte nej till! :D

19 år är fyllda! :)


-inspelning

Erika och jag ska spela in en säkerhetsfilm på Kullavreta! Som jag tidigare berättat så har ju jag "säkerhet på uteritt" som tema på min teori på ridledarutbildningen och för att göra lektionen roligare så ska vi nu spela in en film tänkte vi. Och eftersom vi jobbar på Kullavreta så är det ju det perfekta stället. Dessutom är det ju väldigt fint där, vilket gör att filmen förmodligen kommer få bättre kvalitet! :)

Om filmen blir så bra som vi tänkt så kommer vi även göra den så vi kan använda den på teorilektioner på Lagga! För visst är det roligare att se på en film där man känner igen personerna och lite av miljön? ;)

Aja, vi får hoppas på det bästa för att det ska bli någolunda bra. Vi är ju inte proffs någonstans så det lär ju bli lite amatörmässigt kanske, haha. ^^ Men vi ska försöka få det bra! :D


Tvillingblogg?

Funderar på att starta blogg med Erika.. Nu när vi inte kommer vara på samma ställen så har vi ju faktiskt olika saker att skriva om.. ^^ Dessutom är det ju ganska unikt att två tvillingar har en blogg.. Isåfall är det ju antagligen hästblogg som gäller såklart.. :) Men ja.. vi får se.. Det som är jobbigt är ju att fixa den.. sen att skriva är inte så svårt.. haha. Vi får se om jag lyckas övertala Erika till det! :) Förslag på namn till bloggen?


- Kanske inte det ni väntade er..

Som ni vet så hade jag ju jobb på KV på heltid 100%. Jag har ju alltid varit inriktad på att jobba där m.m. Men nu har jag ändrat mig! Jobbet var klart och 1 Sept skulle jag börja helt och "på riktigt". Men igår sa jag upp mig och vi kom fram till att jag jobbar September ut... Då undrar såklart ni varför!? Jo av flera skäl.. för det första så är det väldigt stressigt där och de är ett väldigt speciellt jobb. Däremot är det ju Super fint, men bra hästar och väldigt bra träningar. ja det finns massor utav + i det här jobbet. men jag vill ha mer än så. Jag trivs inte till 100% och känner att jag inte kommer orka jobba där så länge till. Jag vill ha ut mer av mitt liv.. där jobbar man ju också 24/7 vilket jag tycker är super jobbigt! Man får aldrig riktigt vara ledig, inte ens på kvällarna.
Anledning två är att jag fått ett annat jobb. På min ridledarutbildning frågade (faktiskt och otroligt nog) Kursledaren mig om jag ville få ett jobb. Jag är såklart suuper glad över det. Här i Augusti och September är det endast på Lördagar som gäller.. men sen får vi se vd som händer och sker. Är i varje fall super taggad, då jag känner på mig att jobbet kommer passa mig som handen i handsken! Kommer först och främst jobba som ridinstruktör.
Jag var på ett litet möte med henne förra Torsdagen. Jag ringde henne igår i samma veva som jag sa upp mig på KV. Alla mina val just nu känns helt rätt och jag är verkligen jätte glad!

Ledig dag

Idag är jag ledig från KV. Har jobbat i 5 dagar, eller nej inte ens de.. 4 dagar! och är hur trött som helst.. Antar att man blir trött såhär i början. Vi har så jävla mycket att göra, så det tar på krafterna kan jag lova! Idag ska jag ivf ta det väldigt lungt, sov fram till 10-tiden och nu kollar jag på tv. Ja, en riktig slappardag med andra ord. Och ikväll åker jag vidare till KV igen. :)
Red bland annat Kip igår, och han var såå fin! Verkligen ridbar i alla gångarter! :D Super kul att han har blivit så bra! Nu är det bara muskler och lite kondis som saknas! :)

- Den som vill nå mig..

..SMSA ELLER RING! :) Är som sagt på Kullavreta om ni missat det. :)


Såg denna och blev tvungen att dela med mig! :)

There´s a story behind every person, a reason why they are the way they are. So, think about that BEFORE you judge someone.



-Gulligt eller vad?


-Kullavreta

Åker till kullavreta idag tillsammans med Erika. Vi ska jobba där hela Juli, kommer ev hem några dagar, beroende på hur mycket jobb det är osv. :) Just nu är Emmely och en av hennes kompisar där också, vilket är super kul! (Emmely är en kompis som bor nere vid Göteborg någonstans och kommer bara upp hit någon gång per år.) Så det är super bra att hon där när jag ska dit! :D

Kommer som sagt hem i slutet av Juli, så kommer ev vara låg här på bloggen. :)


- Hemklickat!

Har nu klickat hem de två tröjor som jag visade i ett tidigare inlägg från Falsterbo horse Show Collection! :D Inte direkt billigt, men men. Måste faktiskt unna mig nu när det är sommar! ;) Dessutom börjar jag ju jobba idag så nästa månad börjar ju pengarna komma in. :)


RSS 2.0