Sooool !

Idag var det verkligen en härlig dag med mycket bra väder! Dagen bjöd bland annat på två ripass ute i solen. Den första blev dressyr ute med Daniel Svensson. Red min unghäst Anton. Även idag var han jättefin, dock inte lika fin som för två veckor sen. men endå väldigt duktig! :) Tycker faktiskt om den hästen alltså! :)
 
Sen var det dressyrpass vid tågbanan för Agneta. Red dressyr även där utomhus dåra. Nixa var fin men väldigt spänd. Och underlaget var inte det bästa så vi tog det lugnt. Men hon var helt okej, men tyvärr inte mer än så. ;)
 

Effektivitet!

Nu på em har jag och Anna varit duktiga och varit ute och promenerat. Sen åkte jag, Anna & martina in till erikslund för att handla! :) haha, Martina hade lite tråkigt så när vi väntade på Anna utanför kassorna började hon leka häst. Snacka om att folk kollade! HAHA, det var faktiskt lite roligt måste jag säga!
 
Nu ligger jag i soffan och chillar. :) Ovanligt? Nej tyvärrr inte.. ^^ men men, har ju faktiskt rört på mig. imorgon kommer jag säkert bli tvingad till gymmet igen.. så man måste ju vila när man kan ;)
 

självständigt ridpass

Idag blev hoppningen inställd få vi inte hade någon hopptränare. (Hon som skulle ha oss var hemma med sjukt barn) Tråkigt! :/ Så istället blev det ett självständigt dressyrpass. Nixa var lite bråkig i början men gav sig rätt fort.. så det var inga problem! :) Försökte oss även på några byten. och vi fick faktiskt in 2 rena byten ett åt höger och ett åt vänster! Hon hoppade dock lite in i bytet åt vänster, men bara att hon förstod byteshjälpen var ju underbart! :D Duktiga häst! :)<3
 
 
 
 

Känner mig duktig!

Idag efter att vi slutat tog jag och Martina oss i kragen och gick till gymmet för att träna! Aaaas jobbigt! Men nu efter att jag dushat så känner jag mig riktigt duktig faktiskt! Det måste göras om känner jag! Måste börja promenera eller gå ut och springa lite också så småningom. Nu är det dags för att bränna lite fett! Jag tänker inte komma hem och väga hur mycket som helst! ;) Nu är det dags för att få bra kondis och bli lite smalare på cuppen! :D
 
Jag (och Frida blir  tvungen) Bjuder på en gammal bild! :)

Måndag

Morgonen började med ett markarbetes pass på nixa. hon var lite seg i början av passet, men efter ett tag kom hon igång hon var riktigt duktig! passet bestog av två bockar på böjt spår med 3-4 galoppsprång imellan och galoppavstånds bommar på C-volten. Har kommit på att jag tycker bockar är väldigt roligt att jobba med alltså! mina elever kan alltså vänta sig att det blir flera bock-övningar framöver! ;)
 
Sen på em red jag Bunny (Martinas häst) och Emmy red Nixa. Nixa betedde sig som en gris och stannade jätte mycket och vägrade gå. Mellan hennes lilla protester var hon dock jätte fin. men men hoppar inte Emmy tycker hon är hemsk bara. ^^ Med Bunny gick det inte lika bra som sist. Vi var inte riktigt i fas idag kände jag.. men men, så kan det ju vara ibland !
 
 

Nu är jag inte ensam längre..

... om att ha ramlat av Nixa! haha! Idag red Martinas kusin ut på Nixa tsm med Martina och hennes häst Bunny. & så söt som min lilla häst är så "skuttade" hon tydligen lite i galoppen så hon flög av. Som tur var så gjorde ingen sig illa, men lite roligt var det endå! ^^
 
Måste ju berätta också att vi planerat in Nixas första riktiga hopptävling! Blir i början av Juni med Erika! :D

Söndag

idag ska jag snart upp till stallet och kolla på lite träningar. Sen tänkte jag hålla på med Fancy lite också. sen måste jag tyvärr åka till strömsholm igen. Skulle vilja stanna här lite till ! Är lite blandande känslor, för jag tycker det är superkul på Strömsholm och jag trivs jätte bra. Däremot så älskar jag att vara hemma! ^^ men men, kommer hem nästa vecka igen och då ska jag bland annat vara vikarie för Mia på hennes första lektion! :)
 
Idag måste jag komma ihåg att förberda min teorilektion som jag ska ha på Torsdag också!   :/
haha, såå gammal bild!
 
 
 
 

Lördag

Åkte till Slavsta och höll två lektioner, en för Maya och en för Alva. Båda var jätte duktiga! sen åkte jag vidare till Lagga och träffade massor med roligt folk! Fick se i tidningen Hästliv i Uppland på min text också. Tycker faktiskt tidningen var riktigt bra! Hoppas den fortsätter att leva vidare. :) sen höll jag lektion för Annelie och Calooha. Är så kul att se utvecklingen på en unghäst på några veckor sådär! :) Sen var det årsmöte och styrelsemöte. jag blev vice ordförande. :) Kul!
 
Sist men inte minst så höll jag och Annelie på med Fancy. :) Annelie satt upp på henne och eftrråt hade jag lite NH med henne. Tog grimskaften mellan benen för att se hur hon reagerade när hon "sitter fast" lite med rep. Vilket hon tyckte var jätte hemskt. Sötnosen blev jätterädd och skenade runt nåt varv innan hon förstog att det kanske inte var så farligt. sen kunde vi ta grimskaften på frambenen hur lätt som helst. Duktig! :)
 
Jätte söta Fancy när hon var liten :)

Film från Tisdag

Nu får ni se en kort filmsnutt från hoppträningen som var i Tisdags. Vi har ju mycket att öva på fortfarande såklart.. men bättre har det blivit endå! :) Enjoy
 
 

Helgens planer!

Fredag- Vara på Strömsholm, (dressyrpass på Nix & hopplära i teorisal) Sen vidare mot Enköping och köpa en tömkörningsgjord av en privatperson! Sen vidare mot Lagga och vara hemma, tvätta lite och chilla! Kanske tar mig ett bad också och njuter!
 
Lördag- Hålla lektion för Maya på Slavsta, Vidare mot Lagga, hålla lektion för Annelie och vara på årsmöte på Lagga! Sen på kvällen ska jag och Inez vara hemma hos mig och ja baka är väl ett måste? haha, annars ska vi bara njuta! :) Kuuul! :D
 
Söndag- Sova ut, sen vidare till Lagga. Kolla på Hella-träning. Kanske eventuellt rida någonting också. :) Vi får se!
 
Nixa blir riden av Martinas kusin, så jag behöver inte åka till strömsholm så tidigt på Söndagen! :) Awesome!
 

Dressyrpass

Har haft ett dressyrpass på nixa för Agneta nu på morgonen. Fokus låg på framdelsvändningar och galoppfattningar. Vi skulle fatta galoppen på rätt upp, bryta av och fatta galopp igen på rakt spår vid spåret. den här övningen tyckte min häst var riktigt jobbig, och eftersom hon inte (än) är så bra på galoppfattningar, så var det såklart inte så lätt. Hon protesterade lite, men i slutet gick det ganska bra endå, och hon fattar ju endå galoppen både höger och vänster på rakt spår utan att springa in i den. Vilket är ett stort framsteg. Från början var hon ju svår att fatta galopp i svängar tom.
 
Duktig Nix! :) Bild tagen från passet! :)
 

Music

Måste ju bara dela med mig Katrines nya musikvideo! Hon är bland annat min granne och det här är hennes första egna video (vad jag vet) Så duktig! Och tycker faktiskt att den är riktigt bra! :) Enjoy!
 

Längtar!

imorgon blir det en bra dag! Först är det dressyrträning på Nix för Agneta, sen teori med Anna-Clara. Och sen tar jag bilen mot Lagga! Så skönt att få komma hem! påvägen hem ska jag även stanna till i Enköping för att köpa en tömkörningsgjord. :)
 
på kvällen är inget speciellt planerat. Ska förmodligen vara hemma och chilla och ha det skönt! kommer dock kännas sjukt tomt utan fluffen där då.. men är väl lika bra att vänja sig :(
 
men men, längtar tills imorgon, och kommer till ridskolan Lördag och hela Söndagen! :D
 
 
 
Casper :)<3

Travhoppning på Nickie

Idag böt vi hästar på U-met lektionen. Jag hade Nickie (Hästen jag red i Måndags.) Vi kom till rätta redan från början av detta pass och sammarbetade ganska bra endå. jag tycker verkligen att den hästen är så himla gullig. hon vill så gärna göra rätt och är super mysig! Kan ju säga att det är en häst som jag skulle kunna ta med mig hem och ha roligt med! Även fast det är en hopphäst. ;)
 
men men, det gick bra på lektionen och jag tycker om att rida henne! :)
 
 

Dressyrträning för Agneta

Idag fick alla välja mellan uteritt eller dressyrträning. Som dom dressyrfjollorna vi är så tog såklart jag och Emmy dressyr och resten av gruppen valde att rida ut. Blev ju som en privatlektion! Suuper bra! Fokuset låg på att Nixa skulle ta skänklarna, speciellt höger då hon fuskar. Det är därför hon blir lite studsig i galoppen ibland vid fattningarna för att hon inte riktigt tar skänkeln.
 
Så fokuset låg på att flytta framdelen i skänkelvikning och mjukna ur det så att hon tog högerskänkeln! När det funkade skulle jag fatta galoppen ur det. Vilket funkade super och vi fick till bra galoppfattningar näst intill varje gång! Vi fick ett bra flyt i galoppen och i traven efter den här övningen gick hon suuuper! :)
 
Idag filmade även Emmys lillasyster en del av passet. Så ska få lite film i dagarna här så jag kan kolla! :D
 

sitsträning

idag hade vi sitsträning på schemat. jag och Malin fick en häst som kallades för Smulan. Jag var först ut att bli longerad. Utan stigbyglar och utan tyglar. Vi fick först hoppa upp från marken och när vi var uppe på hästen så skulle vi göra lite bensammanslagningar både bakåt och framåt. Jag älskar ju att göra bensammanslagningar så det var ju skitkul!
 
Sen gjorde vi massor utav övningar i alla gångarter med fokus enbart på sits och balans. Superkul! detta ska jag föra med mig till Lagga! Så jäkla kul och bra alltså! sen longerade jag även Malin när jag var klar då. :) SUPERKUUUUL! :D
 
 

Bilder till Anna! :)

Eftersom mitt internet är stört så funkar det inte att ladda upp bilder på fb, så då lägger jag upp dom här så att Anna kan ta dom. :) På bilderna har vi Anna själv och hennes häst Penny! :D
 

Bilder från idag!

mitt internet är ju inte de bästa, så filmen jag tänkte ladda upp på tuben vill inte riktigt.. Så nu har jag tagit lite foton från filmen ist, som ni får nöja er med tills helgen kommer! :) beklagar kvalitén! ;)
 

Hoppträning

Idag var det hoppträning som stog på schemat. Kändes redan från början att Nixa var på G. haha, hon blir så söt när hon vet att det är hoppning. Hon blir så glad att det kommer en och annan bockning i galoppen, och varje gång man fattar galoppen så typ hoppar hon in i den och ja, är allmänt söt och väldigt framåt!
 
Vi började med en övning med tre bommar m 3,5m mellanrum sen ett vanligt räcke, (som vi senare höjde till en oxer.) eftersom det är 3,5m mellan bommarna måste man ju ha en ganska bra galopp för att komma rätt, vilket inte var några problem alls. Vi hittade tempot redan första gången och hon hoppade super! Fick tom ta tillbaka henne lite innan hindret några gånger. :) Sen var det en serie på ena långsidan med ett titthinder i mitten. Vi skulle travhoppa in. Första gången brukar hon tveka lite, (och det gjorde hon även idag.) Men hon är ju endå duktig och hoppar. :)
 
Jag börjar tycka det är riktigt kul att hoppa! Hade lite längre snack med A-C (Våran instruktör) efter passet och hon tycker vi gjort stora framsteg. Vilket jag också tycker! Superkul att höra att man faktiskt blir bättre! dessutom tog jag tillfället till akt och berättade att jag faktiskt känt mig helt kass och så vidare. Jag fick då höra att jag absolut inte var dålig och ja, ni vet. jag fick höra lite pepptalk. vilket jag behöver! Är verkligen superglad över dagens lektion och längtarf faktiskt tills nästa hopptillfälle. ^^
 
Anna & Martina försöker få med mig på en pay and jump den 23 April.. men jag vet inte riktigt om jag vill. ^^Vi får se!
 
Ska försöka ladda upp film från dagens lektion! Så håll utkik. om mitt internet inte vill sammarbeta så får ni filmen i helgen! :)
 
 

Tisdag

Klev upp 6.30 för att ha morgonstalltjänsten. Även fast jag är ganska trött när jag vaknar så tycker jag det är riktigt skönt att ha stalltjänst på morgonen. Mockning och bara "koppla av" en stund. Dessutom ser jag ju så att Nixa mår bra också samtidigt. :)
 
Idag blev hoppdemot inställt (är typ som en hoppclinik) Varje Tisdag har vi nämligen ett demo i antingen hoppning eller dressyr. Nån gång ska vi ha islandshäst också. Så nu har vi ledigt fram till kl 10.00 Och sen blir det hoppträning för Anna-Clara. Hoppas att Nixa är lika duktig som igår. :) Igår blev hon dock riden av en annan i kursen på em då vi böt hästar. Och nixa var inte helt med på noterna där.. så vi får se hur hon är idag helt enkelt! :)
 

Duktig Nix! <3

Markarbetet idag bestog av en studsserie på 4 hinder och två bockar på hörlinjerna. Verkligen superbra övning! Nixa var jätte duktig hela passet och jag är riktigt nöjd över henne! Känner också att jag har fått stabilare skänkelläge och ja, allmänt bättre sits i hoppningen. Skönt att träna upp sina svaga sidor! :D
 
Nixa var mjuk, lyhörd och super duktig hela passet igenom. :) Suuuper helt enkelt! :D<3 Imorgon är det hoppning som gäller. ska försöka få film på hela passet. :)
 
 
 

Älskade ängel..

 
 
Idag fick min älskade Fluff  åka till himlen. Jag hann inte säga hejdå eftersom jag är kvar på Strömsholm. Men var nog endå bäst för Fluffis så slipper han må dåligt. Min älskling som vi hittade när han var liten. Kommer fortfarande ihåg det som det var igår. kommer sakna honom så mycket. <3 Älskar dig nu, imorgon & Föralltid
 
REST IN PEACE DARLIG, I WILL ALWAYS LOVE YOU
 

Vilodag för Nix

Idag hade Nix en vilodag. Hon fick vara ute lite längre i hagen också, vilket var bra! (vi har ju bara hagtid halva dagen då man delar hagen med en till.) Så hon blev utsläppt vid 11-12 tiden och sen kom hon in kl 17. Men men i vilket fall som helst så tyckte hon nog att det var skönt! Imorgon ska jag & Martina rida ut (som vi typ alltid gör på Söndagar!) Våra uteritter brukar vara ganska awesome och super härliga! :D
 
Dessutom tycker Nixa om Bunny (Martinas häst) vilket är asbra! :D

Min fiina!

Idag red Sandra (en från min kurs) på nixa! :) Det var både trav och galoppbommar som gällde och Sandra tävlar högt i hoppning och har många fina hästar hemma hos sig. Så det var superkul att se när hon red Nix. Nixa skötte sig superbra och var jätte fin. Jag däremot fick en häst som inte alls passade mig i smaken.. var nog det värsta passet i mitt liv. ^^ aja, man kan ju inte lyckas med allt. Idag är jag verkligen tacksam för den fina hästen jag har endå och efter passet älskade jag henne ännu mera! :) Något dåligt för alltid med sig något possitivt! :D
 

I häst och Ryttare

Idag kom häst & Ryttare ut. Där står det om oss i Upplands DUS. Som vanligt är man ju aldrig nöjd med bilderna.. men det är ju så det är oftast.. ;)
aja, här är den iallafall och jag tycker det är superkul att vi fick vara med! :)
 
 

Torsdag

Idag är det hästkunskap som står först på schemat. I 3 långa timmar! jag brukar dock tycka att det är otroligt intressant (efterom det handlar om hästar). Men hittils har jag då inte tjänt att det är något att se fram imot. -.- Efter det blir det U-met lektion. Trav & galoppbommar och nix ska bli riden av en annan. Ska bli spännande! :) Sen är det teorilektion med Agneta om ryttarens hjälper. Ja tack! Var alldeles för länge sen vi hade Agneta i teorisal. :D
 
ikväll blir det donken med Martina & Anna! ^^
 
 
 

Riktigt bra riddag!

Idag startade dagen med att tempa Nixa och släppa ut henne och se till så att hon mådde bra. Nixa har inte haft någon feber, men i Måndags började hon äta dåligt och hennes kompis i boxen brevid hade/har jätte hög feber och äter ingenting alls. Nixa äter dock mycket bättre nu så jag tror det börjar släppa. har dock hållt igång henne helt endå trots matproblemet. Igår hoppade vi bland annat och hon var duktig och hoppade allt. Övningen var ganska svår med brutna linjer hit och dit. och ja, det såg väl lite "hej kom och hjälp" mig ibland. men men.. bara att träna!
 
Efter att jag släppt ut Nix så var det ridskoleverksamhet på schemat. Vi har en riktigt inspererande lärarare i ämnet och ger oss en riktigt kick frmåt. Superkul! sen red jag santiago. Var ju trots allt en och enhalv vecka sen jag red honom. Men satan vad fin han var! Lätt som en fjäder och super fin! Fick jätte mycket beröm. Kändes verkligen som det är en sån lektion jag väntat på. Jag behövde verkligen det här känner jag för att mitt självförtroende är inte så jätte högt just nu. Så jag fick lite lyckorus att rida på honom när han var så jävla fin! :)
 
Sen var det dressyr på Nix som gällde. Hon var också superfin! Kände redan i skritten när jag kortade upp henne att hon var välidigt lydig för skänkeln och kvick på att reagera. Vi red serpentiner längs långsidorna mest och jobbade på där, men fuskadce även och prövade på någon öppna längs en långsida lite då och då för att få henne lite extra uppmärksam. Jätte fin under nästan hela passet och helt min typ av Nixa. Agneta var också väldigt nöjd med henne och även här fick jag beröm. Så skönt att ha en sån här riktigt bra dag ibland! :D
 
Flera sånna tack! :)
 
börjar ni bli trötta på mina bilder här el? det börjar ivf jag! Skulle behöva lite påfyllning i förådet. ^^

Måndag

Första passet på Nix var kl 8.30 för Anna-clara. Vi hade bommar på böjt spår i alla gångarter och Nix skötte sig riktigt bra ! :) Sen var det dressyrpass lite senare på dagen. Då red jag Bunny (en tinkerkorsning) och Tina (en på kursen) red Nix. Nixa skötte sig bra, men hade dock lite svårt för att hålla galoppen.. men men, hon var ivf snäll och det är huvudsaken! :)
 
Hästen jag red hette som sagt bunny och är Martinas häst. jag är den 3dje i hästens liv som rider den. Innan har bara Martina och hennes tränare ridit den. Ivarjefall så var den väldigt rolig och rida och väldigt välriden, inte sådär tung som en del grova hästar kan vara utan väldigt lätt. Både för skänkeln och i munnen. dessutom var hon väldigt lättriden. Ska ha henne på torsdag också och rida lite bommar. :) trevligt! :)
 
Brist på bilder, jag vet! om ni vill se lite nya och fräsha bilder så har ni ju min instagram sofiaandersson93

Veckan som kommer

I veckan är jag dagelev, vilket  betyder att jag har huvudansvaret i stallet.. eller ja inte huvudansvaret direkt.. men jag är den som rapporterar alla förändring ang hästar, foder, hagbyten och grejer till stallcheferna. I slutet av veckan ska jag då skriva ihop en veckorapport om vad som hänt osv. Dessutom bestämmer jag vem som gör vad vid alla stalltjänster. hehe, det är ju aldrig fel! ^^
 
imorgon är det markarbete på Nix och dressyr (umet-lekt) på Bunny som står på schemat. Vi får se vem som får rida Nixa då. ska bli super intressant! :D
 
 

Härlig uteritt! :D

Idag kom uteritten jag verkligen behövde! Jag och Martina red ut på Nixa och Bunny. Vi tänkte ta en ordentlig runda i snövädret och bara chilla och ha väldigt trevligt.  Nixa var väldigt trotsig redan i början av passet. men sen när vi började trava så var hon superfin och härlig! I Galoppen tände hon dock till en gång när Bunny typ racade, men satan vad kul det var! kände för en gång skull att hon tog i som satan framåt och inte uppåt. Suuuper kul att bara kunna hänga med! Super bra runda helt enkelt och både jag och Nixa kände oss nöjda efterråt! :D
 

Helg

denna helg spenderas på Strömsholm. Igår (fredag) bjöd jag och Martina på mat i vårat hus till alla kursdeltagare och Karin då (som bor med oss.) Potatisgratäng m kycklig blev det, supergott! det var väldigt trevligt!
 
Idag (Lördag) har spenderas mest framför datorn och tvm. Har försökt pluggat lite till mina lektioner. Varit och handlat med Malin, Emmy & Anna. Sen kollade vi på "the wedding date" och nu melodifestivalen. En riktig slappardag! Nixa fick vila idag och imorgon blir det nog en uteritt! :D
 
 

- Veckan

Uteritten på Nix i Onsdags gick jätte bra. Hon skuttade nå¨n gång sådär, men sen skötte hon sig utmärkt. dessutom lyckades jag & Emmy (Våra hästar går nästan aldrig först och är väldigt beroende av andra när dom ska gå till och från ridhusen.) komma hem själva med våra hästar. Uteritten var super härlig och Nix verkade jätte nöjd. :) I fredags var det hoppning på schemat igen. Den här gången var nixa mycket bättre. Hon tvekade dom två första rundorna på en serie, men sen när jag tryckte på lite så gick hon på och i slutet hoppade vi 1 m bana. Med kombination, räcke m vattenmatta och en serie. Så jag är nöjd över hopppasset.
 
Nix blir ju lite upprörd ibland under passen har jag märkt. På hoppningen var hon faktiskt ganska duktig. För ibland kommer skutten mellan hinderna och sen när jag styr upp henne mot hinderna så koncentrerar hon sig och suger tag lite på hindret. Vilket är superbra! :) Nu måste vi bara jobba på att hon verkligen tar skänkeln och har en ärlig bjudning så dessa skutt slutar. :)
 
Men jag är endå nöjd över Nix under veckan, ävenn fast tisdagen var en flopp. :)
 

inte alls bra...

Efter igår känns allting skit. I måndags så red jag först ett markarbetepass med Nix. Hon skötte sig bra utom en gång då hon stannade och bokstavligen trycker sig mot alla sina kompisar så jag inte kommer åt henne. Men det gick väl bra och ja, det gick ju iaf. :) Sen på em så red Malin Nix och jag red Malins häst Nessie. (Den svarta med bred bläs). I vilket fall som helst så var det super roligt att rida en annan häst, och jag tycker själv att det gick jätte bra mot slutet! :)
 
Nixa skötte sig också med Malin och det verkade inte vara några problem. Skönt! Sen igår var det hoppning med Anna-clara. Det gick rent ut sagt åt helvette. Känner mig så jävla kass. På framridningen var hon ganska frampt och allert, vilket jag tyckte kändes bra. sen när vi började hoppa bana började hon fjanta (dvs stegra mellan hindrerna och ja allmänt inte vilja.) Jag kom ivf över alla hindrerna, men det var inte så mycket mera än så kan jag ju säga. Alltså var ju en bana på 1m-1.10, men hon vägrade super mycket och betedde sig som skit.
 
det enda som är possitivt nu är att jag inte bryr mig om ifall hon ställer sig eller fjantar.. har blivit van nu, så nu rider jag ju bara på. tränarens kommentar var: Ta på sporrar nästa gång. haha, vi får väl se om det hjälper.. Blir så less då hon var så duktig sist vi hoppade. :/ Hon visar alltid sina värsta sidor när vi har den här tränaren. :(
 
ush, igår var verkligen hemskt! Tur att jag har snälla Anna som kan pigga upp mig. Sen pratade jag även med Inez på kvällen så då blev jag också lite piggare. :)
 
Inatt mådde jag piss, Hade as ont i huvet så gick upp och tog en alvedon och var väl säkert uppe 1-2 timmar där för att det verkligen värkte. :/
 
Idag ska vi ut och rida. haha, vi får väl se hur det går.. är inte så taggad kan jag ju säga.. :/ Just nu skulle jag hellre åka hem och ta och fixa Nixa. Just nu verkar det som hon är inne i en väldigt dålig period (eller nåt.)
 
och ring inte och prata med mig om det.. inte än...
 
 

Nixa- uppdatering

Den här veckan har varit väldigt spännande. oppningen för Daniel gick ju suuper, är fortfarande glad för lektionen alltså! Sen longerade jag Nix i Torsdags för Agneta. och longering är verkligen bra för Nix! Sen idag Fredag var det dressyrlektion för Agneta. SUPERBRA! I Onsdags när vi red dressyr var Nixa stark och ville mest bara tuffa på och vara dum, men idag gick det riktigt bra. Fick fram henne till båda tyglrn och kände verkligen stöden, skönt! I slutet släppte hon dock i höger galoppen och dummade sig. Men fick mycket användbara grejer att jobba med av Agneta och idag var det första gången vi jobbade oss ur på ett bra sätt. Nixa blev superfin och jobbade med hela kroppen. Så skönt att kunna rida bort det på det här sättet jag gjorde idag.
 
:D
 
Bild från idag! :D Opman, Nixa, Nessie & Penny som njuuuter av vädret! ;) haha så sööt!
 

Ännu en helg som spenderas hemma

Åkte hem även denna helg för att bland annat träffa mina härliga tjejer i stallet! :) Hålla lite lektioner och även rida lite. Är så sjukt sugen på att börja med en ny unghäst eller att tävlingsrida. jaja, det får vänta tills efter utbildningen. :) På Söndag åker jag tillbaka ganska tidigt för att rida Nixa och för att sedan på kvällen äta middag nmed kursdeltagarna. :)
 
Nu har det gått hela en månad på utbildningen,känns som det gått hälften av tiden typ.. ^^
 
 

RSS 2.0