- Lite allt möjligt

I veckan har jag varit på Kullavreta hela tiden. Massor av olika människor har bott där också vilket alltid är lite roligt. :) Har tränat för Paulo hela veckan på Tubbe. Veckan avslutades med en WE tävling idag. Ni ska få höra sen hur duktig min kille är, måste bara skaffa lite bilder tänkte jag. I lördags hade US WE möte halva dagen också. Vi fick mycket uträttat så nu är det bara att verkställa, vilket såklart kommer ta lite tid. men har redan fått hälften gjort, så de är säkert chill. :)

Imorgon ska jag + lite annat folk till kolmården. haha, stavas de ens så? jaja, så vitt jag vet kollar man på djur och grejer. ;) jaja, resten av veckan spenderas med att fixa massor till WE US pch pluggning till körkortet. Hoppas på fint väder också så man kan soooola! ;) allt för mig ikväll, good natt :)


-Tatuering

Blev på att skaffa tatuering när Erika och Julia pratade om det här om veckan. Nu håller jag bara på att bestämma mig. har redan bestämt mig om en grej. Måste ju ha ngt som betyder något  och ngt fint men endå något som man kan gömma om man vill.

Älskar att skriva saker som några kanske vet.. hehe, jaja men jävligt snyggt skulle de ju vara om man skrev några av dessa. Dock kommer de inte ske på ett tag isåfall. men endå. Man får ju drömma lite ;)

Just Breathe

There is never nothing going on

I wish i could fly, i wish i could live forever


någon från google. Skulle dock aldrig göra det sådär. ;)






- Mot Kullavreta idag

Har packat klart, tror jag* Lyckats städa mitt rum lite också duktig som jag är. (y) Nu ska jag läsa lite körteoriboken, sen ikväll bär det av till Kullavreta . Ska jobba i minst en vecka. Får se hur det blir. :) Längtar till att få rida, ivf Kippen. :P haha

Hoppas få lite bilder från Erikay från Riga, We will se ;)

- Utgång i Onsdags

Var ju utgång i Onsdags. Här kommer några bilder från förfesten hos Linnea! :) om ni vill se fler får ni helt enkelt kolla på facebook. ;)


Linnea, Erikay, madde, jag och jenny ! <3 :)

Snygga bruuudar!

jag vill ha!

Fråga mig inte hur bilden kom till xD

 

jaja, tack tjejer för kvällen! :)<3



- I sverige igen

Var skönt att vara på kryssning. Älskar att ha mobilen avstängd. ;) hehe. jaja, allt möjligt hände, som vanligt på en kryssning. Delade rum med Erikay, Magnus och Patrik. Erika fattar tydligen inte hur man laddar över bilder från hennes mobil så ni får en från fb sålänge. ;) I Andres spritbutik, jävligt bra butik måste jag säga! :) Dock inte så charmig bild, men jaja. jag bjuder. ;)


- Soffzz & Erikay é i farten ;)


Fiskbensflätan på Erikay blev det. På mig blev det någon blandning ;) haha


- Mot Riga

Har nästan packat klart. Sminket är på och snart kläderna. ;) haha. Så snart drar jag till Riga. ska bli så skönt! fast är ju bara borta i typ 2 och en halv dag. ;) Sen äre bara att packa om till Kullavreta när jag kommer hem. jaja, ni får ha det så bra! :) Själv ska jag chilla på båten! :)




-Paintball bilder

Här kommer några av dom efterlängtade paintball bilderna från våran födelsedag. ;)

Jag i någon bas :)

En del av gänget, Erika är väl hon som sticker ut mest ;)

Pappa :)

Snygga Jenny :)<3

me in action

haha, full fart! ;)

 

Snacka om ont jag hade överallt dagen efter, men såååå värt! :)


- Kroooooogen

Var hos Linnea på tjejkväll/förfest med Jenny, Madde, Linnea och Erikay. Väääldigt trevligt! :) Sen vidare mot framfickan, vi försökte få in jenny, men lyckades inte.s så hon fick åka hem :( men vi andra fortsatte. Sen vidare mot Flustret och sen BJ. Massor av människor. :) Sen efter BJ var det besök hos Jonas som gällde. Sist var det fyllekäk på Mcdonalds på vägen hem. Så sjuuukt gott! <3 haha, aja. Väldigt rolig kväll! :) Bilder kommer såklart upp när lilla Jenny har laddat upp dom på Fb :)

- bank & badbesök

Var på banken idag, fick kliva upp så tidigt som halv 10. :O Höll på att dö där ett tag. ^^ Sen köpte jag även lite grejer, som foundation, ett linne, en sjal och lite sånt. :) Efter åkte jag, mamma, Erikay och Magnus till eda och bada. Synd att det är så jävla kallt bara annars skulle jag kunna bada ordentligt. Hoppas på fint väder imorgon också! :) Ikväll blire krogbesök för första gången. bara att ladda ;)

<3


- inte så mycket att säga

Vaknade vid 12-tiden idag, as skönt. Sen har jag bara pluggat och solat typ. Inte så värd dag kanske, men endå lite skönt att bara koppla av. :) Senare ska jag upp till stallet tänkte jag, får se om jag rider eller hur det blir. Första gången de är bra väder när jag är ledig ivf, måste ju firas lite me en uteritt kan man tycka. ;)

Fotade Erika och Pontus häromdan när dom red lite.. :)




- övningskörning och grejer

Idag har det inte hänt så jätte mycket. vaknade ganska sent, sen övningskörde jag (stjusade mormor till sjukhuset) och när hon var där så körde jag och mamma runt lite, allt gick bra. :) inga problem. Sen var jag uppe i stallet, red på Ally. Var ju såå länge sen. sen här på kvällen har jag varit lite me magnus. Chill dag, as skönt! Imorgon blire pluggning för min del!

Ally från kanske förra sommaren? Fin var hon ivf!


-

haha, hur tänkte dom när dom fotade den här? ^^

sen får ni en bild på Bocken. Inte alls så vacker bild, men han måste ju få vara med i något hörn. ;)


-Bio med brudarna

Var på Bio idag (Pirates of the caribeean) med Fåggis och Sivan. Åt på Cupido först, sen tog vi en glass och prata om allt. Väldigt kul att träffa dom igen, dom bor ju borta i Kina så då äre ju inte så lätt att träffas. ;) haha

men men, som sagt väldigt kul och helt okej film. Något som måste göras om helt enkelt ! Fast utan att Sara missar bussen tack ;) haha

Såå seriösa brudar på en frisörlektion i skolan, kanske från början av 2an? ^^


- Kippen

Lite suddiga bilder från när jag red Kippen för någon vecka sen :)

 



- Häst häst häst

Var på KV idag, red först Bocken på mönstringen för Paulo. Har ju inte ridit Bocken på över en vecka, så det gick kanske inte så super bra som det kan göra, men helt okej. Vi kan ju bättre, men jaja. ;)
Sen red jag ivf Kippen, han var inte riktigt me i början men sen i slutet blev han riktigt fin och jobbade på bra. Sist red jag Dametyt. Han hade vilat hela veckan så han var hur galen som helst på linan. Men efter ett tag när han hade blivit lita vanlig så hoppade jag upp. Bara att hålla i sig. men han var duktig, hade förmodligen bara väldigt mycket energi i sig. :)

På kvällen var det till fam Nyberg som gällde. Åt och hade allmänt trevligt, väldigt svårt att ha annat med den familjen! :) Om en vecka är kryssning! :D


haha, ser ut som en rädd Kip kanske ? ^^

- 18

Igår fyllde jag 18. blev kidnappad och förd till en paintball bana där jag sedan blev misshandlad. Skön dag! Haha, nej så illa var det kanske inte men ont gjorde det, men jävligt kul! Man får lida lite för rolighetens skull. ;) As kul var det ivf! Sen hem, dusha och fixa lite sen kom det gäster. Lite allt möjligt men mest släkten. Sen på kvällen kom jenny m.fl och så spelade vi spel. Myskväll! Faktiskt en riktigt bra 18år dag. Brukar ju inte tycka om att fylla år. men faktiskt helt okej igår. ;) bara en gång man fyller 18 lixom. ;) Blir dock ingen fest för oss, men därimot ska vi ha 40 års fest om två år, då ni ! ;) haha

har övningskört idag och gjorde även säkerhetskontroll på bilen. Dock lite pinsamt att man inte vet någonting om bilen, men aja, sån är jag. ;) Nu ska jag börja läsa teoriboken tänkte jag, inte en dag för tidig, eller? (a)


Kanske precis ett år sen ? :P

-

Idag fick jag lite sovmorgon, vilket är skönt! inez var här, vi kollade på inception. Konstig film, helt okej. men ingen jag skulle få för mig att kolla på. ^^ Sen blev det gränby, köpte present till Erikay och även ett linne till mig. :) Magnus klarade uppkörningen idag och fick därmed körkort, så jävla kul! :D Sen har jag varit duktig och gjort lite hemma sysslor. Snart kommer Magnus hit. ska spela lite kort och kolla på film kanske. :) Kul kul!

Stickan och Tuffis ;)



- Vill ha

Så jävla snygga! Min och Inez plan är ju att råna en bank så vi kan köpa bilarna. ;) smart, eller? :P haha


Lamborgini Diablo, så jävla snygg!


Koeningsegg, så jävla snygg den med. Någon som har några miljoner som jag kan få eller? :P

Synd att bilarna är så låga så man inte kan köra på "normal" väg, desutom kan dom ju vara liite dyra för min smak. ;) haha, men endå så jävla snygga!



- mobilen

Om jag inte svarar på min mobil kan det förmodligen vara för att den inte är helt frisk för tillfället. bara så ni vet ;) haha

Lite random pic, men söt hest!


- Lite bilder från idag

Idag har Inez varit här hela dagen. Vi har åkt till Thuns köpt lite grejer, övningskörde dit. Sen har vi varit på mälarkliniken med Pontus som typ inte hade ngt fel enligt veterinären. -.- Sen har vi fotat i hagen och spelat spel med Marcus, André, Patrik och lite sånna. :) aja, riktig sommarlovsdag, i like!

 


-bilder från Helikopterturen




Tack till fam Wiklund ! :D


-Sommarlov

Helt jävla underbart med sommarlov. Lördag, Söndag och Måndag har varit helt klockrena. Lördag jobbade jag ju, red Kippen för andra gången. Verkligen helt underbart! :D Gillar verkligen den hästen. Sen Söndag red jag bland annat Kippen och Dametyt, härligt! Ju mer jag rider destu mera vill jag fortsätta känns det som, så jävla bra! :D

Sen fick jag en för tidig 18-års present från Curre och Helena i Söndags. Fick flyga deras helikopter. Så sjukt snälla. Såg bland annat globen och ja, man såg ju allt möjligt däruppifrån. Coolt säger jag bara! :)

jaja, känns jävligt bra att ha sommarlov faktiskt! Ikväll kommer det eventuellt lite roliga människor hit och om två dagar fyller man 18! :D Funderar dock på att åka till KV någon dag och rida lite, we will se. ^^ haha, kan inte hålla mig borta.

Bilder kommer sen, bland annat på helikopter turen! ;)


-WE träning

Jobbat idag på Kullavreta igen. Tränade även WE för Lotta på kvällen. Bocken fick bli riden två gånger idag. Red honom på morgonen och då var han grym! Sen på WE träningen var han duktig. Fick se att han kunde gå i LA nivå. När vi rider in oss ordentligt och börjar träna mera samling och när han får mera muskler. Då jävlar blir han fin. :) Roligt att träna för Lotta ivf! :D Hoppas det blir flera gånger. :) Imorgon ska Bocken få en välförtjänst skritt tur ute i skogen. För att han var helt klart duktig idag! :)<3




- Flera bilder

Flera bilder från gårdagen :)

Sist bjuder jag på en bild som inte är hästrelaterad ;)




Fotodags

Idag spenderades kameran med Inez i höggsta hugg. Här kommer lite bilder. ;)

Mera bilder får ni se imorgon ;)

 



- ledig dag

Idag har jag varit ledig. Sov till typ 1 tiden, sen upp och fixa lite grejer. Har övningkört idag, övade mest på parkering och sånt. Sen har jag bokat uppkörning och skrivningen också. haha, får ju gå som det går, men har ju lite tid på mig att öva, är ju så jävla fullt på sommaren.. ;) men men, sen har jag fixat Proposition till en WE tävling. När jag börjar jobba här ska jag och Emmely ta tag i WE-US komitten ordentligt och börja jobba påriktigt! Ska bli kul! Nu håller jag på att ladda upp film från igår från teknik momentet. Får se om den lyder mig eller inte.. ;) jaja, min dag har varit ganska fullspäckad med andra ord. Imorgon blir de till och vara ledig igen, skönt som fan! sen bär det av till Kulla-vreta igen en vecka. ;)


Erikay och Pontus, även den bilden är tagen av Elke. Sjuukt fin! :)

-bilder från tävlingen

Ni ser ju förmodligen vad som är dressyr, teknik eller speed. :) Måste säga att Elke är väldigt bra på att fota! Super fina bilder överlag. Sen är det ju alltid fel i ridningen som man hittar lite överallt. men bilderna kan man inte klaga på, as fina! :)



 

 

 


- Tävling idag

var tävling i Working equitation idag på KV. Jag tävlade Bocken i LB WE. Gick ganska åt helvette i dressyren, men sen på tekniken fick jag 71% och sen vart jag snabbast i speeden. Så därmed vann jag, ganska oväntat. Men de var typ 4 stycken med så de är ju inget att skryta med precis.. ;) Men men, första WE lokala för både mig och Bocken. han skötte sig bra. Jag har film på kameran, den kanske laddas upp om jag har tid och ork någon dag, we will se. ;) men därimot kommer jag säkert ta upp lite bilder, Elke fotade nämligen. (Fotograf).

Allt som allt, nöjd över dagen. Dressyren gick ju inte som planerat, men de är smällar man får ta. ;) Slutade en timme tidigare idag också, för Mirka var lite snäll för en gång skull, vilket var väldigt chill. Nu är jag ledig i två dagar. imorgon (Söndag) spenderas lite framför datorn, då jag ska försöka fixa en proposition och grejer. Känns lite komplicerat då det är lokal/regional tävling, men vi får se om jag lyckas. ;) Sen ska jag kanske hänga med Mysan :)

Charmiga Boqeuron. haha, men han blev faktiskt super fin i knoppar ska ni veta! ;)


RSS 2.0