- duktig är mitt andra namn

Rubriken säger ju allt, eller? ;) Idag har jag varit vääldigt duktig. vart i stallet hela dan. Först hämta hästar från hagen, leda, fixa aktiviteter, leda igen, rykta häst, rida, städa och fixa stallet. Sen hem. Duktig har jag varit ivf. Alicia gick så jävla bra idag. :) Har inte ridit henne på ett jävla bra tag, men man glömmer ju aldrig henne för hon är så jävla bäst! aja, vill rida henne mer, mer mer. Men får nog vänta lite och sen blir tävling. :)

Bilder kommer när lilla Annelie skickat. men nu ska jag kolla på män som hatar kvinnor.

Puss puss*

- Äntligen Fredag

Idag är det äntligen fredag. :)Skönt. Sitter i skolan just nu med Sara, Emmy, Josefine och Jenny.  Kulit kulit! Efter skolan jag ska rida Andi igen ! :D Antagligen en bra dag ! :D
puss puss*

- Livet är inte alltid perfekt.

humöret är inte alls på topp, är faktiskt inte alls glad. Vill bara sjunka just nu känns det som. :/ Inte bra alls faktiskt. Ljuset idag var nog att jag träffade Jenny. känns som evigheter sen. saknar alla så grymt mkt, känner verkligen att jag behöver umgås lite med min gamla klasskompisar. Jag står fan inte ut utan en del av dom. Tur att det snart är helg så jag kan få känna på Lycka också. :)


- sovmorgon

Idag börjar jag kl 12.10 i skolan så jag får en lång sovmorgon, Jätte skönt ! :D Idag har jag typ bara svdenska och Idrott och slutar 2o över 3 så det är skönt ! :D men nu måste jag dra, har lite saker att göra. Puss puss*

- lockar & outfit

Idag var det skola klockan halv nio igen. Det startade underbart med en liten brandövning och sen var det handverksteknik fram till 12. Blev shamponerad med sån här as bra shampo och balsam sen bölev jag fönad och lockad. Så mitt hår är alltså lockigt nu. ;) Jätte fint ! :D Sen tvättade jag Abirs hår och lockade Emilias hå. Hennes hår blev faktiskt Super fint ! ;) Men sen hade vi lunch i typ en halvtimme sen var det estetisk verksamhet i en halvtimme typ sen fick vi sluta ! :D fett glad jag är då, skoldagen kunde lixom inte blivit bättre ! :D<3

Dagens outfit.

Svarta shorts, rosa linne och svart gina tröja på det. ;)
Kolla mitt hår! :D


Där får ni även en bild påre. :D

Puss puss*

-Fyrisskolan

Idag vare skola igen. Började med Svenska, som faktiskt var helt okej. Sen hade jag och Emmy håltimme och tillbringade den i bibblan där en dator fanns så vi kunde vara inne på internet, sen var vi även med Jenny och Jennifer ett litet tag där. Sen när inte Sara orkade vara på Tyskan mera så kom hon också. sen hade vi handverksteknik. Riktigt kul faktiskt! Ävn om vi typ bara hade prat idag, och imorgon ska vi bli shamponerade av varandra och även shamponera dåra. ;) hihi, skojigt värre!

puss på min linje och mina underbara klasskompisar! :)

- på tävling

Idag var jag med Jennie när hon tävlade med Miljon på Östervåla. Det gick Super bra för dom, vilket alltid är lite kul! Båda var as fina. Jag var deras personliga fotograf, haha. Det är inte många som har det. ^^ nej, men dom var jätet fina och vädret var på topp. så ja, inget att klaga på helt enkelt.


Jennie kom 3 i första klassen och precis utanför placering och 1 i andra klassen ! Grattis grattis. :)


- Lite retligt för jag vet inte vad jag tycker.

Eftersom jag är en liten text nörd ska jag faktiskt bjuda på en låt jag hittade på datan. hade faktiskt aldrig hört den förrut, eller så tyckte jag den var så dålig så att jag inte la den på minnet. asså i början så tänkte jag "Vad fan äre här för låt, den verkar ju helt sämst lixom". Och jag tycker den inte är bra, men det är något litet i den som jag gillar... Lite retligt kan det ju vara när man inte riktigt vet vad man tycker, vart man står. Men detta är ju en typiskt låt som jag blir lite irreterad på.




Kolla inte på filmen, då tycker man verkligen inte om den ett jävla dugge eftersom han verkar så jävla liten xD

- HEJJA JENNIE!!

Idag har jag varit i stallet hela dagen eftersom det var terminstart. Många nya som kom vilket var väldigt roligt. Dagens bästa var när jag ledde ett litet barn som hette Tindra. Hon var så jävla liten och så jävla söt och jag typ älskar hennes mamma. ;) haha, kanske inte, men nästan. Aja, ikväll ska jag till min lilla sköna böna Jennie och imorgon blire att peppa henne på tävlingen i Östervåla. HEJJA JENNIE!



Förövrigt känner jag mig just nu för tillfället flummig, glad och fri. Och det är inte ofta.


- Skolstart

Skolstarten på Fyris var lite si sådär. Första dagen var det lixom inte så roligt kanske, ingen sa något. Alla var lixom lite blyga osv. Lokalerna var därimot JÄTTE fina ! ;) Sen var det även invigning av fyrisskolans lokaler som vi ska vara i. Visades på Tv4 på nyheterna på kvällen. Dock var inte jag i bild som tur var, men massor av mina klasskompisar var. ;) jaja. Andra dagen spenderades med mimmi, Sara och Emmy i skolan. Riktigt roligt faktiskt ! Nu äre Fredag och det har gått 3 dagar. Idag var det  "1ornas dag." Norska fyllan, stafett, kropp mot kropp och massa andra saker. haha, lite roligt vare ju, fasst synd att några i min klass é lite tråkiga och inte vill göra vissa saker, men det får man väl stå ut med.


- I stormens öga

Alla som jobbar på vattenfall i Uppsala fick hämta ut 2 biobiljetter var så att dom kunde se en förhandsvisning på den nyaste filmen beck. Den var en vip visning eftersom lite av filmen spelades in där på deras jobb så fick dom det gratis av filmteamet. ;) Eftersom min pappa jobbar där så fick han, mamma , erika och jag gå på den. Regissören Harald Hamrell kom även dit och presenterade filmen för alla som var där och tog några frågor ! :D

Bild från filmen. Tycker filmen var helt okej. Bra och spännande men kanske lite dåligt slut. ;)

-Fy på mig

Nu har jag inte bloggat på hela en vecka. men jag skyller på att jag har hafft en första veckan på gymnasiet. ^^ jaja, tänkte ivf att när jag ändå är igång nu ska jag göra lite olika inlägg om vad som har hänt i dom största dragen lixom. :D


Bjuder på den. ;)

Puss puss*

- Pictures

Bjuder på 2 helt okila bilder från idag när patrik fotade lite grann.


Fotograf: Patrik Andersson (Patrik-91 @bdb)
Modell: jag


Fotograf: Patrik Andersson (Patrik-91 @bdb)
modell: Jag

Puss puss*


- Kollar runt

Har precis varit och ridit Lisas häst Ponti. Och så har jag även hunnit med att ducha och äta och nu kollar jag runt lite på youtube. vet inte hur jag kokm in på Darin, för i vanliga fall så verkligen HATAR jag honom, men ivf så började jag lyssna på en låt av honom. Och faktiskt, riktigt bra ! Älskar texten och därför tog jag en med text för de som har lite svårt att hänga med. ;)




Vad tycker ni?

Puss puss*

- Kolla om du har alla rätt

Facit till mitt, haha fina kollage eller vad man ska säga kommer här...



Rätt svar var alltså 6 stycken "extra" och 7 med mitt "riktiga". ^^

    Puss puss*

- Knepigt värre

Har varit och övningskört lite på vägarna och nu har jag gjort ett fint litet knep som alla ska få lista ut. ;) haha, Hur många extra Sofior finns i bilden? Det är seriöst ganska lätt för jag suger på att fixa saker i photoshop, men ändå. ^^ testa på bara och skriv vad ni kommer fram till!



- Inköp

Idag åkte jag, Lisa, mamma och Erika och skulle handla lite, Åkte till Gränby centrum. Hittade detta...


Only jacka på Vero moda för 600



Väska för ca 249 kr från väskan.

Väldigt nöjd över de få köpen men saknar fortfarande ett par skor. :/

puss puss*


- övningsköra

Idag övningskörde jag mammas bil för första gången. Körde bara på vägarna här hemma för att komma igång med att gasa, bromsa, växla, backa och så vidare. men det var seriöst sjukt kul ! jag kanske inte var typ bra på det, men jag lever ju än så lite duktig kanske jag var!? (a)


Eftersom jag har grymt tråkigt just nu så bjuder jag på denna ;)
Puss puss*

- Biokväll

Efter att ha varit på stan så åkte jag och Jennie hem till henne, Tog lite kort på när hon red sin häst Miljon. Sen när vi var klara så åkte vi in till stan och kollade på Harry potter och halvblodsprinsen. Själv har jag sett alla filmer utom den som är innan denna film, så jag skulle kanske fattat mera om jag hade sett den. men jag tycker ivf att filmen var super bra ialla fall. Längtar faktiskt lite tills den sista filmen kommer ut...


Bilden är från filmen och är tagen från google. ;)

Aja tack för kvällen Jennie ! puss puss*

- Stan med brudarna

Igår var jag på stan med brudarna Lisa, Erika och Jennie. efter att ha shoppat lite så hittade vi även Jessica på ginatricot så då lunchade hon med oss och sen så följde hon med oss efterråt när vi skulle shoppa lite mer. Länge sen man träffde Jessan så det var super kul ! Dagens köp kommer här...


Beverly hills tröja från Bikbok 299kr


Björn borg trosor från Holmlunds 149kr


Solglasögon från H&M 49kr

Köpte även hårnålar och snoddar, men de orkar jag inte ta kort på. Vart ju inte så mycket köpt idag, men ska till grönby med mamma och handla någon gång snart också. :)

Puss puss*



- dagens uppdatering

Någon gång vid 2-3 tiden tittade jag på en as bra film vid namn 17 again. Rekommenderar starkt att alla borde titta på den. Den är sjukt bra och "Mike" (Zac Efron) spelar huvudrollen och själv tycker jag seriöst att han är skit snygg. ;) Aja, efteråt slänge jag i mig lite mat och åkte vidare till sporren och Alina systems. Kollade på ridspön åt ridskolan och hittade 10 stycken som jag tyckte om. Sen inne på Alina systems så tittade jag på datorer. (Vill ha en snygg bärbar dator.) Hittade ingen där just idag, men ska kolla vidare. Nu är jag hos Jennie och väntar på att hon ska komma hem från stallet.



Bilden är från filmen 17 again.

Puss puss *

- Rosett frisyr

Efter att ha sett Fokis blogg om hennes rosett frisyr blev jag lite sugen på att göra en själv. Här ser ni resultatet.


Modell: Erika Andersson
Fotograf: Lisa Pettersson
Stylist makeup: Lisa Pettersson
Stylist frisyr: Jag


Stylist frisyr: Jag

Vad tycker ni, borde Erika kanske ha det lite oftare ? ;)

- bilder


Modell: Jag
Fotograf: Patrik Andersson (Patrik-91 @ bdb)


Modell: jag
Fotograf: Patrik Andersson (Patrik-91 @bdb)


Modell: jag
Fotograf: Patrik Andersson (Patrik-91 @ bdb)


Modell: Jag
Fotograf: Patrik Andersson (Patrik-91 @bdb)


- Lite tråkigt för tillfället


Eftersom jag har lite tråkigt på väntan av att Wildfire ska börja klockan 11.00 på kanal 5 så bjuder jag på en bild av mig från midsommar. Vet inte varför, men ibland gör man saker man inte vet varför. ;)



Puss puss*

- Dagen på topp kan man säga.

Sov i stugan med Erika, Lisa & My. Jag och Lisa kollade på halva Austalia, men sen när klockan blev natt så orkade vi inte längre. Nästa morgon var det bara att kliva upp tidigt igen och börja med ridlägret. Ally var kanske inte riktigt pigg på sitt första pass, blev lite lång och ostadig. men sen i andra passet var det hoppning igen. Då oigga hon till och skötte sig så jävla fint ! Lite för pigg ibland bara, annars helt underbar. fasst hon var underbar när hon var lite för pigg också, men sak samma.

Ni får se två bilder som jag har tagit från Jennies kamera. :D


På vänster bild har vi Erika som hoppar Felicia.
På höger bild har vi Agge som hoppar Kingen.



- En liten paus

Idag var det bara att gå upp tidigt för att vara på laggas ridläger. Fick såklart Ally. Första passet var hon super duktig på. Andra var det hoppning och hon blev lite piggelin. Vilket är ganska roligt när man hoppar Ally, men ivf så var hon lite pigg när det var travbommar osv. men hon var super duktig ändå. :) Nu tar jag, Erika och Lisa en liten paus. Åkte hem och åt och nu sitter jag och Lisa inne på en varsin dator och kollar runt lite medans Erika precis dushat. men snart ska vi till stallet igen och sova där. My kommer även dit. Bilder kommer när jag fixar några !

Puss puss*

- Ett litet smakprov

Här får ni ett litet smakprov på bilder från åland. ;)


Jag, även kallad Sofia.

Jag och Jennie åker surfingbräda bakom båt.

Jag när jag och jennie är ute med båten.

Jag och jennie.

Jag även kallas Sofia

Otroligt snygga jennie.

Men som sagt, bara ett litet smakprov. ^^

- Åland

Nu har jag precis kommit hem från Åland. Det var så sjukt roligt att vara där med jennie. och vädret kan vi ju då Inte klaga ett skit på heller då inte ett enda moln syntes på hela varan vitselste där.^^ mycket bilder har tagits osv.  Vi ska fixa en liten film från åland så slipper jag ha typ hela bloggen fylld med underbara bilder, bättre att spara dom på en och samma plats, right ?

Aja lite "kort" om hela "äventyret" dåra - Först gick vi hela vägen från uppsala station till Willys vid fyrislund där någonstans med våra astunga väskor. -.- haha, jobbigt?JA! men men. sen nä vi kom fram hade vi inte bokat bussbiljetter och höll inte på att få några platser alls, men som tur var kom inte 4 stycken personer så vi fick åka GRATIS, fan vad vi är bra lixom. ^^ Sen på båten gick det prima. spelade bla något bilspel som var skitroligt. jag vann alla gånger . xd Väl på åland så åkte vi till huset. Allt var lixom så perfekt. smsade lite med -.- och då blev dagen ännu bättre även om det typ inte alls var mkt. Sen dagen efter åkte vi båten, helt själva. :) Jävligt bra var vi desutom. sen åkte vi surfingbräda bakom båten, det var så jäävla kul ! Fy fan vad jag älskar de asså. ^^ Sen tittade vi på lite filmer, cyklade en sväng och solade som fan. Nu har jag faktiskt blivit lite brun vilket jag är mkt stolt över.

jaja, på hemvägen gick allt prima. Båten träffade man några man kände, jag fick en gratis coola av någon kärring som vissligen var väldigt snäll, men en aning irreterade. Vi såg en as snygg kille som vi typ dog över i säkert en kvart. och ja, allt var perfekt. En underbar kväll med jennie lixom, kan det bli bättre? Nja, lite kanske om man hade en kille vid sin sida. men inte så mkt. Vi är ju trots allt bäst. sen på bussen hem till Uppsala satt vi brevid två fyllon, som pratade lite med oss. En försökte typ få ihop oss med hans son  om bodde i uppsala. ^^ och den andra sjöng typ allsång. Härligt, härligt ! ;) men men, nu är jag röd i fejjan också, så det bränns en aning, men det är bara att smörja på lite krämer så blire säkert bättre. aja.
 OJ OJ, DET BLEV EN HEL UPPSATTS NÄSTAN, MEN LÄS OM NI TYCKER ATT DET INTRESSERAR ER!
 puss puss*

- Skynda, skynda.

Nu måste jag skynda mig och blogga lite fort. Lite kort om dagen först då. jobbade på hk lägret igen. Nu är det slut, men jag måste erkänna att de var riktigt skojsigt. red Ally sen på kvällen, gick super bra i början, sen blev hon trött och tappade lite, men super duktig ändå. Nu har jag slängt i mig mat och packat. För snart ska jag till jennie och imorgon åker vi til ÅLAND! :D yeeha! ^^ men men, imorgon åker också Lisa till London, då hej då guller hoppas du får det bra!

aja, puss puss*

- Äter godis

Nu sitter jag och tjockar i mig lite godis, (inte bra.) men men. jag får faktiskt unna mig lite för idag har dagen varit jobbig. Jobbat hela dagen på handikapp ridlägret. Ganska kul som vanligt, men väldigt jobbigt i värmen. Igår natt sov jag, Annelie, Lisa, erika och lisa i stugan. haha, de var ju kanske lite roligt. ^^ Förresten har jag skaffat mig sån här farmville på facebook nu. ^^ De är faktiskt rätt så kul. men men, nu ska jag gå för jag har annat för mig.

Puss puss*


Bild på nancys för får representera hadikapp ridläget just nu.

- Älska Pengar

Idag gick jag upp 10 för att halv elva åka till mormor. Städa hela hennes hus på 8 timmar. bara idag. Vartenda liten rutten millimeter skulle torkas. Kändes lite förjävligt ett tag där, men nu känns det kalas bra. Är ju trots allt 2000 kr rikare, och det är inte dåligt. ;) Värsta sommarjobbet att få 2000 på 2 dar. Sen klockan 7 ungefär var det bara att slänga i sig lite mat och åka direkt till Andiamo. Idag kändes han lite halt när man skrittade på i långsam skritt, men annars var han jätte fin, kändes inte alls halt annars. Så vi får se imorgon, då får vi det slutgiltiga svaret om han verkligen är halt eller inte, men det tror jag inte. red i ridhuset, han ville inte lossna riktigt i vänster varvet, men sen i slutet blev han riktigt fin. sen när han gick fint i båda varven var det dags att sluta och rida ut med Erika och Crescendo. En väldigt lyckad ridtur ! Bara älskar Andiamo mera och mera för varje gång, han är ju så underbar! :D<3


På bilden ser ni när (från Vänster) Patrik, jag, Julia och min lilla mormor tar en fika paus.

Puss puss*

RSS 2.0