stjärnornas hoppning

Snart är det dags för stjärnornas hoppning på Sigtuna! Jag har fått uppgiften som lagledare för våra ministjärnor, vilket ska bli superkul! Så jag kommer säkert synas på SVTplay så småningom.. roligast kommer såklart bli att försöka slå stjärnorna! Jag lever efter ordspråket "in the end we only regret the chanches we didn´t take", så jag försöker ta alla chanser jag får att göra livet ännu mer spännande och leva det fullt ut! 
 

Ny uppdatering

Händer ganska mycket nu i livet! Och jag njuter av allt jobb och mina fina hästar! Jag ska i veckan träna en häst som jag de är tanken att jag ska starta lite dressyr på, hur kul som helst! Rider 3-7 hästar om dagen beroende på hur mycket jobb jag vill ha. De är tre stycken jag har ansvar för på heltid, de andra hästarna rider jag åt antingen Natta eller andra i stallet. 
 
De hästar jag har just nu är 
Casper, fd hopphäst som tanken är att jag ska starta lite dressyr på! ca 160hög och har hopptävlat upp till 130.
 
Curri, 4 år gammal. Har blivit riden i ca 4månader, jag har haft henne i en månad. Jätte trevligt sto som tidigare haft föl. Hon har inte gjort något tidigare, men är super trevlig och jag gillar henne starkt!
 
Licha, 3 år gammal, gått treårstest och blev diplomsto. inte blivet riden på ett tag nu..så ska ta det lite lungt, men verkar super trevlig än så länge så ska bli riktigt roligt att jobba med henne!
 

RSS 2.0