Från Insta

Bild från tävlingen med Queen! 
 

Hopptävling med Queen

Igår hoppade jag Queen, första tävlingen för oss tillsammans och Queens andra tävling i hela hennes liv! Hon var grym, tävlingsbanan och allt runtomkring störde henne inte det minsta och självförtroendet var på topp, så det gäller ju för mig som ryttare att hänga med!
 
Framhoppningen till klass 1 hoppade hon superfint! Hon kändes verkligen hur bra som helst! Däremot hoppar hon ju som fan vilket gör att man flyger en aning för mycket ibland.. men men.. Väl inne på banan var hon super, första klassen flöt på bra! Blev nollad fas 1, sen i fas två gjorde jag för snäv sväng och han inte bli klar i tid, vilket gjorde att vi missförstod varanndra och rev ett. Men kom endå på 3 plats utanför placering. Så jag är sjukt nöjd över det endå! :)
 
Andra klassen hoppade hon också super, men då drog vi med oss en rivning på hinder nr 6 i grunden. Eftersom det var så sjukt varmt skyller jag hälften på värmen och hälften på att mitt grundtempo var en aning högt. Men hästen var helt fantastisk och jag längtar verkligen tills nästa hopptävling! Queen är verkligen så min typ av häst! :D
 
 
 
 
 

Till Erika

:)

Grattis sis!

Idag fyller min älskade syster år! Grattis! - Jag vet inte hur livet ser ut utan dig & så ska det förbli. Tack för att du finns! :)<3
 
 

sofiashastutbildning.se

Även fast den inte är helt klar så släpper jag den här! Mitt drömjobb och min verklighet! Jobbar från och med i höst 50% som ridinstruktör på Sigtuna Ridskola. Sen jobbar jag i privatstallet i sammarbete med Nathalie Adelborg och tar emot hästar på inridning, vidareutbildning, tävling m.m. 
 
Jag kan inte fatta vilken tur jag haft som började jobba hos Naffe och vilken tur jag har som får den här chansen! Tack! :)
 
För att komma till hemsidan- klicka HÄR!
 
Om det är någon som vill lämna sin häst till mig eller vet någon som behöver hjälp så är det bara att höra av sig, antingen till Nathalie - eller till mig! :)
 
 
 

Läger och unghäst

Jobbat 11-16 idag. Har läger på Sigtuna - vilket såklart är jätteroligt! Sen rider jag unghästen som jag har på inridning just nu! Igår var första gången vi galopperade och idag var första gången han kom på att han kunde bocka! haha, jätte söt! Han utvecklas verkligen från dag till dag! bara för några dar sedan trode jag att galoppen lågmycket längre fram i tiden, men vips så galopperar han! Super roligt, och ännu roligare kommer det att bli när jag äntligen har flera hästar att rida! :)
 
 

Livet när det är som bäst!

Vad kan man säga? Livet leker och jag bara älskar mitt liv just nu! Uppstart för en liten ny inriktning på jobbet- sommar med bra väder och hästarna såklart! Bild från gårdagens volleyboll och bad med bästa Lagga-gänget! :D
 

Lördag

Idag har jag ridit bästaste Fancy till nytt sommarbete med Erika, Emma och Johanna! Var mysigt att rida Fancy igen! :) Men hon ska ha lite längre vila.. så får vi se sen hur mycket jag hinner med när hon ska sättas igång. Nu på eftermiddagen har jag varit på Sigtuna och ridit Wafir. Idag travade vi en längre sträcka helt själva på egna ben. Det tar sig! Dessutom är han mera självständig nu och mer sammarbetsvillig! Jättekul att det går framåt och han är verkligen snäll och possitiv! :)
 
Imorgon får han är välförtjänt vila!
 
Nu måste jag gå och fixa mig, för snart ska jag till Johanna & Emma på grillkväll! :D
 
 

Hoppträning med Queen

Igår hoppade jag med Queen för Natta. Blev ganska mycket markarbete och försöka få loss henne.. vilket kanske inte var det lättaste för dagen.. Men efter ett tag så blev hon så mycket bättre! Och själva hoppningen kändes jättebra! Var verkligen såå kul att hoppa på Queen igen! Sist jag hoppade med henne var för Svante innan SRL2. och nu kände jag verkligen att jag har gjort stor skillnad i min ridning! Så kul att verkligen KÄNNA utvecklingen! Är taggad på tävlingen här i slutet at juli! :D
 
 

Torsdag

Började dagen med att åka till mina elever ute i Gottröra. Där började jag med att känna på hästarna och red en sväng var på hästarna. Red bland annat en liten B-ponny som dom haft i tre veckor. Alltså vad ska jag säga, vilket guldponny! Så söt och helt underbar! Den i storhästformat tack! Den lilla ponnyn gjorde verkligen min dag! Sk bli superkul att följa dom! :) 
 
Sen åkte jag vidare för att provrida en ponny med Maya. Alltid lika roligt att vara med och kolla på lite olika hästar och se vad dom kan! :) Sen åkte jag vidare till Sigtuna för att träna Wafir. (det är unghästen jag har på inridning nu i Juli.) Skrittade själva för första gången idag, vilket han gjorde väldigt bra! :) Han sköter sig väldigt bra för att ha kommit till ny anläggning och fått börja jobba ordentligt!
 
Imorgon ska Wafir få en genomkörare i tömkörning! Sen ska jag hoppträna Queen för Nathalie! :D Trevligare än så kan de ju inte bli, ska bli väldigt roligt! När jag var med Natta till Sylve häromdagen kände jag verkligen att jag saknade att träna och hoppa! Så ska bli skitkul- efter en veckas uppehåll att köra lite mera på allvar! :D
 
Bild på Natta och hennes häst på sylveträningen igår! :)
 

flera bilder från underbara Strömsholm!

 

Musik

Lyssnar just nu på detta.. Amanda Fondell! :)
 
 

Hemsidefix

Har tänkt ett tag nu på att skaffa mig en egen hemsida. och nu när jag startar ny verksamhet så är det ett perfekt tillfälle! Så nu är hemsidan igång och ska fixas. Tur att man har en bror som ställer upp! Så småningom när hemsidan är klar kommer jag att delge vad den heter såklart! :)
 
Jätteroligt är det verkligen! :D
 
 

RSS 2.0