Grattis !

Skulle bara kika in och säga ett STORT GRATTIS till min älskade bror som fyller år idag! Och såklart ett stort grattis till min kusin My som fyller 20! :D
 
Grattis båda två! Medans jag njuter av solen i Turkiet, så får ni njuta av tårtan! Lite avis blir man ju iaf. ;) haha!
 
Bjuder på en bild på Patrik! :D dagen till ära! ;)
 

Vila för Fancy!

Eftersom jag är i Turkiet nu, så har Fancy såklart vila. Vilket inte gör någonting eftersom hon är så ung! :) Så jag kommer att trimma igen när jag kommer hem! :)
 

Måndag

Idag har jag varit hundvakt nästan hela dagen. Tänkte att jag skulle få sova ut.. men det tyckte inte Nellie. så jag var uppe vid 8 tiden iaf. På kvällen här så har jag bland annat åkt till biltema och hämtat priserna till den lokala tävlingen som min klubb har den 15 September. sen höll jag två lektioner på Slavsta. Första för Maya och Dussan och andra för Lisa och Filippa. 
 
Är så kul att se sina ekipage utvecklas! Nu har jag ju endå tränat Maya ganska länge och ja.. Nu kan man ju säga att allt börjar falla på sin plats och det ser så himla bra ut! Blir lite varm i hjärtat när jag ser hur bra det är! Dom är så fina tillsammans! :D
 
 
 
 

En dag kvaaar!

Imorgon åker vi till Alanya! Helt sjukt ! Längtar verkligen till värmen.. Uppdaterar er när jag kommer hem! Hoppas att dom har internet på plats.. så isåfall kan jag ju vara inne på insta eller Fb nån gång ivf! :) Så om det krisar med något så skriv där! :)
 
Jenny och Amanda ska med & Erika såklart! :D
 

Lagtävling

Första lagtävlingen för iår gick jätte bra! Fint väder, och snälla Emmy hängde med också. Superkul! :D Blev tre individuella placeringar under dagen och laget kom på en andra plats av 4 lag! Inte illa för att gå upp en division! :D
 
ber om ursäkt för kvalitén på sista bilden. ;)
 

-Lördag

Idag började dagen med jobb på Kullavreta. Red bland annat Chantesse :) Igår (fredag) jobbade jag också. Då fick bland annat Bocken en genomkörare i dressyren. Och han var superfin! :) men men, nog om det! :)
 
men men.. Sen åkte jag vidare till Sigtuna för att hålla mina lektioner. Blev uteritt för ena gruppen och dressyr med fokus Öppna med min andra grupp. Måste säga att jag blir riktigt stolt när jag ser min andra grupp rida! Dom har blivit såå duktiga! :D Nu sitter öppnorna ganska bra, så snart ska vi börja med lite sluta också! :D
 
Bild på Chantesse från Kullavreta! :)
 

Dressyrtävling!

Imorgon är det lagtävling på Frösåker som gäller! Jag är lagledare även den här gången för mitt underbara ponnylag som är helt awesome! Jag ser verkligen framimot att tillbringa dagen med massor av tävlande och massa med laganda och trevliga människor! Om det är någon från Lagga som vill hänga med och vara hejjarklack eller liknande så har jag plats i bilen, men ni får vara med på att det blir en lång dag! :) bara att smsa! :D
 
Kommer uppdatera på Instagram! :) sofiaandersson93
 
Dessa snyggingar ska tävla! :D TAGGA!
 
 
 
 
 

kullavreta

Idag är det jobb som gäller hela dagen på Kullavreta! :D Blir till att rida en hel del hästar och hålla igång! :) Det är riktigt kul att åka dit någon gång såhär ibland för att extra jobba. Jag vet ju hur det är att jobba där heltid, och det är nog inget för mig. Men att jobba såhär. Någon/några dagar i veckan sitter aldrig fel! :) Jobbar även Lördag FM på KV och sen åker jag till Sigtuna på EM. :) #Fulltuppjagvet!
 
 

Hoppkurs och Privatlektioner!

Någon frågade om Hoppkurserna på lagga, och svaret är JA, jag kommer att ha hoppkurserna på Söndagar denna termin och jag tror det kommer bli superkul! Det enda som är jobbigt är att jag tävlar och lite så ibland dessa dagar, vilket gör att jag måste flytta runt lite på tillfällerna. men men, ska göra så gott jag kan helt enkelt! :)
 
Sen ska jag passa på att skriva att jag har privatlektioner på lagga Fredag den 6 september för de som vill. Super om man tillexempelt till öva inför KM dressyren! Kolla in Laggas hemsida för att se mera info om det. Dock inte så många platser kvar.. så man får vara lite snabb. ;)
 
 

Längesen nu..

Men nu kommer det igen! Lite egobilder måste man ju få ta ibland.. :) Inte för att dom blev speciellt vackra.. meeen, ingen är perfekt och vad fan, livet är för kort för att oroa sig vad andra tycker! Så varsegod! ;)
 
 
 
 
 
 
 

- Torsdag

Idag skulle jag jobbat hela dagen, men bestämde mig för att börja på hemupggiften på ridskoleverksamheten istället! Jag åker ju utomlands på Tisdag och innan dess måste det mesta vara klart. Känn ingen stress!
 
I vilket fall som helst så sitter jag med den nu. Vågar nästan säga att jag är klar.. men inte riktigt än. saknar några svar som jag inte vet om ridskolan och klubben och som jag sedan ska motivera och ja. Det är ivf ganska mycket att hålla koll på kan jag lova!
 
ikväll åker jag till Sigtuna för att hålla lite lektioner! :) Blir en grupp med duktiga juniorer en vuxen nybörjare (andra gången dom rider. Ska bli kul!) och sen blir det även en privatlektion! :)
 
 

Alla har väl en dålig dag någon gång!?

Idag kom jag hem tidigare än väntat från Strömsholm, vilket var super! Då kunde jag nämligen ta ut Fancy på en liten tur på Stubbåkern och trimma lite! Hon var dock super pigg och ville inte alls sammarbeta för fem öre. Bestämde mig för att fokuserna på att flytta för skänkeln dvs framdelsvändningar och skänkelvikning. Det gick ju si sådär då hästen hela tiden ville springa. Så efter nogrannare eftertanke så bestämde jag mig för att skita i det och låta henne springa. Så hon fick galoppera i båda varven tills hon blev lite trött. Då kunde jag gå tillbaka till arbetet och jobba igen. Så lite bättre blev det äl i slutet. Men jag är inte alls nöjd. 
 
men som sagt, alla har en dålig dag någon gång och fancy har faktiskt varit helt awesome förra veckan, så det får väl vara  okej att hon var som hon var idag.. Bara hon är bättre nästa gång. ;) Men, Hon är finast endå! :D
 
 
 
 
 
 
 
 

- Strömsholm och SRL2

åkte till Strömsholm igår och var där tom idag. Delkurs 1 av SRL2 har nämligen startat och jag är riktigt taggad på att bli ännu bättre och ännu mera inspererad! :D Det visade sig att jag kände några stycken också vilket alltid är kul ! :D Dessutom känns  vi som ett riktigt bra gäng och jag tror SRL2 kursen kommer att bli awesome. Taggad tjej!*
 
 

Ridläger

Har under tre dagar haft ridläger på Lagga. Eleverna har verkligen varit jätte duktiga och ja, man kan ju inte annat än älska sitt jobb! :D Nu är det bestämt att jag ska ha två lektioner på Lagga i höst! Blir Måndagar och Söndagar! :) (eller ja, dom Söndagar jag kan rättare sagt!)
 
Superkul! :D
 
 
 
 

Mitt hjärta ! :)<3

Igår red jag Fancy med Mia och Xino på stubbåkern. ÄLSKAR stubbåkrar, är fan det bästa som finns! Fancy var suuper fin och lyssnade exemplariskt trots att Xino galopperade iväg och var 200m bort så brydde hon sig inte speciellt mycket. Kunde både gasa och bromsa i galoppen och ja, hon var allmänt fin ! :)
 
Idag utmanade vi ödet och hoppade några skutt över ett plutthinder! Hoppa kan hon, dock är hon lite lat och vill helst springa på sidan. Så om jag inte är tillräckligt snabb så smiter hon gärna åt sidan. Så jag får jobba helt enkelt! men hon hoppade fint och jag är väldigt nöjd över henne. Målet var ju trots allt bara att pröva och se att hon fattar att hon ska hoppa över.
 
Känns verkligen som hon kommer bli en toppen-ponny! Är verkligen stolt över henne hittils och älskar att visa upp henne! ^^ haha, jag kan inte hjälpa det! :) bjuder på två bilder som en snäll stalltjej fotade! :) Tack Ana-Miriam och Isabel för att ni fotade och filmade! :D
 
 

gullunge!

Söta Nellie blev glad när jag kom hem igår och var riktigt mysig! :) Älskar när man blir uppskattad! :)<3
 
 

- Fenix Park

Bloggen har ju varit väldigt stilla nu när jag varit på Fenix i veckan. Åkte till skåne i Lördags och åkte hem nu i Lördags. Tågresan hem var ju dock ganska hemsk på vägen hem då jag inte kom till Stockholm förrän klockan 3 på natten. Som tur är har jag ju bästa Inez som ställde upp och till och med kom till stationen för att möta mig! :D 
 
Fenix har varit helt underbart den här veckan. Roliga elever och massor av minnen! :D På avslutningen red jag en av deras korsningsponnyer PRE/welsh i unghästkadriljen och sen red jag även ett clownnr på en shettis som kan stegra och bocka på kommando. Ja, allt gick bra och nu saknar jag faktiskt stället! Jag hoppas att jag kan komma dit nästa år också ! :) Skulle vara så kul! :D
 
 

Nästa Kristianstad!

Har jobbat nu på förmiddagen på Sigtuna. Nu har jag precis dushat och packat det sista! Nästa stopp blir Kristianstad/Skåne! Ska ner till Fenix Park en vecka till och vara med mina underbara vänner och alla fina hästar! :)
 
kommer inte blogga på typ en veka då, får se när jag kommer hem! :) Smsa eller ring gärna! :D
 
 

RSS 2.0