- hej igen

Har jobbat två dagar på Kullavreta. Imorgon är det dag 3. Idag var jag på min praktik. hade några kunder och inventerade hela dagen. så det var fullt upp! Men det var jätte kul! Snart ska jag packa, sen åker jag till Kullavreta igen. ska bli skönt med en till dag. och i helgen äre nyår. Längtar! :D

 


olika bilder

Tänkte kolla på lite bilder från olika tillfällen, så får ni som ser mig bara på ett ställe se hur jag ser ut lite överallt. :)

13/12-11 redigad modellbild

På en vanlig skoldag kan jag se ut såhär, men är oftast lite fulare. ^^

På tävling kan ni se mig såhär! :)

Såhär kan man se mig typ på stan, eller fest. ^^

Försökte hitta en lite skabbigare bild där jag inte är fixad, men insåg snabbt att jag inte har någon där jag är riktigt ofixad, kanske tur det! haha, men här har ni en bild från stallet där jag inte är så fixad . ^^

 

 


- Till Kullavreta

Åker till Kullavreta nu! Veckan ser ut såhär för min del..

Måndag- vara arbetsledare på Lagga, rida Casper. och på kvällen åka till KV
Tisdag- Jobba på Kullavreta
Onsdag- Jobba på kullavreta
Torsdag- Jobba på Frisörerna på Torget
Fredag- Jobba på Kullavreta
Lördag & Söndag- Nyår! :D & Rida Casper antar jag. :)

Så lite pengar blir det ju, sen får vi se om jag jobbar någon dag i januari. det beror på hur jag känner och vill! :)




uteritt

idag red jag och Erika ut efter att vi hade mockat och fixat allt i stallet. Idag red vi mest i skogen där å dom skulle lyfta ordentligt på benen. Dock ligger det en himla massa träd överallt då det blåst hela natten. Så ibland fick man gå runt och hålla på. Sen när vi kom ut på en grusväg så fanns det dock lite fina hinder och hoppa över. och Casper ÄLSKAR att hoppa diken som små grejer i skogen. Han tycker det är galet kul och han hoppade så fint. :) Mycket finare än inne med andra ord. Där hoppar han ju som en kråka :P

men men, helt klart en mysig ridtur! :D


- svårt att bestämma mig!

Är väldigt på att köpa tävlingsaker just nu! :) Kollar just nu på plastronger, vill ha en lite mer "puffigare" än vad jag har just nu.

den jag har just nu ser ut såhär.. Dålig bild, men jaja.

Vill ha en från Equi design såklart, eftersom dom är både billiga och ursnygga! :)'

den här vet jag att jag kollat på förrut, snygg och ja, men säkert inget speciellt. då många säkert har sånna liknande. :)

Den här är inte lika "puffigare" än dom andra. men snygg och elegant med hjärtat i mitten ! :)

Den här är dock guldgrejer på. (min färg är silver) men de kan man ju ändra på. sen i mitten är den creamefärgad men de kan man säkert fixa satt den blir vit. :)

 

Vad tycker ni? :D Eller ska jag ha kvar min plastrong som jag har nu? :)


- Vilodag för Casper

Idagb fick Casper vila. hade tänkt att rida på morgonen, men vaknade för sent så då fick han stå istället. Idag har mammas släkt varit här från kl 2 och åkte för någon minut sen. :) Det var väl ganska trevligt, så det var okej!

Imorgon ska jag och Erika vara arbetsledare i stallet från kl halv 8 och lära två som aldrig jobbat i stallet att fixa allt! haha, men det kommer nog inte bli så jobbigt. tanken är ju bara att vi ska lära dom och berätta vad som gäller sen ska dom göra allt som mocka osv. så Erika och jag ska rida medans dom mockar tänkte vi! :) Sen på dagen får dom sköta sig själva så kanske vi åker in på mellandags rea. We will se! :)

old pic


- bilder från fuji

För n¨gra dagar sen skrev jag ju att jag hade beställt bilder ffrån Fujidirekt. Kom på att jag inte skrivit om det än. Fick dom för några dagar sen. mer än nöjd! (om man beställer under 100bilder får man bilderna gratis och måste bara betala frakten på ca 30kr.) Om man beställer för första gången. Sjukt bra ivf! Så om ni vill ha bilder så rekommenderar jag verkligen er att beställa där! Nu är mitt rum ivf lite finare än innan. Även fast det är fult som stryk. :P hehe

Beställde även denna i lite större storlek så den fick en egen tavla :)


-kavaj

Funderar hur jag vill ha det..

Traditionellt, tex pikeur som på bilden. Snygg men inget speciellt. :)

ELLER.. lite annorlundare?

ganimedes kavaj, Men då ska det vara vit kant också. Jäävligt snygg enligt mig. men känns lite (ska jag säga B?) när man tävlar på LA nivå?

Spooks kavajen får lite kärlek också. den har en liten plats i mitt hjärta redan från första gånegn jag såg den. dock kanske inte den traditionella klavajen direkt?

 

Men vad tycker ni? I need some help here! :D kanske några andra förslag? :)


-julklappar

Har under kvällen åkt med Erika till två ställen där hon skulle agera tomte. Haha, en ny upplevelse och alltid lika kul! Fy fan vad roligt de var där ett tag!

Sen har vi precis öppnat julklapparna i min familj. :) Fick lite allt möjligt bra! Bla en nagelförlängningsak till studenten. sen får jag en kavaj som jag ska välja själv. tröjor och massa mer. :) väldigt nöjd! Så nu ska jag leta lite kavajer helt enkelt! :D hihi


- Stallfix

På morgonen klev Erika och jag upp kl 7 för att vara i stallet vid halv 8. Mockade hela stallet. när vi var klara så bjöd dom såklart på den årliga gröten. ^^ Sen fick vi julklapp från dom. Fick välja en film ur några som dom hade köpt. Valde en unghästfilm såklart. ^^ Tänkte ta och kolla på den så fort jag får tid! :)

Sen när vi var klara med gröten tog vi Casper och Pontus på en skogstur. En ganska lång tur blev det idag. Perfekt ridväder och bra underlag för det mesta! :) Casper är duktig sålänge vi inte ska stanna från en hög fart eller sakta av. då drar han gärna på. Så jag måste ha en liten sträcka så jag kan börja bromsa i tid. Så ibland kan jag bli irreterad på honom när han inte lyssnar. Men han är endå ganska fin och så, det är bara bromsningen som är lite si och sådär! ^^

Nu har jag dushat och precis sminkat klart. Idag blir det bara familjen som är hemma. (Som alla andra julaftonsdagar för oss.) Men det är då det är som mysigast! :) Nu ska jag ta och kolla på julkalendern. sen vid 4 är det såklart kalle anka som gäller. Min familj är verkligen en Svensson svensson familj= Uppesittarkväll (bingolotto) dagen innan jul, sen på julafton åker vi runt till några i släkten delar ut paket. Äter gröt till lunch (med madeln!) Dock hade ingen idag. :O haha, sen till middag äre julbord. Till Kalle anka är det godis såklart och senare på kvällen är det paketöppning. :)


- GOD JUL

Hoppas alla får en god jul! :D<3




- Hoppning

Idag hade jag bomarbete och lite hoppning med Casper. (eller rättare sagt bara bomarbete och ett sockerbitshinder så han får in lite hoppteknik. Han är ju fortfarande ganska dålig på det där. men jag tycker endå att han har blivit lite bättre än vad han var förrut. Nu river han inte lika mycket som förrut och han förstår mera vad han ska göra. Det är lång väg kvar inom hoppningen, men endå.

Erika hoppade upp lite snabbt också och prövade. Min älskling såg då riktigt fin ut! :)

Haha, Caspers snygga teknik! ^^ Dock inte från idag.. :)


- Julshowen

Äntliigen. har nog försökt en miljard gånger att ladda upp denna på youtube. hatar youtube förresten när det gäller att ladda upp saker. Nu kom även musiken på rätt plats osv. Skönt! :)

Så varsegod att kolla på filmen nu när jag varit så duktig och laddat upp den ! ;)


Gymkhana

Red Macho igår när vi i USEK skulle ha Gymkhana. Sjukt kul att tävla sådär! :) Mitt lag vann, hehe. Men men, måste säga att gymkhanan blivit lite av en tradition på jullovsridningen. :) hehe, jaja. :) Macho var för övrigt jätte duktig. :)


- Trying..

Försöker ladda upp filmen från julshowen. faktiskt så lyckades jag otroligt nog på 2 försöket! Måste vara rekord! Men då visade det sig att musiken låg åt helvette på fel ställen osv, så nej. bara att göra om och rätt! :( Hatar att ladda upp grejer när det inte går. -.- men men, fortsätter försöka tills det går. :)

'

Här har vi tre bilder från showen, tagna av Maya! :)


- Uteritt

Red ut med Erika & pontus idag en säng. Casper tyckte som vanligt att det var kul. men orkade inte kräva något av honom så han fick lulla på . Han tyckte nog att det var mer än skönt att bara få sträcka ut i snön! :) men men, skönt att ha sånna dagar också. Ikväll ska jag upp och hålla lektion på Lagga som sagt. :)

Sen får vi se om jag rider en annan häst typ Alicia eller Macho när jag ändå är på G. :)


- Casper

Igår red jag inte ut då marken inte är den bästa. så bestämde mig istället för att rida inne och öva på övergångar och lite ökning och minskning med sätet, för att få honom lite mera uppmärksam.

I Slutet var han riktigt fin och lyssnade super bra på det jag ville. :) Skönt!

Tänkte be Erika filma mig någon dag här när jag rider så kanske ni får se om ni har tur ^^ '

Ikväll ska jag ivf hålla lektion för sånna som hjälpt till i stallet under terminen.


-Ett måste för alla!

Såg filmen abduction igår med Patrik. Alltså så jävla bra, verkligen ett måste för alla att kolla på den. Sjuukt bra!

Taylor Lautner som huvudperson gör ju inte saken värre precis ! ;)


- Stor hiss!

Till tidningen "Allt om dressyr"!

Inez vannn en tävling i stallet och vann en chocklad sak och den här dressyrtidningen. lyskligtvis lyckades hon glömma sina saker i stallet och nu får jag läsa tidningen. Blev otroligt överraskad av att se innehållet. allt om utbildningsskalan och hur man gör från unghäst till lite äldre hästar. Allt möjligt om dressyr helt enkelt! :)

Såhär står det om den:

Ny tidning: ALLT OM DRESSYR

(2011-12-20 00:00)
Allt om dressyr 2011. Allt om dressyr 2011. FOTO: Roland Thunholm

Innehåll:
6 Patrik Kittel: ”Dressyr är underbart”
8 Första träningsblocket
16 Så får du hästen att bjuda framåt
24 Utbilda dig i balans
31 Prylar: Stilsäker i sadeln
32 Gör hästen lösgjord
38 Rid sidvärtsrörelser
46 Öka och samla
52 Fixa perfekta gångarter
59 Prylar: Bra att ha
60 Proffsens 10 superövningar
68 Bli en vinnare på tävlingsbanan
76 Rid det perfekta dressyrtestet


- byta jobb?

Var hos tandläkaren idag. dock var dom suuper otrevliga. asså kärring, jag höll på att säga åt henne, men blev inte så. tänkte att jag håller ut i någon minut till. hade ivf inga hål eller nåt så som tur var slipper jag tandläkarna på ett år nu. men nästa gång ska jag fan kräva att inte få dom, om dom fortfarande jobbar vill säga. :P haha, jaja. nog om det!

Handlade med mamma , nu sitter jag hemma och tänkte städa mitt rum, sen ska jag rida Casper :)


Måndag

Igår var det som sagt super kul på Julshowen och jag är hel nöjd! :)

Idag gick jag i skolan, hade bland annat ett prov. som för övrigt gick helt okej trots att jag inte pluggat alls mycket. Eller något alls. Pluggade kanske 10min allt som allt. :) Men men, sen idag gick jag upp till stallet. Red Casper medans Erika red Pontus. Casper var jätte fin och gick riktigt fint. Hade bomarbete idag, då han skulle hitta takten lite extra och lyfta på benen. Vilket gick bra. :)

Är så stolt över honom och tycker jag gjorde helt rätt i att låta Inez rida honom på julshowen. Han var ju så fin och kolla på där han gick. :D<3


- Julshow

Igår var det julshow på Lagga. Super kul var det och alla skötte sig utmärkt! :) Fullsatt publik och duktiga hästar och ryttare. Bilder kommer och även film så ni får se :)

- inget stall

Idag blev det inge stall, tänkte gå upp och rida Casper. men sen hann jag inte och så på kvällen åkte jag och Erika till jällas elevhem och umgicks lite med några stycken där. Vilket var väldigt trevligt! :)

Imorgon ska jag ivarjefall vara i stallet. Julpynta överallt och fixa och dona inför Söndagen. :)

Just nu kollar jag på Titanic. :)

och imorgon ska jag rida Casper också såklart. Ska nog slänga upp Inez lite snabbt också eftersom hon ska rida honom i luciatåget på Söndag. Bättre att kanske prövat en gång lixom. :)


- Fixar och donar

Bara en dag kvar till julshowen! Har precis skrivit ut program och fixat klart speaker lapparna. Längtar till det är över, och tills när det faktiskt är. Är alltid en härlig julkänsla när det är julshow! :) Men som sagt, känner mig ganska redo inför Söndag, och jag är kontrollfreak. Kanske jag känner mig redo för att det är endast jag som har koll? haha, måste informera massor om vad dom ska göra. Det kommer dock bli lite jobbigare. ^^


-Världens bästa!

Red Casper idag igen efter praktiken. Vi gjorde våran första kadrilj tillsammans idag. Vi var först i ledet och han var suuper duktig! Lika fin i båda sidor var han och väldigt lyhörd! :) Riktigt fin var han! Dock lite agrisiv när Macho (parhästen kom lite nära) men han attackerade inte eller försökte inte så utan han såg bara vääldigt sur ut. ^^ men men, han gjorde en fin galoppfattning från skritt idag också som gjorde mig lite glad! Jaja, helt klart underbar idag! :D


- klippningar

Idag hade jag praktik. Massa olika klippningar och sysselsättningar vilket var super kul! Klippte två dam-klippningar (en som var Sandra, vilket var mycket trevligt!)  Hade två barnklippningar och sen hade jag en färgning. Väldigt kul med alla klippningar ! :D Kommer även ha praktik på lovet på Torsdagar (inte alla Torsdagar, men nästan!) Så om ni vill färga eller klippa så hör av er! :)


- Byta klubb?

nu börjar det komma att några ska byta klubb (menar allmänt inte endast från en klubb.) Dom flesta stannar ju på sina klubbar, men en del byter. vilket är förståendliogt om man saknar något som inte sin egen klubb har. 

Själv skulle jag verkligen inte byta klubb. Det är min klubb jag ridit på i hela mitt liv och utan dom skulle jag inte vara där jag är idag, så varför skulle jag byta? Min erfarenhet varför folk byter är nog mest för detta med lag. sen kan det såklart vara massa andra grejer också som spelar in. men dom allra flesta faller för lagen. :) Men om man byter till dom som redan har lag och är super bra, hur ska man då kunna få andra jämnlika lag att tävla mot?

Om världen eller aa, detta som jag pratar om skulle se ut som jag vill. skulle jag vilja att ingen böt bara för att man vill byta till en klubb med bättre ryttare. (pratar inte om min egen klubb, utan allmänt om alla klubbar.) Jag skulle vilja att alla klubbar var typ lika bra, fan vad kul och spännande det skulle vara ute på tävlingsbanorna när det blir lag och grejer! :)

Sen tror jag att man säkert uppskattar vinsten mera om man verkligen har kämpat sig till vinnarplatsen och inte kommer dit på en räkmacka.

Okej, blev en luddig text. men hinner inte skriva så utförligt. Hoppas ni fattar min mening ivf! :) Jag skulle aldrig i hela mitt liv byta klubb nu. Okej jag rider ridskolehäst så kanske inte så konstigt. men jag skulle endå aldrig kunna byta, för utan klubben som jag har nu skulle jag aldrig ens kommit dit jag är idag. och det är inte klubben som gör en bra. det är den du är som person och dom förutsättningar du har!


- Ridsport på tv

Sitter just nu och tittar på ridsport på TVn! Dressyr just nu, :)<3

Jag skulle faktiskt vilja se lite ponnydressyr också !


- Onsdag

Var i skolan, fick reda på att jag fick VG på mitt naturkunskap prov. helt okej endå! :) Sen var jag på Gränby med Emmy och julhandlade lite! Så nu är nästan alla julklappar klara! SKÖNT! :D

Sen red jag Casper uppe i stallet. Han var förresten jätte duktig. :) Sen red jag Castanje. Först lite självstädningt, sedan lite kadrilj med gruppen som avslutning. Har verkligen varit lite frestad att rida kadrilj hela veckan när man sett dom andra, så nu fick jag pröva det också! Först fick jag vara också, vilket är lite jobbigt för min lilla hjärna, men det gick bra! :)

Måste säga att Calle är faktiskt lite lik Macho. (Calle är Machos pappa) Han är ju mycket längre och större. men dom har endå samma huvud att dom vill gärna göra rätt. även fast Macho är sjukt mycket bättre och känsligare så kändes det som om calle försökte sitt bästa! :)

Calle har faktiskt varit min favorithäst en gång i tiden, den ni! ;)


-Foto

Patrik skulle pröva något ljusfoto idag. Så okej jag ställde upp. Här har vi resultatet. Dock är dom Väääldigt redigerad, (Typ hy och så.) ^^

tycker endå dom blev coola och annolunda! :)


-Tisdag

Färgade bland annat Emmys hår idag så att det blev rött! :) Sen pkte jag till Jällas julshow som för övrigt var jätte kul att kolla på. Riktigt härligt att för en gång skull bara kolla på en show utan att vara involverad i den. ^^ Träffade även lite härliga människor där som det alltid är roligt att träffa. :) Sen när jag kom hem så har jag fixat lite med programet till julshowen. och även varit upp till stallet och ridit Casper. Han var duktig. Red lite över bommar och prövade även på att rida igenom en grind osv. :) Red även över bron och han tyckte inte det var någon big deal. :) sötnos! :)


- Måndag

Efter skolan som för övrigt var ganska dryg och lång gick jag upp till stallet och höll i en lektion. (mia var och skulle kolla på när Tindra skulle gå luciatåg.) Tycker dom var duktiga och det var inga problem där inte. så det flöt på. Casper fick vila...


-Fest för Eva och Åke

I Lördags var det fest för Eva och åke i Laggas hembygdsgård. Som vi planerat med insamling och grejer, nu kom kvällen endå efter allt väntande och fixande! Måste säga att det var jätte roligt att se ! :D Eva och Åke blev verkligen överraskade och det kom hela 80st och lite till.. Väldigt nöjd med antalet då lokalen var ganska full där. :P

Men ivarje fall så lyckades jag bli lite konfransier eller vad det heter där ett tag när dom skulle öppna paket och när det skulle vara prisutdelning. Är ganska nöjd endå över att jag lyckades stå där inför alla dessa 80 stycken från alla håll och kanter. Haha, jag gjorde ju bort mig några gånger men det tyckte ju alla var kul så vad fan..  jag bjuder på det!

var ivarjefall super kul och Eva och Åke tyckte nog också det! :D


- Träningar

Idag var det träningar till julshowen hela dagen. var i stallet från klockan halv 10- 18. Ganska bra säger jag! Då hann jag ävben rida casper i en liten paus där. :) På Söndag har jag bara en till träning som ska göras! :) men är endå ganska nöjd med vårat jobb :)

Längtar tills nästa söndag så det får bli klart! :)

älskling <3


-


- I skolan

Sitter just nu i skolan. har fixat lite nödvändiga grejer som behövdes. Bland annat en att göra lista till julshowen som är nästa vecka. Sen har jag gjort ett schema vad som ska göras i stallet under en dag, för att lära ett gäng allt som hör till i jobbet. :) Sen har jag även köpt örhängen och grejer idag till mig själv. :) Efter skolan ska jag vidare och köpa blomma till Åke som fyllde 70 igår. Sen vidare och städa lite hemma och sen upp till stallet och fixa. Är dock sugen på att kolla på 90210. funderar på att spela in det? haha, så dålig tid att det gär vid 5, de är ju då jag vill upp till stallet lixom... ^^


Min älskling kommer säkert vara en aning pigg idag :)<3


- min dag!

åkte till skolan och hade prov. Sen färgade jag Saras utväxt. :) Så ganska chill var det! :) Har precis kollat på 90210, nu håller jag på att fixa lite grejer till helgen. Känner mig lite ovanligt lat. Imorgon ska jag ivarjefall upp till stallet och rida Casper, gratta Åke och sen rida på lektion. :) Så imorgon är blir det fullt upp! :)


- snygg eller vad?

haha, lite random inlägg kanske. Men kollade precis på 90210 och måste säga att Matt Lunter är jävligt snygg! (Liam i programmet.) Just nu kan jag faktiskt inte komma på någon som är snyggare.. haha, besatt? ^^


- Vinnarlåten

Insåg idag att man inte kunde lyssna på vinnarlåten till idol längre. Tråkigt tycker jag! Den var ju så bra. fast å andra sidan kanske det är bra så slipper jag lyssna sönder den innan den går på radion hela tiden...

Btw så snöar det ute, vet inte om jag ska tycka det är dåligt eller bra. Mycket dåligt finns det med det hela ! Tror jag tycker det är mest dåligt! -.-

Sugen på att rida Macho! :D


- Rolig kväll

haha, var länge sen jag hade en rolig själv ensam. Eller ina föräldrar bidrog ju med lite också. men tror jag är väldigt trött också. ^^

Fick en revansh på erika bland annat. En klockren kommentar från pappas sida gjorde kvällens skratt! haha, ja. vad ska man säga? En riktig rolig kväll! och jag var till och med som sagt själv, fast några bidrog via msn och FB såklart! :)

snabbaste bilden jag hittade som inte var hästrelaterad.. ^^


- Måndag

Det enda bra med denna dag var att jag fick sova ut i morse. (till kl 9) Sen har det varit skola som var tråkigt som stryk. eller mina vänner är ju aldrig tråkiga. :) Men typ på historian trode jag att jag skulle ta livet av mig. Fy fan vad tråkigt -.. tycker ärligt synd om mig själv som måste sitta och lida på alla historia lektioner. :P sen var det faktiskt lite roligt att gå till Jälla och se lite igenkända personer. Skulle hämta bilen där, eftersom erika inte kommer hem på en vecka, (hon har stallvecka.) Där hade dom typ UF marknad och jag var snäll och köpte ngn julmust där från ngt bord. Dagen goda gärning!* haha

Men men, nu ska jag plugga lite till prov imorgon i försäljning och service. :)

Casper ska stå både idag och imorgon, sen får jag skritta honom igen! :)


- Träningstips

Om det är något som inte stämmer med din häst. Börjar den kanske vara konstig, springa ifrån arbetet eller vara allmänt dryg? Något som ingen får glömma är; Hästar är aldrig dumma! Börja kolla om du gör något fel eller om eventuellt hästen har ont. Det finns alltid något bakom betéendet!

Gå tillbaka till steg 1 om inte steg 2 funkar! Om inte skritten funkar bra, hur ska då traven funka bra?

Tänk efter innan du gör!

Kanske inget konkret tips, men endå väldigt viktigt att tänka på!



- Idol final

På fredag är det fan Finalen i Idol. För min del tycker jag inte så mycket om det hela. har inte följt det så intesivt direkt. :P Men vet ju endå vilka alla är. :)

Kvar är ju Amanda Fondell och Robin om han heter så?. :)

Själv tycker jag nog Amanda ska vinna. Tyckte inte om hennes röst och hon har faktiskt dödat ett par låtar. som tex true colors dödade hon totalt enligt mig!

Men såg den här på facebook igår, och där verkar hon ganska bra! :)


-uttråkad

We learn from our mistakes, and that´s when we say, "everything happens for a reasen"


Tycker den stämde ganska bra! :)

men ivf eftersom jag har sjukt tråkigt tänkte jag ta "5 saker ni kanske  inte visste om mig"

1. Jag tror på ödet!

2. Jag tror att allt händer av en orsak, kanske är det samma som nr 1?

3. Jag tycker väldigt mycket i min ridning. IBland tycker jag att jag är skit bra och ibland tycker jag att jag är skit dålig. Är kanske så för alla? Just nu har jag en dålig period ivf!^^

4. Min största rädsla är helt klart spindlar eller sånna äckliga småkryp!

5. Jag tror att jag är räddare för saker (när jag utmanar mig själv) än vad jag egentligen är!

- hemskt


Vissa har den värre än andra, jag blev ivf berörd!

- Update about Casper

Idag kom en kiropraktor till Lagga och kollade på Casper. (Även fast han blivit mycket bättre, så är de ju bra att kolla!) och eftersom vi hört att han skulle vara bra så tog vi honom dit! Han hittade en spänning eller vad man säger i nacken. och lite på en halsmuskler på v.sida. Han knackade sedan bort spänningarna och ja, nu ska Casper stå i tre dagar, sen skrittas i tre dagar. sen får jag rida igång honom igen. Men skönt endå att han hittade något! :D

Eva och Mia tror att han skadat sig i spiltan. När han var lite mindre så fastande han tydligen på ngt sätt. jag vet inte riktigt hur, men då kan han ju fått ett rejält tryck i nacken. Hoppas verkligen att detta hjälpte honom! :)

Så nu har jag ivf 2 hästfria dagar.


- Hopptävling

Idag var det KM hoppning på Lagga. Jag var faktiskt med för en gång skull. ^^ Jag hoppade på Ally. Hon var en aning vild och drog på litegrann. men vi blev nollade i grunden och ett litet pet i omhoppningen. Hon var lite hettsig och han nog inte dra upp hovarna ordentligt. Men hon var duktig. :) Vi hade ivf näst bäst tid i omhoppningen av alla ridskolehästar, men eftersom jag fick ett pet så kom vi på fjärde plats istället. ^^

För några år sen. :)


- Min dag

Varit i skolan först, sen var jag på stan i en timme. Köpte en mascara, men sen var det inte så mycket mera. Sen var jag i stallet, Red ut (som ni kan läsa i inlägget innan.) Sen bakade jag, (sen när jag bad Erika ta ut den, vad tror ni hon gör? ÄTER DEN!) Inte hela, men endå. Så ikväll ska hon baka en ny. Man blir ju lite less. -.- Sen har jag skrivit jullovsridnings lapp och årets julpynt och årets stallbästis lapp. Ringt tandläkaren och bokat ny tid, (Fick en kallelse när jag inte kunde.) Nu ska jag kolla på 90210 sen ska jag till Nordiclight och fixa klubbkläder saket. :)


- Uteritt

Red ut med Katrine och Elin idag. Tack för att ni hängde med! :) Både jag och Casper njöt av uteritten. dock är han en fegis så han flög ju lite åt olika håll, men endå helt okej! :) Tur att vi kunde stögtta åt oss Felicia som Katrine red på! ^^


- Fredag

Skola
Kolla efter skor
Rida Casper
Fixa årets julpynt och stallbästis lappar
Baka till julpyntet
Fixa julpynt
Fixa kläder till Lördagen
städa mitt rum
Åka till Nordic light och fixa klädkollektion
Fixa Jullovsridning lapp
Fixa allt inför tävlingen på Söndag

Ingen lungt Fredag för min del, fullt ös hela dagen! Får se hur mycket jag hinner göra.



- 90210, sen ridning

Ni som har missat att 90210 går på TV 17.05 typ mån-Fre, nu vet ni det! Typ världens bäste serie. Tom kanske bättre än Merlin! Men har alltid tyckt om Beverly hills serierna också, så jag har ju en lite förkärlek till programmen. :)

men men, sen efterråt gick jag upp till stallet. :) Red dressyr på Casper i ridhuset. I början var han lite dryg, men sen när jag plockade upp honom lite grann så var han jätte fin, och i slutet var han jämn över hela kroppen i alla gångarter. :)

Fina Casper :)<3


RSS 2.0