- WE/US

Working Equitations unga bollplank

2011-08-09

Den nya grenen Working Equitation har startat en ungdomssektion, US/WE, och under helgen den 30-31 juli hade US/WE sitt andra ungdomsmöte.

US står för ungdomssektionen och WE för Working Equitation. Just nu är vi en grupp på sex personer som sitter med i ungdomsgruppen US/WE.
Från olika delar av Sverige har vi ordförande Sofia Andersson, vice ordförande Fredrik Graucob, och övriga ledamöter Erika Andersson, Emmely Persson, Michaela Gustafsson och Erik Persson i gruppen.
Gruppen US/WE har i uppdrag att vara bollplank åt WE-kommittén och att försöka få WE att växa i landet, speciellt bland ungdomar. Vi ska även fixa lite roliga WE-aktiviteter och få alla ungdomar att känna sig välkomna till grenen. Working Equitation är till för alla och detta vill vi få fram!
Är du intresserad av att vara med eller få veta mer om vad vi gör så kontakta oss gärna! Vår mail är [email protected]
US/WE finns tillgängliga om ni har några frågor eller förslag. Vill ni att vi fixar någon rolig WE-aktivitet eller helt enkelt bara har något som vi kanske kan hjälpa er med, fråga!
Vårt första projekt blir att anordna en WE Ungdomsdag på Kullavreta gård i Uppland. Där kommer allt möjligt att hända. Hästloppis, Vad är WE-föreläsning, uppvisning i WE och möjlighet att pröva på att rida WE med egen häst. Alla aktiviteter som vi anordnar kommer ju såklart komma upp i WE-kalendern på Svenska Ridsportförbundets hemsida, så håll utkik!

Väl mött!
Sofia Andersson, ordförande US/WE

 

Denna hittar ni på länken under eller på ridsportsförbundets hemsida. :)

http://www3.ridsport.se/Tavling/Working-Equitation/Nyheter/2011/7-9/WorkingEquitationsungabollplank/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0