- Valborg

Valborg idag! Har varit uppe istallet, gjort lite nytta och varit med bland annat lilla Inez. ;) hehe :P jaja, skönt och bara koppla av lite helt enkelt! :) Nu ska jag fixa mig för ikväll blire fest! :) Tjing!


kanske dags att ta lite nya Sofia bilder snart? :D We Will se! :)
kanske borde vänta tills jag blir lite brunare, just nu ser jag ju ut som ett papper ^^


- klänningen :O

Antar att de inte bara är jag som är helt såld i Kates klänning idag. Är ju lite svag för kungabröllop. Vill nog inte gifta mig själv, eller kanske, jag vet inte. men tycker om att titta på bröllop, eller ja, kungabröllop ivf! Jätte fint och jätte bra planerat. men men, tillbaka till ämnet. Tycker ivf att Kates klänning är ur snygg!



Bild från google. :)

- hej igen

Idag efter skolan har jag mest chillat. sen gick jag och erika upp till stallet. Där höll jag lektion och sedan red jag pontus också en liten stund. Allt som allt gick bra! :) sen var det hoppträning för Laggas hopplag div 3 i storhäst. Det gick bra, och allt flöt på. Nu taggar vi inför Valborg imorgon! :) men på dagen blir det stallet, vilket är skönt. Att vara inne i stan på Uppsala kan vara lite påfrestande! :P


bjuder på den jag. ;)



- Strömsholm tävlingar

I Början på Juni är de ju det årliga strömsholmstävlingarna som dom flesta kanske redan vet. ;) Helena och jag pratade just nu och tanken är att jag ska dit och rida i uppvisningar två gånger om dagen och ev, ska dom ha WE tävlingar och då ska jag rida på Tubbe där med. Därimot är det hårdträning för Tubbes del, då han är rädd. men om det inte går får vi se om vi blir tvugna att ta Chantesse. Men det viktigaste och framförallt coolast är ju endå att jag ska få delta, eller att jag nes blev frågad är ju ganska fantastisk för så bra kan jag inte påstå att jag är ! Är ju lite rädd för att skämma ut mig säger jag bara. :P haha, men vi hoppas att Tubbe lär sig att de inte är farligt och hoppas på bra väder på strömsholm! :) Ska några dit? Isåfall kanske vi ses! :D



Bild från ett tag sen ( några år) då jag, Erika och Eva var på strömsholm. :)

- På Ridsportförbundet

Nu ligger DM resultaten uppe på Upplands ridsportförbund. (Dock bara de placerade i DM klassen.) men endå, de var väl endå på tiden! :) klicka HÄR för att komma dit!

Bilden på mig och Alicia har ju Inez tagit. :) Såg fresten att Julia Krabbe slog mig, inte helt oväntat. Hon red storhäst och red på 74,något % Som sagt inte helt oväntat. men därimot trode jag aldrig jag skulle komma före resten. Så om man skulle slå ihop alla kategorier + storhästarna skulle jag komma 2. inte helt fel endå! :D

Bjuder på en otroligt charmig bild på mig och Alicia. :P



- idag

Idag började skolan halv 1. Började med att hjälpa emmy att dra slingor på hennes kompis Hanna. Sedan åkte jag, min lärare och tvp till från min klass till et boende för ja, lite anorlundare människor. ;) Jag fick en tjej som hade asbergers eller nåt. vet inte. :P gick ivf jätte bra att klippa och de var en annorlunda sitiation. Bra träning med andra ord! :P

Sen hade jag körkortsteori, näst sista desutom. ska bli skönt att slippa sen! :P aja, de var det jag har hunnit göra. har också hunnit fått lite ångest över en engska bok som ska vara utläst ngn gång på nästa vecka och sofia har inte börjat läst än. Inte bra! men men, vi får se hur de går med den saken! Nu till sängen och sova!

Godnatt!

Ovisad bild på två väldigt söta tjejer. ;) haha




- hästens dag

Ni anar inte vilken plan Lisa och jag har på hästens dag. haha, ska bli riktigt ruligt.. trur jag. ^^ haha, jaja, we will se vad jag och rutger hittar påååå! ;)


in the pic, we have me and Lisa. very sexy.. :P haha, long time ago. ^^


- Tuffe Tribute

Red Tuffe idag. Gör ju det på Onsdagar ibland. ;) Ivf, han var väldigt fin faktiskt. men, han var feg för allt iprinsipt. och i galoppen blev han också lite rädd så det gick i hundra nitti ett tag, men men, man kan ju inte få allt. ;) Eva var väldigt bestämt att han skulle lära sig att inte vara rädd idag också så hon bankade och slog i väggen lite då och då, vilket inte var så uppskattaty från Tuffes del. :P

men men, i helhet är jag endå nöjd. Tänk där ett tag när han var helt förskräcklig. :P Nu är han ivf fullt ridbar vilket är skönt! :)

Tuffis på bilden. ;) Ingen ny precis.. ^^


Film från i Söndags

vet att de var fler som ville se film. Mamma har filmat. :)

http://www.youtube.com/watch?v=MqwwNJXbN4c

dagens

Idag har det inte hänt så mycket. Skolan började och allt börjar komma till sin vardag. hade en jätte trevlig kund idag, vilket alltid är ett pluss. kl 5 går min buss till stan då jag ska på körkortsteori. alltså har jag bara en timme på mig att chilla. -.- inte okej! men men. Idag blir de ju tyvärr ingen ridning med andra ord. :(


Otroligt spexig bild på mig. xD


-Tack

Sen måste jag ju säga Tack till Inez som följde med på tävlingen och var lite hästskötare samt fotograf! :) De är hon som tagit alla bilder. :) Hennes blogg hittar ni här!

Tack ! :)

haha, inez från igår ! ;)

- Tävling på Bälinge

Igår var jag ju som ni säket redan vet och tävlade på Alicia på DM osv. :) I förklassen fick vi 69,6% och slog vårat tidigare rekord. Det var en LC:1 och Gabriella Pernler dömde. Har aldrig blivit dömd av henne förrut så de var ju spännande. ;) jaja, den klassen vann vi ivf och fick täcke, rosett och nån typ av pokal. :)

Sen i andra klassen var det DMet som reds i LB:1. Innan jag startat uptäckte jag att en innan mig fått över 72%, och eftersom jag aldrig fått över 70% och så var det jenatte Nyman-Nilsson som dömde så då trode jag inte jag skulle få över 70%. men stålsatte mig för en andra plats. men red såklart mitt bästa endå. ;) jaja, känslan var mycket bättre i denna klass och vi fick ihop 73,8%. Helt jävla sjukt glad jag var! :P Desutom fick jag 8or på min sits av båda dommarna. De är nog dom där 8orna jag är mest glad över för jag är så jävla sjukt trött på alla dessa 70r jag får. men men, glad tjej! :) Vann även DM klassen och blev distriksmästare 2011, jätte roligt! :)

Alicia var så duktig! :)<3


Tog bara liggande bilder då dom stående blir så stora. Om ni vill se flera bilder har jag några på min facebook och några på min bdb. :)

- Bilder på Tubbe ! :)

Tävlade ju Tubbe i Fredags, här kommer några bilder. :)

Sista bilden bjuder även Inez och Pontus lite på :)

 

Så, Allt som allt är jag nöjd med Tubbe, men vet att han kan bättre. Jag sitter och kollar ner. STÖR MIG! men aja, vi kan helt enkelt bättre! ;)


-hemma

Är hemma från KV nu. Tävlade på klubbtävling på Tubbe idag. Han var söt och jätte duktig. Dock gjorde vi lite små missar men är jätte nöjd eftersom jag knappt trode han skulle gå runt banan över huvud taget. Men men, bilder kommer när jag får dom och video ska jag fixa. men de kan ta lite tid, då jag säkerft inte har tid imorgon och på söndag är de ju tävling igen. juste kom på en andra placering på 62,41%

:)

- På Kullavreta

Är ju som sagt på Kullavreta nu. Fick internet redan igår. men då orkade jag inte skriva ngt. ;) Ivf, Jag och Michaela jobbar för fullt med att hålla hästarna igång och ser till så att allt rullar! I måndags var jag bara trött och orkade int med någonting, men igår och idag är det två super dagar! Har ju varit så fint väder nu också, så då får man ju en extra kick. Igår gick Tubbe suuper bra i skritt och trav, sen i galoppen blev de som hej kom och hjälp mig. Han blev helt enkelt jätte stressad. Så vi får väl se hur det går på Fredag. Antagligen helt okej i skritt och trav sen i galoppen kanske vi får 1 elller 2or. haha, we will se!

Snart ska jag gå ut och fixa lite hästar. Sen blir det att rida Tubbe för Paulo! :)


Ebba och Tubbe åt höger på strömsholm. :)


- Hej igen

Länge sen jag skrev känns det som... Ivf

WE mötet gick bra och de var roligt att höra lite allmänt om allt som händer!

Sen var jag på tävling igår med hästlaget. Det gick inte lika bra som sist, men dom var duktiga endå! Kom på en 6plats av 9 lag. ;) Vet dock inte vart vi ligger i hela nu. men lite chans att komma placerade i hela skiten lär vi ju ha endå! :) Det får vi hoppas. Laggas Vi i stallet lag kom på 3 placering. Duktiga, tycker jag! :)

Vad ska jag säga mera? Red Tubbe i Lördags. Han var stressad och rädd för lite allt möjligt tycker jag. stackarn. men men, nu i veckan ska jag rida honom varje dag här så får vi se hur han blir tills på fredag! :)

Ja, idag har jag sovit och packat för snart drar jag till kulla vreta och stannar där tills på Fredag! :)

Har kanske internet därborta, hoppas på det! :) Tjiiing!

- WE möte

Imorgon är det WE möte på Kulla vreta. Hade helt glömt bort det, men tur att Emmely smsade mig och påminde mig. ^^ haha, jaja. Så imorgon tillbringas dagen på kullavreta. Ska även rida min lilla Tubbis då är tanken! :)

Tubbe står i solariumet, dock är den inte på då det är precis innan ridningen. :)



- Alicia

Red Alicia idag för första gången på hundra år. Hon var ivarjefall super fin, redan från första början! :) Hon gick helt enkelt bra idag, inget jätte stort att klaga på. Halterna är ju som dom är och så är hon ju lite springig ibland, men de har hon ju alltid varit. ;)

är taggad till tävlingen nästa helg, det enda dåliga är typ att hon blir jätte trött när hon blir tvungen att jobba. Bara när jag red fram började hon flåsa. sen i galoppen trode jag hon skulle dö. ^^ men jag hoppas verkligen hon ställer upp på tävlingen och kör endå! :D Är endå grymt taggad!

<3


- Skolan

Sitter i skolan nu. Åkte moppe för första gången i år idag! :) Detta betyder att jag kommer kunna sova lägre och få mer tid över på skoldagarna, skönt!

Snart har jag hantverksteknik. Ska väl ha kund antar jag! :) sen ikväll blire körteori! Bara  Fredag sen, och sen äre llloooooooooooooooov, så jävla skönt !!!


har lust att rida Dametyt ! ;)


-

Många nya som är inne på bloggen idag, något speciellt? :P haha




Kom ivf nyss hem från stallet. Har kört korallen med Casino. (Jobbat löst i ridhuset) Han var jävligt trögfattad, men efter ett tag började han få in snittsen och gjorde faktiskt de jag tänkte i slutet. Så de var bra för att vara första gången! ;)

Sen red jag Pontus. jag Lisa & Agge skrittade först ut en runda i skogen. Sen var det ridning på lektion i ridhuset. Eva drillade oss ordentligt idag med ökningar, öppnor, förvänd galopp osv. Pontus är ju under träning på den förvända, men till min förvåning var han faktiskt väldigt duktig på det! :)

Casino får stå för bilden. Den här bilden är dock tagen när han var en liten pluttis. Nu har han ju blivit lite större. ;)


- Praktik idag

Hade som ni kanske redan vet praktik idag! Så himla skönt att bryta skolan med något annat mitt i veckan! :D Idag kände jag mig för en gång skull lite smart där då jag fick fixa massa med photoshop och digitala fotoramar då dom inte är så hajj på de där. ;) hehe, jaja. tycker jag lyckades ganska bra jag! och roligt var det också, gillar göra massa datajobb ibland! :D

Snart bär det av till stallet! :D


- Imorgon är det praktik

Idag har det inte hänt så mycket annat än jag har varit i skolan och ridit Tuffe. (skrev om Tuffe ridningen i inlägget innan) Imorgon är det praktik. så då får vi se vad det kan bjuda på! På Torsdag ska moppen ställas på och jag ska äntligen börja köra till bussen själv, så jävla skönt att äntligen kunna sova!

Snart är det lov också, och lovet tillbringas på kullavreta för det mesta! :) Nu ska jag gå och suva. Kraam


Bild på Tubbe från förra veckan. :)


.

Red Tuffis idag efter skolan. Skrittade fram och av utomhus, skönt att kunna göra det nu igen! :D Ivf, så var fokusen på galoppfattningar lite idag då det är dags för honom att börja komma igång med det ordentligt nu. :) men ivf, han var duktig och överraskade mig i första galoppen med att fatta den lungt och inte nog med det, till och med jobba i den. :O Mia blev lika förvånad som jag. haha, så gullig liten häst. ;)

men men, han var för det mesta duktig idag! :)

Tuffis på bilden. ;)


-en hiss till Säfva

Jätte bra annordnad tävling igår på Säfva. Verkligen en stoor skillnad från Tirk för två veckor sedan. :) Det var ponnyhoppning div 3.

Det var ovanligt många nollade på hela dagen. Lagga hade tyvärr bara 3 stycken i deras lag men var super duktiga och slutade med endast 4 fel i lagklassen. Men de räckte ju tyvärr inte. Första gången i världshistorien eller vad, som ett lag med 4 fel har kommit sist? :O jaja, alla var endå super duktiga! Och de var as många lag som kom till omhoppning. ja jag fattar då ingenting. :P men men, kul var det endå igår! :D

Jag älskar att vara på säfva och tävla. Både dressyr och hoppning. Dock kan de bli lite för blåsigt för min smak, men tycker endå om det! :)

Första gången jag tävlade på Alicia var på säfva, bilden är därifrån! ;)


- guu vad glad jag blir..

När någon skriver och berömmer mig! Verkligen jätte kul! La in några bilder på mig och Alicia på useks blogg för de va ngn som ville det. Verkligen super kul att Ella kommenterade! :D Kolla in det här!

Bilder finns där på bloggen ! :)

-Ponnyakuten 3

Satt upp en plansh i förrgår i stallet om det! är as lycklig att de ska komma en ny säsong! hoppas på så bra ryttare som möjligt kommer med ! :)


dagens små aktiviteter

Började med körlektion. Det gick faktiskt väldigt bra, bättre än vad jag trodde. ^^ hehe, nej men de var kul och allt flöt på! :) sen var det skola osv. Hade kund och svenska redovisning.

Visade sig att jag hade MVG på mitt tal (skriftliga) om att redovisa. sen när jag skulle redovisa tog jag ett annat ämne då jag tyckte de skulle bli roligare. aja, men nej. Då var jag tydligen för avslappnad och ja, jag levde väl inte upp till hennes förväntningar efter mitt lilla MVG där så fick bara G+ på redovisning. As suur! men får ju faktiskt skylla mig själv lite när jag bara byter ämne helt plötligt. Från vitt till svart lixom.. korkat av mig!

sen var det garage lektion med en massa människor på körskolan. Haha, hamnade i en tjejgrupp är jätte glad att jag hamnade där endå, inga killar som ska lägga sig i och grejer. :P Bra! jaja, att bara öppna motorhuven var ju ett projekt, men vi var lika duktiga som alla andra grupper i slutänadan, även fasst alla kanske inte trode det! Tjejer kan, men om dom inte behöver, varför vara så dum att göra det? bara ropa på ngn annan lixom. ;) haha

jaja, rolig dag! :D Utom mitt lilla dumma g+ då, men ser det ganska possitivt då min lärare tror att jag kan mycket bättre, vilket jag också kan! :) Ska då visa henne nästa gång ska vi allt se. ;) hehe




- Guu vad jag blev rädd

Från svenska ridsportförbundets hemsida, blev as rädd, de där med Roffe. :S


Fredag 1 april
Dagen börjar med ett dystert besked. Rolf-Göran Bengtsson ska i framtiden tävla för Tyskland och det är därför representanter för SOK kommer ner till Arezzo. Beskedet lämnas till ryttargruppen på morgonen av Sylve Söderstrand och Annika Ersgård. Det går ett besviket sus genom hopplandslaget – ”men ska det verkligen… varför…?” osv. Ända till det går upp för alla vilken dag det är – April, april i Arezzo!!

Peter Reinebo från SOK dyker dock ändå upp i Italien men för att träffa ryttarna och ledningen för samtal och planering. Landslagsveterinär Jonas Tornell är också på plats för att kolla hästhälsan och göra uppföljningar efter tävlandet.

 

Tur att de inte stämmde! :)


- jag är inte död

nej, som sagt. har bara väldigt mycket att görra denna vecka.

Måndag var det skola och körteori

Tisdag var det utvecklingssamtal och Kullavreta <3

Onsdag, praktik och Lagga

Torsdag, Körlektion, skola och sen körteori

Fredag är jag ledig <3 sen på kvällen är det fest!

Lördag är det Lagga stallet och massa

Söndag är jag på Säfva på hopptävling. För hoppningsvis ska jag hinna sova ut på Fredag och kanske Söndag. :)

aja, sjukt trött är jag ivf, känns som jag behöver vila. men imorgon måste jag pallra mig upp för då hinner jag inte vara sjuk. Tur att jag är ledig på fredag säger jag bara! :P haha, så typiskt mig att inte ha tid att vila. ^^

 



- Arosfortet

Idag var vi från Lagga på arosfortet! Jag, Inez och Erikay var i lag! Vi kämpade jävligt bra ska ni ta och veta. Dock så var det en del banor som inte funkade * haha eller hur var det nu igen?

jaja, vi gjorde en insats som räckte till en andra plats av laggalagen. ;) hehe, förstår faktiskt inte hur dom andra kunde vinna över oss, men men, bra var vi! :P


- Arosfortet

Idag var vi från Lagga på arosfortet! Jag, Inez och ERikay var i lag! Vi kämpade jävligt bra ska ni ta och veta. Dock så var det en del banor som inte funkade * haha eller hur var det nu igen?

jaja, vi gjorde en insats som räckte till en andra plats av laggalagen. ;) hehe, förstår faktiskt inte hur dom andra kunde vinna över oss, men men, bra var vi! :P


- Lördag

Igår var jag som sagt hos Linnea! Väldigt roligt vare måste jag säga! Måste göras om! men men, blev hämtad vid 10 och 11 var jag i stallet! var duktig och städade hela kansliet med två stycken i stallet. (Och erikay hjälpte väl till lita oxå) men men, mycket rensat blev de måste jag säga! Sen gjorde jag dagens goda gärning genom att hålla hopplektion för Erika på Pontus. I slutändan hoppade lillen 105cm. :) duktig han! men men, nu ska jag chilla ikväll, jävligt trött är jag oxå. Imorgon blire Arosfortet! :D



- Till Linnea

Nu är det såhär.. Tänkte egentligen gå upp till stallet och kolla på när Lisa red på sin hestis, men jag hinner inte eftersom jag ska till Linnea. Där väntar Linnea, Erika och förhoppningsvis becka? jaja, vi ska ivf med ett gäng ha lite kul får jag hoppas. ^^ haha, kan ju bli åt helvette också! men men, de blir säkert la bra. Bilden från igår var jävligt skabbig, men den orkar jag inte ta bort så ni får blunda om ni ska skrolla dit. :P haha

Igår gick ivf jätte bra, och det var skit kul! :D

Nu ska jag äta sen dra! Imorgon blir det stallet. :) men kommer dit lite senare då jag sover hos Linnea. :) Tjing!

Vill rida Ally, är sjukt suuugen på det! tittta vad nöjd hon ser ut. ^^ :D<3


RSS 2.0