- Frisörämnen

Idag hade vi hantverksteknik på shemat. Jag och Emmy rakade först av en docka. haha, otroligt snygg blev den ska ni veta. Sen fixade vi klart en frisyr från 1500 talet. ;)

Emmy rakar av skallen. ^^

Emmys och mitt mästerverk med rakapparaten. haha^^ Lägg märke till plesongerna. :P

Emmys och min 1500tals frisyr. ;)

haha, (y) på oss. ;)

 

ja, skolan för övrigt var ett stort pluss idag. dock inte svenskan men men. feting bra endå. :D


- bilder från div 3 tävlingen

Yes, här kommer några bilder från div 3 tävlingen i Söndags. :)

Mikaela, Curre och lilla jag på marken.

Curre & mickan i aktion.

Curre och Mickan igen. :)

Fina Curre. :)<3

Sandra på Evald

Mika och Priden

De var några, vill du se fler så kolla på min bdb Soffzz

 

 

 

 


- 31augusti

Idag är det den 31 Augusti, vilket betyder att Patrik och Mysan fyller år! igår tog Patrik (min bror) körkort oxå, vilket är hur bra helst. :D Snart ska jag dra iväg till skolan. Känner att jag är i stort behov av nya skor. måste ha!

Idag lär jag ju inte hinna åka upp till stallet så det suger ju. men men, endå rätt chill. :)

Btw, saknar den här lilla. :)<3


- Ny häst

Idag prövade jag att rida hästen I bergtorp. I Lördags pratade ägaren med mig och sa att hon funderat på mig och att hon gärna ville ha mig som medryttare. Så nu har jag prövat henne. Fia som hästen kallas är 160cm hög, 5år och jätte snäll. Dock inte så mkt utbildad och är under inridning fortfarande.

I skritten var hon jätte fin, i traven blev de som en katastrof. Kändes inte alls bra. men sen fick hon hoppa upp och visa lite, så då såg jag hur hon red och tog efter lite så gick det mycket bättre. Så gav hon mig lite tips och grejjer. Så i slutet var hon jätte fin. :) men, det är inte klart än. utan jag vill pröva rida henne lite mera först innan jag bestämmer mig. men ägaren är ivf väldigt positiv och väldigt lätt att ha och göra med, vilket är väldigt skönt!

Juste, hästen står i Lenas stall. Alltså i stallet brevid Bergtorp, (det ligger i samma bygnad men de är ett annat stall.) Ivf, stallet är as fint. kristallkrona och grejjer. Massa regler precis som kullavreta för att de ska vara i "Visskick". Jätte bra enligt mig! :D En del grejjer kan man ju störa sig på, men de är egentligen så jag precis vill ha det. så de är ju härligt! :D

Fia & jag efter ridningen

Ni ser ju stallet lite oxå. :)

Lång tygel. :)

Tyvärr blev alla bilder jätte suddiga. men de var endå inte så mycket att se. ;) hehe



- Dålig uppdatering...

... I KNOW! men så äre när man har fullt upp. har inte hunnit me Tuffe idag heller. :/ Imorgon blir det att provrida mariannes häst, Fia. :) Skola = Mördardag igen med två timmar och 40 min matte (I sträck). Fy fan säger jag bara. -.-

ojojoj, gammal bild. men kan ta och säga att nu är jag så trött så jag måste typ SOOOVA! kommer fan inte pallra mig upp endå. -.-


- Tävling div 3

Idag v ar det div 3 dressyr på frösåker. Roligt folk, träffade även Klara där som var där och fotade. :) trevligt, trevligt. Åkte till tävlingen halv 9 och åkte därifrån halv 5 kan ju säga att de blev en jävligt lång dag. :P men men.. Curre och mikaela skötte sig finfint trots förkylningen och Mie och baronen skötte sig bra dom me. :) Mika och Priden var oxå duktiga, men dommaren var så snål så de blev ju inga höjdar poäng om man säger så. ;) men men, nästa gång hoppas vi att macho är frisk så då blire att tävla själv! :D

bilder kommer när Emmy skickar några. :)

- Tävling imorgon

Imorgon ska jag på tävling i Frösåker div 3 för hästlaget, (dressyr.) Jag är lagledare, så åker dit me mamma och hejjar på! :D Mikaela ringde nyss och sa att hon var ganska förkyld och grejjer. så om det blir jätte illa imorgon rycker jag in som en stand in. men får hoppas att hon kan rida själv. men har ivf fixat mina saker för fullt idag! så nu är jag tävlingsklar!

En bild på mig och Alicia från Jälla den 25 April-2010


- Erika&Cayenne på tävling

Idag var Erika och Cayenne på tävling i norrtälje. Hopptävling. Felicia (hon som rider cayenne med Erika) skulle hoppa första klassen som var clearround. Tyvärr ramlade hon av. (hennes första tävling och allt.) men de är bara att komma igen till nästa! Sen i andra klassen var de erikas tur. Cayenne var tydligen lite för på. Hon fick en ridning på 3an och en vägran på 5an, men kom runt banan. jaja, varken bar eller dåligt. Erika var väl lite besviken men första gången dom tävlar henne + andra gången Erika hoppar henne. :P


Erika & Cayenne, gammal bild dock ^^

När vi väl var i stallet (Bergtorp) och skulle fixa där så var Ove där. Pratade lite med honom. Riktigt trevligt, vilket gjorde min dag! Sen kom en tjej som har häst i det där stallet och undrade om jag ville prova på hennes häst och rida den en gång i veckan. (Hon står i det finaste stallet, med kristallkrona i taket och grejjer.) Såklart dressyrhäst. Hon har sett mig rida Curre och hört lite från Ove och så, så tydligen tycker hon väl att jag är lite duktig ivf. (a) Hästen heter Fia och är 5 år. Har hoppstam, men är en dressyrhäst. Ove tycker tydligen att den är super fin, så ska troligtvis kolla på henne på måndag eller nåt. :) får se hur det blir, men endå lite kul att så många har frågat om mig endå, efter att dom sett mig rida Curre. :)


- Dagens ridpass

Red Tuffe idag igen. Red honom på en barnlektion då han behöver träna på att gå med andra hästar. I början var han lite rädd för allt möjligt, men sen efter bara 5-10 min var han super fin. :) Gårdagens pass lönade sig verkligen! Han var super fin. blev ingen galopp då vi inte vill att barnen ska bli rädda för honom. :P men men, Han var djuktig. koncentrerade oss mest på takten och rida samlat utan massa spring. Det klarade han alldeles utmärkt! Super hästen. <3



Gammal bild. :) Erika rider


- Thuns

Var på Thuns och tänkte shoppa lite. Hittade inga skor, vilket jag behöver mest. så de blir till att åka till skopunkten eller ngt snart. :)

jaja, blev lite dyarer än tänkt för min del men det blev ivf:
En mascara
Conciler
En tröja
present till Patrik

typ de.^^ aja. på inköpingslistan till nästa gång står ivf Skor högt upp på listan och kläder över huvud taget. ;)

gammal bild, från i somras. ;)





- Ridpass

Red på Tuffe idag. Asså hur fin som helst! Mjuk & fin, sökte sig nedåt nästan helt själv. :) H galoppen gick suuper fattade direkt och han ville hålla sig där länge oxå. duktig hest! sen V galoppen gick oxå bra, men den är såklart inte lika lätt som H då dom går travet i Vänster varv. men som sagt duktig häst och mycket beröm vilket gjorde det extra trevligt. :D För första gången har jag sett honom galoppera i hagen oxå, kanske inte så många steg, men han galopperade. vilket är ett gott tecken!


Aja, duktig hest. :)<3

Gammal bild. ;)



- Hästfronten

Tänkte berätta lite om mig och hästarna jag rider för de som inte riktigt känner mig, eller helt enkelt bara undrar. ;)

Jag heter Sofia och Rider på Lagga Ridskola. Jag rider för tillfället in en häst som heter Casper född 2007, arabkorsning. :) Han kommer troligtvis bli D-ponny eller liten häst. Han kommer att bli skimmel så småningom. Casper är född på Lagga Ridskola och står där nu med. (Just nu är han på sommarbete men när han kommer hem blir det mera skriva om honom.)

Jag tränar på Lagga Ridskola varje Onsdag på olika hästar. Jag tävlar ridskolehästen Alicia på lokal nivå, från LC-LA. Hon är en tinker född 1999, D-ponny. Hon används inom ridskoleverksamheten för alla, från handikappridningen, knatte till dom högre grupperna. Jätte mysig och vill alltid göra sitt bästa ute på tävlingsbanorna.

Jag är väldigt aktiv inom ungdomssektionen på Ridskolan och är mer eller mindre där varje dag. Just nu går jag på 2an i gymnasiet (frisörutbildningen.) Så hinner inte alltid eftersom shemat är ganska hårt. I sommras här fick Lagga en travare som jag och min tvillingsyster Erika (yakire.blogg.se) har ridit. Han heter Tuffe ochär 13år, gått på trav och monte i hela sitt liv och innan vi fick honom kunde han inte så mkt. men nu har han blivit en ridbar ridhäst, dock är galoppen väldigt svår. men han försöker och förhoppningsvis kommer han bli en fin ridhäst han oxå. ;)

Jag har rider även privathästar ibland. Och om någon ägare behöver hjälp ibland med att hästan ska bli riden kan jag vara stand in. dock rider jag inte vem som helst, då jag vill ha ut något av det oxå. ;) Året 2009 tävlade jag i uttagningen av Agrias Riksmästerskap i Uppland. Där vann jag och fick tävla för Uppland i" Ridskoleryttarnas SM". På den tävlingen tävlar alla på en häst dom inte känner, får 20min innan start på att lära känna hästen. jag fick en häst som hette Carras. En jätte gullig ridskolehäst (från Enköping).  På den tävlingen kom jag i mitten typ 6a, precis utanför placering. Mitt mål är att tävla dom högre klasserna så småningom. Behöver "bara" skaffa mig en häst som kan ta mig dit. ;)

Carras och jag

På bilden har vi jag och Carras. Detta är dock ingen häst jag brukar rida. enbart på denna tävling!

 

Som jag redan sagt är jag väldigt aktiv i Laggas ungdomssektion. Lagga är en liten klubb mellan Uppsala och Knivsta. (Kolla in Laggafrk.se) I stallet håller jag i allt mellan himmel och jord, hemsidan, tävlingar, aktiviteter, träningar, olika saker som dyker upp. Kan tänka mig att 90% av alla som rider på Lagga vet vem jag är. ^^


Jag dyker alltså upp lite var som helst på hästfronten. Är inte bara med på tävlingsfronten på ponny utan är oftast lagledare åt hästlagen. Min syster tävlar hoppning på både ponny och häst, därför kanske folk ser mig lite där oxå. ;) vem vet. Om du känner mig eller sett mig, vart har du sett mig? Eller hur känner du mig?

 

Hoppas ni fått en lite tydligare bild om mig på hästfronten. ;)

 

 


- Måste ses

Asså såg den här filmen för ganska länge sen. måste bara dela med mig av den. Hur bra äre inte ha ett spciellt bröllop (om man då ska gifta sig.) haha, sjukt kul att några vågar bjuda på sig ivf! :D


- leeeedig

Imorgon är jag ledig! Feting skönt!


Bilder från sommaren 2009 eller ngt liknande. min första klippning ngnsin ivf. tycker faktiskt det ser rätt bra ut för att vara absolut första gången + att jag gjorde bara lite som jag ville. ^^

- HAHA

Asså så klockrent! Tittade på denna video igen (har tittat på den förrut på Klaras blogg tror jag. ^^) haha kolla in "det roliga " börjar typ 3.02


- Första klippkunden i skolan

Idag var det en ganska bra dag i skolan trots allt trots att de var mördardag. ^^ haha, bra lektioner med andra ord, annars skulle jag fan inte överlevt. :P

ivf, fick en tjej som hette Maria. Hon var jätte trevlig. Dock så ville hon ha värsta page och grejjer, haha. kan ju säga att de är inget jag kan klippa. men min lärare hjälpte mig igenom och sa hur jag skulle göra så det gick bra. Fick ivf ett snyggt hår och en nöjd kund! :D

Kulkul, är hemma, funderar på att springa upp till stallet lite fort eller nåt! Ville ju rida Tuff idag, men hinner verkligen inte. :/


Här har vi Rihanna i pagefrisyr. Dock var den frisyren jag klippte inte så lik. men samma grund ivf. ;)


- Mördardag

Är i skolan, har datakunskap. Ganska chill. Mördar dagen idag, började 8.30 slutar 17.25 har 3 lektioner och 2 raster. :O helt sjukt fan. Får se om jag hinner skriva ngt ikväll...




- Ridpass

Idag var det ridpass uppe i Lagga. Valde 3a och tog Caisa. var evegheter sen jag red henne. kanske 2-3 år sen ? är väl skrittat på henne ute, men inte lixom seriöst eller hur jag ska säga de. ^^ Dock hade jag feting ont i huvet och kunde väl inte tänka helt klart. men jätte kul endå. Caisa annorlunda med mysig. har bestämt mig för att försöka rida caisa och macho så mycket jag kan. De är dom hästar jag känner att jag inte rider så bra på men de finns lixom potential. ;) haha, jaja. nu är jag feting trött och ska sova imorgon blire 8-30-17.25 dag i skolan med 2 raster :O omg säger jag bara. :(

Hade tyvärr ingen bättre bild. men här har vi henne! Måste säga att jag gillar henne starkt! :D


- free

Ska snart sova :) Lyssnar på denna just nu. <3

John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre


- Dagen

Åkte till skolan, bussen gick 7.15 eftersom de regna blev jag tvungen att ta den om jag inte ville åka moppe, så nej tack. slipper gärna de. ^^ sen skola till 15.40. sen kom jag hem halv 5. stress åt, sen fixa Laggas hemsida lite, sen upp till stallet vid halv 7, plocka in tuffochathe. Sen rida tuff på lektion. red honom efter lektionen oxå, kan ta och säga att han blir jätte spänd när det är många hästar runt omkring honmom, sen när athe och tuff var själva i ridhuset skötte han sig jätte fint. var inte alls lika spänd och var allmänt mjuk. då fick jag en häst jag ville ha. ;) men men.. bara att träna träna så kommer de nog gå finfint. :)

Känner att skolan tar upp mycket tid. hinner inte alls med de jag vill hinna med. ta de lungt kanske? jaja, imorgon blire ivf chill. Börja skola 10.30 sen sluta skolan 15.00 skönt för en gång skull! :D

Livet är inte lätt när de är svårt.

- Skolan

Asså mitt shema är helt sämst, kommer fan att dö. :S


Hoppsan, man såg visst inte så bra, men kan ju ta och säga att jag börjar 8.30 varje dag och slutar

Måndag-17.10 Tisdag-15.40 Onsdag-15.00 Torsdag-17.25 Fredag-11.55

Onsdag och Fredag är ju nice men resten suuuger. :(

- Laggas monter

Skolan har börjat på allvar nu. Slutade 17.10 idag. Sen åkte jag och mamma till jälla och kolla lite på programridningen :) (Erika var med, men tyvärr missade vi henne, men aja.)^^

Här kommer ivf bilder från det väldigt lyckade Eventen på Akka i söndags! Hur kul som helst. :D

Om ni var där, vilken monter tycker ni var snyggast/bäst?

Själv tror jag att jag tycker kork´s monter var ganska fin. :) Jag tror att vi från Lagga syndes ganska mycket ivf, vilket är AS BRA! jaja, älskar ridsportens dag, hoppas det blir en ny sån snart. ^^


- Till Akka och fixa monter

Idag på kvällen åkte jag, Jojjo, Emma och Erika till Akka för att fixa lite till våran monter (eventet tills imorgon.)

Alla som är där imorgon får se. Vi står brevid Lurbo och Rönninges rid och körklubb. :) Så kom och säg hej till mig! ;)

Träffade Helena idag oxå, vilket var lite oväntat. Kändes lite konstigt att träffa henne där. haha. men men, imorgon hoppas jag på en bra dag! :D Vi ses! :D

det bjuds på en bild från lagga ! :D<3


- städdag

Idag var det städdag på lagga, målade bokstäver i ridhuset, väldigt fint blev det om jag får säga det själv ! ^^ haha

 

 

Lite bilder från dagen ;)

 


-

Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en.


Tiden förändras inte; vi förändras


<3


- Vad vill du bli när du blir stor?

De är en fråga alla har fått många gånger i sitt liv. Jag tror jag vet vad jag ska bli när jag "blir stor". Kan någon gissa vad jag vill jobba med? ^^ hihi, kul att se om någon kan lista ut. ;)

bild från sommaren -09


- ny dag, nya andetag

idag började skolan, Hej Fyris. Nu heter min klass inte FR1 längre utan FR09 eller FR2. jaja, kul att träffa lite folk igen. :D Och på Måndag kommer även negern Emmy hem som är på Grekland nu. fuskunge! men men, sen åkte jag och mamma in till stan, jag övningskörde faktiskt enda in! Duktig jag är måste jag ta och säga, höll på att dö när jag skulle genom en rondell. men det gick bra så ja, jag överlevde. ^^

Sen gick jag upp till stallet, red Tuffe en liten stund över massa bommar. :) stackarn var as svettig efteråt. Han vart så jävla nervös när det låg så jävla mkt bommar på marken och när det för en gung skull var många hästar i ridhuset. haha, så söt. Sen åkte jag med Erika & mamma till bergtorp och kolla på när hon hoppträna Cayenne. Pratade även en lååång stund med mikaela. (Curres ägare.)

 

Bilderna har jag tagit idag. :)


- miss

nu har det gått en vecka sen jag var på Kullavreta. känns som sjukt lång tid. jag vill tillbaka, vi skiter i skolan och jobbar där istället ;) haha. nej men saknar de sjukt mkt. <3

Saknar såklart Abbe. :)<3

och såklart min Chantesse. :)<3

I miss everything! :)<3


- jadu..

Imorgon är det skola, ifs börjar jag halv 12 så de är säkert chill. ;)

Idag har det varit handikapp ridläger. (var ledare med ett par andra.) Red ut me My barbacka, sen när dagen var slut (alltså ridlägret) så red jag barbacka på Mulle. haha, så söt. men guud så fet han är, ush ush. men men... Sen åkte jag till min bebis i Lövsta. :)

De får bli en bild på Casper när han var liten. Så sööt! <3 Föresten upptäckte jag en skimmelfläck på ryggen idag. :O ush, jag vill inte att han ska bli skimmel så fort. :P haha, men han får gärna bli grå. ^^


- dagen

tagit hem tinkrarana från sommarbetet idag. Blev transport som tur var eftersom de regna och allt. ;) sen hem och äta. sen åkte jag till stallet igen. snart kommer my hit och imorgon blir det rida minst 2 hästar, åka till casper och jobba på hk läger. :)

 

Juste, för de som har tdb kan jag ju här med säga att jag har varit duktig och fixat Laggas logga dit. :) Så gå in och titta vet ja ;) hihi


- hem från sommarhagen

Igår red vi hem hästar från sommarhagen, här kommer lite pics. :)

Längst fram har vi eliten (jag och Calle) haha^^, sen Mika & Caisa, My & felix, Aina & Leo, Caroline & Kejsarn, Emma & Kingen, Frida & macho, Erika & Curre och sist Johanna & Cizen. :)




insåg visst att bilderna var lite små. ^^ menmen, de får vi leva me.



-

Igår blev de en väldigt hästig dag. Red först Calle från hagen. Roligt sällskap (y) för de. Sen hem, rida Tuffe/Athena me My. :) Sen hem och typ äta. Sen åkte jag till min Casper me Frida. Tänkte ta ut honom och fixa lite, men de börja regna när vi var halvvägs dit. så då blev det bara att borsta lite och gosa. ^^ Jaja, jävligt skön dag endå.

Idag vakna jag 8.30 av att Fluffen jamar som en liten jag vet inte vad. Inte okej.. Så nu är jag vaken. ;) kanske lika bra de. Ska rida hem ponnyerna från hagen idag. tänkte ta hem dom vid 12 men alla går ju typ i skolan och dom som inte går i skolan har annat för sig. konstigt.. så de blir väl agt plocka hem dom ikväll. ^^

lite värdelöst inlägg, men sånna ska man ha oxå! :)

Kram

SAKNAR!!


-

To the world you are just one person

but to one person, you may be the world.


<3

-

Do not fear death.
You don´t have to live forever, you just have to live.


- Cayenne

Idag på kvällen skulle Erika rida Cayenne. Jag och Patriks kamera hängde på och tog lite kort. Sen fick jag provrida henne oxå. :) jaja, här kommer lite bilder. :)

 

 


- Ny header

Vad tycks om den nya headern? Denna blev ju mycket simplare än den andra, vilket är bra tycker jag! Men ska jag fixa annan eller ska jag ha denna kvar ? :)

- nytt träns

Måste ju bara visa tränset jag hittade till Casper häromdan. hittade den i sadelkammaren och den användes inte så då måste jag ju lägga beslag på den. så nu är den Caspers. ;) haha

Tindra var gullig och ville vara med på kort. ;) Så hon får presentera tränset.

Pannbandet är i guld som ni ser och nosgrimman är av tjock modell, får se om det passar honom. :)


- Pass

Var precis hos Casper. När man kan åka över åkrarna går det mycket snabbare att åka, vilket är skönt. ivf så tog jag ut honom denna gång och ryktade sen, gick vi en promenad med lite miljöträning och träna på att vara från flocken. skritt och trav, bara kommandoträning fram tills jag ska börja jobba på riktigt igen. :) Han var gullig och duktig, min kille är så duktig :)<3

Bild från idag. :)<3

bild från idag här me. :)<3


- Lite flera bilder...

Bjuder på några flera mobilbilder från igår. ;)


- Annorlunda kväll

Igår kan man ju lungt säga att de var en annorlunda kväll. Åkte med Erika, Frida och Jenny till stan där Henrik och massa vänta. sen åkte vi typ till Stabby någonstans och hade kräftskiva. dock hade vi inga kräftor med oss, men aja. några hade. ^^ Sen satt vi och prata och hade bara allmänt kul. Sen skulle Frida hem så jag och Kajsa åkte med henne till stan. Sen åt jag och Kajsa på Max, sen kom jenny, erika, henrik, och 3 til som jag inte vet riktigt vilka de var. och så åkte jag, erika,. jenny och henrik till jälla och övernattade där. haha, helt klart en ganska konstig kväll. Morgonen därpå kommer stallchefen och undrar vad vi gör dör klockan 7 på morgon. tack för den lixom. ;) haha. aja här kommer lite bilder...

 

jaja, nu ska jag kanske städa mitt rum, sen ska jag till min bebis ! :)<3


- flera bilder

Nu kommer flera bilder upp från i förrgår då Erika och My red Tuffe och Athena på stubbåkern !

 

på sista bilden ser vi även My & Athena. :)

 


- Min bebis

idag var jag och hälsade på min bebis, har ju inte sett honom på 3 veckor. Han var jägtte söt och ville gosa hela tiden. <3 min söta ponny. men i vilket fall som helst så ryktade jag honom tog dock inte ut honom eftersom de var så jävla varmt. har pratat med Eva idag oxå om att ta hem honom. och troligtvis tar vi hem honom i veckan eller nästa vecka. :)<3


- Bergtorp cup

Idag sov My hos mig, sen åkte vi till Bergtorp och tittade på bergtorp cup, (En cup med både dressyr och hoppning.) Funderar på att fixa en Lagga cup kanske. vad tror ni om det? Ivf så vann Sandra och Fiona, grattis till dom. :D

Sen tog vi ett dopp i eda och chilla. Skönt vare eftersom de är så jävla varmt ute. :) jaja, nu ska jag och my till stallet, hejsvejs


Lite bilder från igår, Erika rider Tuffe på bilderna :D<3


- Working Equitation

Under min tid på Kullavreta har jag ju fått veta nästan allt om WE. Har träffat en del som sitter i kommitén. Så nu kommer lite info om WE tänkte jag för alla som inte riktigt vet vad de är.

Working equitation består av 3 delmoment.

1. Dressyr - Man rider ett speciellt dressyrprogram. Bedömningen sker på samma sätt som i vanlig dressyr. Skillnaden med vanlig dressyr och WE dressyr är att i dom högre klasserna rider man på en hand.

2. Teknik bana - Man ska ta sig igenom en bana som kan bestå av allt möjligt. grindar, hinder, broar, korridor, tjur & lans, ja allt möjligt kan man stöta på. I dom högre klasserna rider man även här på enhandsfattning. I tekniken ska det se fint ut och allt ska ske korrekt. Dommaren bedömmer även här alla moment. de ska vara jämn takt och perfekta vägar. Teknik banan är alltså väldigt mycket dressyr.

3. Speed moment - I speed momentet bygger man om teknik banan så det blir som en "omhoppning" ungefär. Man tar bort några hinder och lägger till några hinder. Nu gäller det att komma igenom banan med snabbast tid som möjligt.


Working equitation har beskrivits som en blandning mellan agility och western. När jag prövade på detta första gången, tänkte jag likadant. Helt fel! När jag sedan prövade på det andra gången ställde dom lite högre krav på mig. Då blev det dressyr, och det var då jag började inse att detta inte var en dans på rosor eller hur man säger.
Här kan det inte slarvas, för då syns det direkt! WE är en gren för alla, oavsett ras, alla är välkomna. Jag rekommenderar verkligen alla att pröva på detta! För jag kommer då inte kunna hålla mig borta. ;)

En film på speed momentet. Kolla alla byten och hur välriden hästen är!

 

 

 

Här ser vi lite när Paulo Bastos rider lite dressyr i mellan WE hinderna.

(Han tränade jag för några gånger på Kullavreta.) :)

Ska försöka lägga upp en film när jag rider WE oxå, när jag hittar sladden till kameran. ^^


- Kullavreta gård

Bilderna säger allt! <3

 

 

 


- Kullavreta

Är på Kullavreta gård. har 2 dagar kvar på jobbet, sen åker jag hem. Det har varit ett par jävligt bra veckor ska ni veta! jag bjuder på en bild här, om ni har bråttom och vill se mera har jag på min facebook och på min bdb sofiiii-a.

Kram

Jag rider PRE hingsten Abbe. :D<3


RSS 2.0