- vann min klass! :)

Idag åkte jag till Säfva för att tävla på finaste Alicia. L:C1 :) Hon var jätte duktig, klev in fint i transporten också. :) Vann min klass och blir faktiskt mer och mer nöjd över våran insatts. Har tittat på filmen och funderar på att ta och fixa en liten film, men om det ska gå så måste jag ha Erikas dator, så vi får väl se hur det bir. :P

aja, bild på finaste hästen kommer i nästa inlägg. :)<3




- Sommar 2010

Lite snack om sommar nu då... eftersom jag läängtar så jävla mkt!

Sommaren 2008- bröt benet & sommaren sög :O efter sommaren åkte jag till mallis med underbara jennie vilket ägde. :)<3

Sommaren 2009- Jäkligt kul sommar, åkte till Åland med Jennie bl.a och så hände en massa annat skoj. Red även Ally hela sommaren som min lilla egna ponnie. :)

Sommaren 2010- Kommer antagligen äga hela skiten ! Hoppas innerligt att det ska fixa sig med ridningen på ett fin fint ställe. :) Om han lyckas, blir det nog hur underbart som helst. Ska förmodligen provrida en ponny som kommer till Uppsala som ägaren ville få tränad och tävlad, vilket jag blir väldigt glad att tänka på. :) Sen blire ju såklart att gå på fest med lite Jälla folk, bara för att dom är så jävla sköna människor! Sen ska jag såklart bli jävligt brun också, det får man ju inte missa. xD


Bild från midsommar tror jag -09 jag och Jennie. :)


Bild på fina Ally från -09. :)<3


- skrivande...

Hello. Just nu lyssnar jag på Alcazars låt från melodifestivalen och pratar med Mika på msn. Tänkte att det kanske skulle vara lite bra om jag bloggade lite. :)

I Lördags var jag på paty hos Frida, väldigt kul kväll måste jag ta och säga. :) Tack alla underbara för en bra kväll! I måndags var jag ledig, igår (tisdag) hade jag praktik, vilket är hur bra som helst. :) Och idag (Onsdag) är jag ledig. Imorgon blire dock skola, vilket är lite jobbigt  , men det gör ju ifs inte så mkt. ;)

har tittat på startlistor till på Söndag. Blev bortlottad från L:B vilket var lite tråkigt, men tur att jag har en klass kvar ivf. :) Träffa Jennie och så ska Mika och jenny tävla också! :D skoj skoj. Hoppas att Alicia sköter sig (speciellt med lastningen), har inte ridit henne eller tävlat henne på tusen år känns det som , så vi sattsar på att ta det lite lungt och komma över godkänt. :)


Klippt ut liten bit av startlistan. :) Jag och Alicia startar på 4 plats av D-ponnyerna.

Dagen innan på Lördagen ska jag på clinik med Erik Lette, vilket kommer att bli intressant. :) men nu ska jag gå. :) hejdå!


100312


Ove träning på Curre imorgon. :D

_______________________________________________________________________

Senare blire att åka och gratta André som fyller 21 här i veckan. Sen blire partie hos Frida ! *TAGGAR :D


-



-until the end of time. :)

RSS 2.0