- Svårt, men roligt

Fixar min blogg.. igen. haha, gå ju si sådär. Just nu är min meny lite kokko som inte vill ändra sig till normal läge. hmm, får jobba vidare på det imorgon för nu orkar jag inte tänka. har varit en tuff dag. ;) haha, men ni får helt enkelt stå ut med att det ser helt cp ut tills jag ändrat ! Puss puss.



- Dagens outfit




Sen bjuder jag på en bild av mig och Erika

Puss puss

- Tidig morgon

Idag gick jag upp typ halv 9, fy fan vad tidigt skulle jag vilja säga. Aja, Först red jag ut på en liten skogstur på Ally, sen moppade jag till Linnés hammarby och red Andi, red själv idag. Skrittade ut, men tyckte han kändes så ojämn så jag red till ridhuset och skulle kolla där om han verkligen var ojämn. och mycket riktigt var han halt på vänster fram . Stackarn. men imorgon åker jag dit igen och ser hur det är med honom. Ska ivf ta hand om honom. Aja, han var jätte gullig idag iallafall. Sen åkte jag hem och dusha och sen vare bara att dra till mormor och hjälpa hene att flytta. Allt flyttat idag utom hennes säng. Så imorgon blire att städa hela hennes hus.  :S Jobbigt, men vad gör man inte för lite pengar!? ;)

 
På bilden har vi fina Andis svans. :D

- Fixar bloggen

Nu fixar jag bloggen förfullt. Det går faktiskt kalas bra. datorn och allt vill sammarbeta. Pratar med genit också på msn så då kan de ju inte annat än bra heller. ^^ Aja, imorgon eller någon dag fixar jag resten. puss puss*

- Gårdagen + dagens outfit.

Igår Fixade vi baksidan av krubbis samt var hos Andi och Crescendo.  Lisa var också här. pallar inte skriva så bilderna får berätta lite, det sägs ju att bilder säger mer än tusen ord...

Fina Andi på båda bilderna. :)

Fina Andi här också. :)

Fina Lisa på bilden





Dagens outfit - ett linne från H&M, blåvit bh från H&M, Shorts från H&M och sist med inte minst trosor från H&M. En riktig H&M dag alltså !! ;)


- Målning

helloo, Nu på kvällen sådär gör jag som vanligt mitt sista inlägg för dagen. Har målat Krubbis idag. Den var blå och nu ska den bli röd. Jag hann halva baracken, och resten tar jag antagligen imorgon. ;) Här kommer även shnygga bilder som Erika har tagit och det är ironi bilder för dom som inte fattade det ! ;)


-Hahahaha- 

- Ridning på privathäst.

jag har verkligen längtat efter att rida en privat häst och idag äntligen gjorde jag det. jag red uppsala voltiges häst Andriamo E. Super fin häst som har världens typ skönaste galopp. Vill rida mera privathästar !!




På alla bilder har vi Andriamo och mig. tyvärr inte så jätte bra bilder, men det får ni nöja er med ändå. :)

- Inte som man tänkt sig

Tänkte ju vara på filmkväll hos Marcus, men istället stannade jag hemma och tittade på beck. Har precis tittat klart på filmen. Jag älskar fan beck serien, även om jag tycker vissa saker borde ändras. xD men det tycker man väl om allting förstås. Bakade kladdkaka också. Den blev faktiskt väldigt lyckad, alltså den fastnade inte i formen osv. ;) haha, framsteg. xD Aja, tycker att detta inlägg kanske var det tråkigaste hittils, men vad fan, vad ska man skriva om, om man inte har något att skriva om lixom!? jaja, sen när jag har fixat bloggen och allt har kommit i sin ordning ska jag fan se till att den blir lite intressan. :P haha, bra mål lixom. jaja, nu ska jag gå och lägga mig så att jag pallar gå upp på morgonen och inte sova bort hela dagen. Puss o Kram

- Problem ?

Ja, det kan man säga. Just nu har jag lite problem med hur jag ska fixa till min blogg, jag vill ha en snygg lixom, annars får det helst vara.  Men jag kämpar på. Jag är ju ingen som ger upp precis så snart ska ni få se att min blogg också blir fin ! Aja, ikväll blire ridning, sen kanske upp till Marcus på en filmkväll. Aja, puss puss.

Beronde av före och efterbilder?

kan man bli beronde av före och efterbilder? isåfall är jag på god väg dit, vilket kanske inte är så himla bra... men i varje fall så städade jag hos min mormor igår. och jag måste ju bara visa hur duktig jag var! Hennes altan blev faktiskt riktigt fin, här har vi 4 stycken före och efter bilder. ;)









- Skrapan i högsta hugg

Igår fixade jag, Erika och Mia krubbis. skrapade bort massvis med färg. Jobbigt men vi kom faktiskt rätt lång på den lilla stunden vi skrapade. För övrigt red jag Ally ut i skogen också, gick somvanligt när man rider henne i skogen. Lite harig men underbar. Ikväll ska jag rida henne för Agge, och snart börjar terminen för ridskolan igen och då kan jag inte rida henne som nu, men jag är inte ledsen för det. Jag kan ju fortfarande träffa henne och rida henne då och då.

På första bilden åt vänster har vi mig med skrapan i högsta hugg? ;) Andra bilden har vi lite av det jag skrapade bort, ni borde tycka att jag är ganska duktig ! (a) Bilderna är tagna av Erikathequeen.blogg.se.




- Ett ridpass från mig och Ally

Idag red jag på Ally igen. Erikathequeen.blogg.se tog lite kort så jag red en sväng i ridhuset.





Okej, det borde vara straffligt att sitta som jag ibland, för jag sitter absolut inte så fint på vissa bilder, men men. man lär sig av sina misstag ! ;)

- Dagens outfit

Dagens outfit...

Bytte kläder efter jag körde moppe från jennie i regnet. Ett linne från H&M, shorts D&G från utomlands



Sen måste jag ju bara ladda upp en bild från min garderob som jag fixade idag. Nu måste jag bara fixa en sak till och sen ryker min gamla garderob ut !



- Min kamera är lite död förtillfället.

När jag tänkte ta lite kort idag med min kamera så gick det jätte bra, men sen när jag skulle ladda upp bilderna blev det något fel på den. det står "kort FEL" när man försöker starta den eller ladda upp bilder. Great lixom ! Mina bilder som jag hade tagit också, utom all räddning. suck på den. aja, får väl lov att ta nya bilder med min mobil istället.

- Målat med Jennie

Nu är jag hos Jennie. Vi har kollat på lite tv, käkat popcorn, varit i hennes stall och målat hennes box och nu sitter vi här vid datan och så tänkte jag ta och blogga en sista gång innan natten. Att måla miljons box var väldigt jobbigt, men det blev skit fint ! Kolla på bilderna.,.

jennie målar..

Före...                                                       & efter bild. :D

Riktigt fint blev det till slut !

- Jobbigt som fan

Helloo. Idag gick jag upp ungefär klockan 11. Lisa var här, så vi drog upp till stallet. Fixade lite på Krubbis igen.  Halva "huset" är klart nu, Yeeh ! ;) Sen när vi var klara där så  red jag Ally för Agge. Hon var skit fin i galoppen, har äntligen fått koll på hur jag ska göra där för att det ska bli riktigt fint! men jobbigt vare, höll fan på att dö i slutet av ridpasset, men det var det värt ! :D NU ska jag äta och dusha, sen ska jag till jennie. ;) otrooligt roligt inlägg måste jag säga. ;) aja, puss hej då

- Jobb nästan hela dagen, men tur att det blir bra resultat!

Tjoho. Igår kväll var jag hos Jennie, kollade på The House Bunny eller något liknande. ^^ Sov där, och idag åkte jag hem kanske vid halv 2. Sen red Jag finaste Ally typ i en och en halv timme. Red lite dressyr i en hage först, sen red jag kroken rundan, hon var jätte duktig. Fjollade bara lite gran. ;) Sen när jag kom till stallet gen så tog jag hand om henne, sen när jag var klar med Ally så tog jag, Erika och Lisa och började skrapa bort färg på en barack, (Krubbis.) Det blev riktigt bra ! Imorgon ska vi skrubba bort det sista och tvätta baracken också, sedan blire att måla. Den ska bli röd, med vita knutar och svart dörr. Nu är den ful blå. ^^ Aja, sen när vi är klara med allt ska ni få se före och efter bilder. ;) Nu ska jag fixa min garderob i mitt rum så att det bli fint !  :D Puss, hej då.

- You can tell everybody, this is your song.

Övertexten var det första jag kom och tänka på när jag skulle skriva lite om gårdagen och idag. Kollade på Moulin Rouge igår kväll. Underbar film, jag älskar den. ;) Jag älskar scenen då han sjunger sin första sång för Satine, "(your song), You can tell everybody, this is your song, är fan den underbaraste raden." Herre gud vad jag gillar filmen mkt ! men aja, nog om det. Idag gick jag upp ungefär halv 12, vilket är väldigt tidigt ändå när det gäller mig. åkte in till stan, gjorde synundersökning för körkort. Klarade det utan några fel alls. Sen var jag på Hööks, köpte nya vita ridbyxor (helskodda.) Jätte skönt! Nu precis har jag packat och snart ska jag till Jennie. Vi hittar väl på något skojigt antar jag. dagens humör är kanske inte på top just nu eftersom jag är hur trött som helst, men jag antar att de är så det är när vädret är si sådär. Igår städade jag och jennie mitt rum så att det blev jätte fint också, resnade fan typ en miljard saker därifrån. ^^ Så nu äre jätte fint! Sen i höst blire att tapetsera om. :)


En liten fin bild på mitt rum, det finns ju massor som ska fixas, men det är ivf jätte rent nu och imorgon åker byrån ut också. ;)

Sen bjudar jag på en bild på mig och jennie från Stockholm. ;)

-Kan man ha roligare än vi ?

Nu bloggar jag igen. den här gången lite om hur roligt vi har. Är med Jennie och Erika, som vanligt as kul.  Även om vädret suger arsle så var vi nyss och bada i eda. Riktigt skönt! haha, tanken var att vi skulle fota lite som är obligatoriskt när vi är i farten, men ibland glömmer man ju saker när man har roligt. Sen moppade vi hem, jennie glömde fressten sin bh också, så där var det lite roligt också. xD haha, aja. Snart ska vi sjunga och dansa. Nu borde ni vara avundsjuka. ^^

En snygg bild från eda. :)

-Huset för oss själva.

Nu sitter jag inne och lyssnar på musik och bloggar. Väntar på att dushen ska bli ledig. Igår var jennie här igen, vi sola och bada på dagen sen red Erika min lilla finis eftersom hon skulle få hoppa lite också. Sen på kvällen spelade vi Wiie med Magnus. Skoj skoj. jag vann typ hela tiden på ett spel och ett annat förlorade jag på, men det är sånt som händer. ^^ Sen när Magnus hade gått hem ungefär vid ett tiden kanske så satt jag, jennie & Erika och sjöng lite sånger. haha, väldigt bra blev resultatet. xD aja, eftersom vi hade huset för oss själva igen så sov vi även i dubbelsängen alla tre. vaknade halv 1. Så nu har typ halva dagen gått, vilket inte kanske är det bästa. men snart ska vi ta lite kort tror jag och då kommer dom väl upp här.  Även om inte solen skiner så kan man ju hare jävligt bra ! och att ha huset för oss själva är ju så jävla skönt. :D puss på er

-Sol, sol & lite mera sol

Överrubriken beskriver ju dagens väder med bara några ord. Nu börjar det äntligen bli lite sommar. Lisa kom hit idag och vi åkte till eda och solade och badade. Så sköönt. Efter ett tag kom magnus också och sen närmare 4 så tyckte vi att det var dags att bege sig hemåt. :) Efter maten som jag lagade åt Erika och mig så begav vi oss upp till stallet. Red för Agge och det gick seröst hur jävla bra som helst! ush, vad fin hon har blivit säger jag bara. :D aja, snart kommer fina jennie hit också och eftersom vi har huset helt för oss själva vet man aldrig vad vi hittar på. ;) HAPPY DAY !  :D



Finaste Ally på bilden. :)




Ally och jag utanför ridhuset.



Vovven Bonzo uppe i stallet. :)


-Min dag

Idag ungefär kl 4 på natten vaknade jag av att några i mitt hus "pratade". Då blev man ju kanske en aning irreterad men framförallt trött. Lyckades ivf somna om närmare 5 tiden. På dagen var det soligt så jag drog upp till stallet. Där städade jag lite i sadelkammaren och pratade med alla underbara människor som var där. Sen när klockan började närma sig "börja fixa sig till körkurs dags" var det på tiden att ge sig hem. Fixade mig och åt middag sen var det bara att bege sig till körkursen. Nu kom jag precis hem från kursen och måste ta och säga att kursen var hur tråkig som helst, men glad att den är över. Snart får jag också ut och övningsköra på vägarna. Det är lika bra att varna alla att ta det väldigt lugnt när jag är i farten säger jag bara.
 .
Tyvärr ingen bild idag ;)

-Sommar & sol

När jag vaknade imorse var det sol ute vilket var väldigt skönt och efterlängtat. Badade och solade hela dagen i eda med Linn, Erika, Magnus, Patrik och marcus bland annat. Väldigt roligt. Sen efter middagen så red jag ut på Ally. Det skulle vara näst intill perfekt om inte alla flugor och myggor kom och bet en hela tiden ,vilket är väldigt drygt. Nu sitter jag här vid datan och undrar vad som ska hända härnäst. Aja, en solig och härlig dag är ju inte helt fel!

En härlig bild från eda som min bror har tagit ! :)

-Födelsedag

Idag fyller jag 16 år. Hatar egentligen att fylla år eftersom jag alltid  får anpassa mig efter alla andra. Men idag var det riktigt härligt! Jennie & Lisa kom vid 1 tiden ungefär och sen vid 3 kom släkten. Fick en mobil, två halsband, ett par örhängen, Björn axen shampo, balsam och hårspray, 1150kr, presentkort 200kr på ginatricot och sist men inte minst fick jag 500kr presentkort på Hööks. Väldigt roligt och bra om ni frågar mig.


Dagens klädsel ser ni på vänstra bilden, Svart linne från H&M och vit kjol från JC.
På den högra bilden ser vi underbara Jennie precis innan hon och Lisa skulle moppa hem.

-Frisör karriär?

Mitt första inlägg på bloggen får bli lite om min dag. Red Ally idag, en ridskole häst som jag tar hand om på sommaren. Gick super bra och tränade på lite nya saker. Efterråt gick jag hem och skulle göra min första klippning någonsin på min mamma. Toppade först men efter att ha toppat så ville hon även att jag skulle klippa upp. Har som sagt aldrig klippt i hela mitt liv, bara typ hästsvansar och manar, men såvitt jag vet har det aldrig blivit riktigt bra. Jag visste ju inte precis hur jag skulle göra för att få ett bra resultat, men med lite krångel påvägen och med mycket glädje blev resultatet ändå riktigt bra ! En nöjd mamma fick jag ivf efteråt vilket alltid är lite kul.


Bilder på min klippning :D<3

RSS 2.0