Kort film

 
Kort film från lite travarbete, galopparbete och skritten. Sånna saker som hon gjorde i skritten är typiskt Fancy att göra när hon blir spänd! Fick kloka kommentarer att hennes form behöver längas lite då hon gärna blir vääldigt kort, så fram med nosen och läng halsen måste jobbas med. Det gjorde vi ifs redan innan.. men det är så typiskt henne och spänna till där och bli kort.. :)
 

Kommentarer
Postat av: ida

sötis hästen♡

2014-01-07 @ 10:00:32
URL: http://idahsttokig.blogg.se
Postat av: Therése

Fina! Är hon svår att sitta på i traven? :)

Svar: I mellantrav är hon svår, och om hon är i "obalans" annars skulle jag inte påstå alls att hon är svår. Däremot sitter jag som en kratta på filmen (kanske i övrigt också!?) så det ser lite så ut kanske. :)
Sofia Andersson

2014-01-07 @ 12:48:54
Postat av: Therése

Tyckte bara att det kändes lite som att du hade svårt att komma ner i sadeln ordentligt, att du hade behövt komma tillbaka med överlivet lite mer. Så det var därför jag undrade. Tycker inte att du satt så dåligt, men det förklarar ju i såna fall varför det kändes så när jag såg filmen :)

Svar: Ja, tyckte precis likadant när jag såg filmen och är extremt frustrerad över att jag inte "lutar mig tillbaka" mer än jag gör. Jag vet ju också att hon blir lugnare när jag gör det. Men ibland blir det inte som man tänkt sig.. Dessutom tycker jag mina läder ser väldigt korta ut också, vilket jag inte alls upplevde när jag red. Men nästa gång blir det till att länga dom också, så hjälper ju de också mig att komma ner bättre. :) sadeln som hon har är ju tyvärr inte den bästa heller då den är upphöjd ngt fruktansvärt i bak. Vilket gör att jag måste tänka på det extra mycket. Men det är absolut ingen ursäkt, utan det är bara att träna. Skulle behöva en som tjatar på mig! ^^
Sofia Andersson

2014-01-07 @ 21:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0