Terränghoppning

När vi kom dit så ramlade precis en tjej av i gruppen innan så de fick ringa efter ambulans.. haha, bra uppladdning! ^^ men men, När vi väl började så började vi hoppa lite bank och stockar. Nixa tyckte banken var as skoj! men stockarna var inte lika roliga, så vi fick ta om det några gånger. Jan Jönsson var väldigt noga med att allt skulle funka på övning 1 innan man gick vidare till 2an osv. Väldigt bra att inte stressa fram! Så Nixa hoppade ju såklart, men hon var lite tveksam, så han tyckte inte vi skulle köra på för hårt utan nöja oss med när hon var villig och fin! :) Så de andra i gruppen fick prova på nåt lådhinder och även "hushinder", men det slapp jag och Nixa. (var även en till i klassen som slapp det, så vi var ju inte ensamma!)
 
Sen hoppade vi även pulvermangrav med vatten in och hinder både in och ur den. Nixa fick ha draghjälp några gånger över vattnet, men hoppade det bra i slutet, så jag är nöjd! :) och måste säga att det var rikigt kul!
 
Nixa tyckte nog också det var lite roligt trots allt, då det blev ett och annat galoppsprång och hon drog tom iväg en gång. Haha! det hör helt klart till ovanligheterna ska ni veta! Men men, bara att klappa lite när hon väl bjuder så mkt fram! ^^ Jaja, ivarje fall så var det superkul och jag vill faktiskt göra det igen! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0