- Blogga två och två?

Tänker mest på typ dressyrmupparna som startade denna trend. Det har ju gått bra för dom, men de var väl mest i början som dom verkligen var intressana med tävlingsrapporter och allt om Braven bland annat. Nu är dom inte riktigt i fas kan jag tycka. Fortfarande roligt att läsa om såklart. men känns inte riktigt som att (ivf en av dom) inte brinner för det längre. Vilket är tråkigt!

men, i vilket fall som helst.. Nu har ju dom flesta som bloggat två och två "separerat" haha, som teamsl eller tlop. Tråkigt säger jag!

Alltså för det första är det ju väldigt bra om man är två för då blir de ju bra uppdatering. Och för det andra måste det ju vara roligare att dela det med någon?

aja, förstår dom ju när dom vill vara själva och starta något eget. så det är inte så konstigt att dom startar eget kanske. men men.. jag hissar när det är två som bloggar! :)

Skulle vilja ha en till hästblogg som var sådär kul att läsa! Synd att det bara finns en nu. Tlop och teamsl var ju endå stora och nära att bli som dressyrmupparna. vill se en blogg som blir bättre än dressyrmupparna! Mycket tävling ska det vara!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0