lagtävling!

Idag var det den första lagtävlingen för div 3 på storhäst hoppning. Jag var där som lagledare då Sofie inte kunde vara med. Erika och Macho var jätte duktiga måste jag tillägga. Men orkar inte skriva värsta resultat och grejer. Så tar de jag skrev på hemsidan från idag! :)

Tävlingen var på Lurbo och vädret var kanske inte på våran sida. Det hade snöat mycket under natten och det var ganska jobbigt att vara ute i snöovädret. Det hindrade dock ingen av våra Lagga-ekipage från att komma till tävlingen!

 

Första klassen som var bed A:0 och 95cm var tre ryttare från Lagga med i. Först ut från Lagga var William Borggren på hästen Witty. De red en väldigt fin ritt och kom dubbelnollade , men tyvärr inte på någon placering.

Som nr 2 från Lagga var Emma Björkén på Alcastar. Även de red en fin ritt som resulterade en dubbelnolla och kom precis utanför placering.

Sista ryttaren från Lagga i förklassen var Erika Andersson på ridskolehästen Macho. De red också dubbelnollade. Eftersom Erika valde en väg som ingen annan hade prövat i fas 2 så sparade hon många sekunder och kom på en 2 placering av hela 73 starter! Grattis!

I andra klassen som var lagklassen red först Erika på Macho. De red en fin runda och kom runt felfria! Andra ut var Emma på Alcastar. De red en fin runda även dom, men fick tyvärr en vägran vilket resulterar 4 fel. Trea i laget var William på Witty. Witty tyckte dock att hon var klar efter sin nollade ritt i förklassen och de vägrade tyvärr ut sig. Sist ut i laget var Mikaela Ellesjö som red på en inlånad häst, nämligen Kortezze. Mikaela hade hoppat denna häst dagen innan då hon egentligen skulle hoppa sig egna häst. De red en väldigt fin ritt men tyvärr kom de lite fel på sista hindret och Mikaela ramlade av. Hon skadade sig inte så det var ju bra, men såklart väldigt synd!

 

Men överlag tycker jag att alla i laget red väldigt fina ritter trots lite småfel. Tack så jätte mycket för en trevlig dag! Bra jobbat!

 

/ Sofia Andersson, dagens lagledare då Sofie var på VULK-kurs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0