- Hästarna på Kullavreta

Här kommer lite info om alla (eller dom viktigaste som man bör känna till)

Apache, Gambler och Max även kallad P3 (ponnytrion). shettlandsponnyer, som är suuuper söta!

Tubbe- C-ponny, connemara. En super trevlig och snäll ponny. kan byten och är allmänt bra utbildad. Dock blev han troligtvis misshandlad av förra tjejej som hade honom därför är han spörädd och väldigt känslig + väldigt rädd för häftiga rörelser och stressar gärna i ridningen.

Lully- En liten häst. Är född -91 och är super snäll. Har gått som avelssto i 11 år därför inte mycket riden. Longerad och riden sista månaden. Har stor potential till att bli jätte fin! :)

Chantesse- En liten häst, en aning suris i boxen, men helt underbar att rida. Kan rena byten påbörjad spansk skritt osv. Super trevlig! (inte helenas häst)

Catalana- ett treårigt sto. De jag har sett av henne har inte varit bra. ^^ (inte helenas häst)

Abbe- En PRE hingst. känslig och härlig och rida, dock lite jobbig i hanteringen ibland. ;) kan bli lite för laddad ibland oxå. xD

Boqeron (Bocken)- PRE valack. Super gullig häst. Kan bli lite överpigg utomhus och göra massa bus. men i ridhuset är han finfin. :)

Euron- Stor häst. Jag kallar honom för mini hitler då han är allmänt dryg. :P

Dametyt- Född ca 2004? Jätte gullig och härlig häst på alla sätt och vis. Sen i inridningen. kom till Kullavreta sommaren 2010.

Uris
- Kullavretas mest explosiva häst. Kan Piaff, passage, byten och allt! Har dock inte ridit honom än då han var halt i somras. men han ser super fin ut på bilder. Han var berömd i Spanien pga hans piaff och passage! :)

Casper- En fin häst, har dock inte prövat på honom så mycket. Endast ridit honom i skritt då han är en riktig olycksfågel.

Kippen- Jätte känslig med mycket motor. Har inte ridit honom, men han är super fin och verkar vara riktigt härlig. har dock inte sett ngn annan ridit honom heller och har hört både bra och dåliga saker. :P

Irack- Ridit honom ett antal gånger. Ena gången flög jag bland annat av då han fick en bockanttack. Kan byten osv. Irack är olika från dag till dag. Ena dagen kan han vara as pigg och andra as seg. ;) Men en allmänt härlig häst endå!

Kingen- En D-ponny, hopphäst. Har tydligen hoppat ganska högt och är fin i dressyren. (inte Helenas häst)

Curioso (curre)- PRE Hingst. Allmänt stor och lite "bufflig". har väl aldrig riktigt tyckt om honom så, men han är säkert fin när man lär känna honom lite bättre. (har inte ridit honom) Inte Helenas häst!

Kadens
- Dressyrhäst, vet inte så mycket om henne. Hon kom till gården 7/1-11 (alltså idag) så jag har inte sett henne än. men har bara hört bra saker om henne så ska bli spännande att se! (Inte helenas)



Så, de var alla hästar på gården! Alla är verkligen super hästar. :) Dock gillar man ju andra mer än andra. men aa, gillar alla för det mesta. Den jag tycker bäst om är Tubbe och den jag tycker mins om är tyvärr Euron. ^^ men han och jag har väl inte kommit så bra överens ännu. ;) haha Hoppas ni har fått lite större inblick på gården. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0