I helgen händer detta på KV! :D

Helgen 12-13 februari kommer tysken Eckart Meyners för att jobba med ryttarna som deltar i projektet Quadraten. Korrekt sits är a och o i all ridning!

Eckhart Meyners är rörelseforskare med inriktning idrott och har jobbat med Deutsche Reitschule i Warendorf samt Tyska ridsportförbundet under de senaste 20 åren. Han jobbar med alla beridare som tar examen på Warendorf. Han lär dem sitta bättre själva samt hur de kan utbilda andra ryttare att "swinga med hästen" vilket innebär att rida med en mjuk och följsam sits och därigenom störa hästens naturliga rörelser så lite som möjligt.

Han ger kurser och clinics i Amerika och i många andra europeiska länder. Meyners har skrivit flera böcker och producerat flera DVD filmer, den senaste tillsammans med Heike Kemmel som är en av de ryttare som han regelbundet jobbar med.

Meyners använder övningar både med och utan häst inklusive övningar på den välkända Balimo pallen.

Träningen startar vid 9-tiden och håller på till ca 17.00 både lördag och söndag.

Plats: Kulla-Vreta Gård, Bålsta

Fotfolk 150 kr

Ytterligare info maila [email protected]

Välkommen att följa träningen!

DRESSYRCLINIC

VICENTE ROTGER MESEGUER


11-14 februari

Vincente är en grundlig engagerad tränare som alltid går till botten av problemen därtill är han även specialist på de samlade rörelserna.

Vicente Rotger Messeguer kommer regelbundet för att hålla Dressyrträning på Kulla-Vreta Gård utanför Bålsta. Dessa träningar har varit mycket uppskattade under åren då Vicente utbildar, tränar och tävlar allt från unghäst till Grand Prix-nivå. Många tränare och ekipage har haft stor nytta av denne man. Kulla-Vreta Gård har den stora förmånen kunna erbjuda 4-dagarsträningar en gång per månad.


 


Har du problem med piaffen? Passagen? Tveka inte att komma och få hjälp av Vicente! Denne man är en mästare på detta! Att få en bra, regelbunden och harmonisk piaff och passage, utan hackande och halande, är Vicentes styrka! Självbärighet och harmoni är mottot.


Även unghästar har mycket att hämta hos denne man!


 


Anmälan sker via mail på [email protected]. (anmälan är bindande)


 


VÄLKOMMEN!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0