- Årets ungdomssektion

Motivering med beskrivning av tidigare insatser:

Laggas ungdomssektion jobbar med att alla ska lära sig så mycket som möjligt samt att gemenskapen i klubben och även mellan klubbarna ska vara på topp!


De har genom året utfört en mängd med olika aktiviteter för alla åldersgrupper samt fått nästan alla i klubben att delta på olika aktiviteter. För föräldrar har det anordnas föräldrateori och för barnen har de anordnas skötarkurser. På kurserna har de gått igenom mycket säkerhet men även allt inom häst och hästkunskap. Deras kurser och engagemang att lära ut hästkunskap (även när barnen ryktar eller bara hjälper till i stallet) för olika åldrar har gett resultat. De har tagit seger efter seger i teoritävlingen "Vi i stallet" i Upplands ridsportförbund samt kommit 2a i hästkunskap cup.

 

De anordnar aktiviteter som Mysrys, stallrally, uteritter, kurser inom hästkunskap, städdagar, tårttävlingar, rykttävlingar, påskäggsjakt, prova på ridning och mycket annat. De håller även i alla klubbtävlingar som klubben anordnar samt planerar och utför årets shower som vi har på Lagga, (en Julshow som sker innan jul och en Hästens dag som sker precis innan sommarlovet.) Som ni märker jobbar inte vårat USEK bara för att alla ska lära sig så mycket som möjligt utan har även aktiviteter för alla, även de som inte är intresserade av hästar. Detta är för att vi vill bjuda in så många som möjligt inom ridsportens väggar.

Alla som sitter i Laggas ungdomssektion jobbar för att klubben ska få en så bra gemenskap som möjligt. Det viktigaste med ridningen är inte bara att rida utan en sak som är minst lika viktig är att ha rolig och att umgås med kompisar i stallet och även att lära sig allt om hästkunskap. Gemenskapen i stallet är jätte bra och detta beror nog väldigt mycket på våran ungdomssektion. Utan dom och deras fantastiska engagemang och glöd för att klubben ska vara så bra som möjligt så hade den nog aldrig varit som idag. Laggas ungdomssektions mål är att alla i klubben ska ha roligt och tycka att stallet är ett av de bästa ställena som finns, samt att gemenskapen i stallet ska vara på topp och självklart att alla ska lära sig så mycket som möjligt om hästkunskap. Med kunskap kan ridsporten bli bättre och större!

 

_______________________________________

Det var våran motivering till årets ungdomssektion. Innan Måndag ska jag fixa till den så att den blir lite bättre svenska och kanske ska jag "piffa" till den lite. ;) Vi får väl se. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0