Typiskt!

Första passet för dagen var ett dressyrpass på dressyrhästarna. Min häst Stanton hade fått kolik under natten och mådde inte alls bra, stackarn! :( Så istället fick jag rida en hästen som heter Gangster Boy. Inte alls min typ av häst och det gick skit rent ut sagt. Inte alls kul! Sen hade vi unghästarna på schemat. Red min underbara Doo´t dare. Tyvärr var han jätte trött redan från början och saknade gnistan som han hade sist jag red honom.. Så det kändes inte sådär jätte bra direkt stackarn.. men han ska börja stödfodras lite och så får vi se om han blir bättre. :) Imorgon ska jag rida ut honom så får vi se vad han tycker om det! :)
 
Sen sista passet blev för Åsa på våra hopphästar. Jag ÄLSKAR min hopphäst. Så check och helt min typ! Åsa är en otroligt bra och pedagogisk lärare och får alltid ut det där "lilla extra" från mig. Jättekul! Markarbete blev det mer för dessa hästar.. räkna galoppsprång mellan bockar och komma rätt på travbommar. Helt klart det bästa passet på dessa veckor! Independence var så fin och jätte duktig! Lekte tom lite i slutet och gjorde en galoppiruett. Ja, som sagt- kommer nog ha svinkul med denna häst! Dessutom kommer han från Jälla innan, vilket är extra kul! :D
 
Nu tjatar jag med den här bilden, men den är den enda jag har hittils. Ska ta nya! :D
 

Bild från dressyrsnack

Fick höra att jag var med på bilder på dressyrsnacks blogg. Skrev åt C-domaren här i Söndags vilket gjorde att jag fick vara med i bakrunden på några bilder! :)
 
Bland annat här på bilden ovan. Hur kul är det inte när man får se sån här bra ridning om dagarna? Blir iallafall väldigt inspererad om dagarna!
 

Söndag och tävlingar!

Sista dagen på Strömsholms dressyrmeeting. Många fina hästar och ritter har man sett! :) Skrev i en medelsvår A i Fredags och idag skrev jag i FEI intermedier åt C domaren. Kul och framförallt nyttigt! Eftersom jag red mina hästar igår så ska dom få stå idag så de är pigga och glada imorgon! 
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, handlat lite mat så jag har till veckan.. Snart ska jag gå ner till stallet iaf och hälsa på mina hästar! :)
 
 

Stalldag!

Idag började dagen med stalltjänst. Jag och en till som går i min kurs skulle ha AG (Active stable). Så morgonen började med att vi skulle försöka ta ut er fyrhjulen ut världens minst förråd, backa dessutom! haha, efter lite skrattattacker och klur på hur den fungerade så lyckades jag endå köra ut den utan några skador på varken oss, omgivningen eller fyrhjulingen. Kände att det var duktig gjort faktisk! ;) 
 
När stalltjänsten var gjort så red jag IP (independence) som är min hopphäst på kursen. Red ut först som ledare för RSG (Ridgymnasiet.) Sen red jag och lullade runt lite på stallplanen på den banan. Min häst var otroligt lätt att samla, men lite svårare att få att tänka framåt. så jag fick jobba en hel del. Men endå väldigt känslig och trevlig! Tycker om det redan, och ett stort pluss är endå att den är så snäll på att rida ut på, vilket gör att terrängen sen kommer kännas lite lättare säkert! :D
 
Sen red jag min dressyrhäst Stanton. Agneta (min dressyrlärare) red på stallplanen när jag kom ut med min häst, vilket gjorde att jag kunde fråga henne om lite tips. Så fick många bra och nyttiga tips. Älskar verkligen Agnetas udervisningar! Efter ett tag fick jag riktigt bra koll på den och det kändes bra. Ibland får den dock lite ryck och hoppar till eller liknande när den ser nåt nytt eller blir spänd, men kunde rida ur det väldigt trevligt endå. Så det gjorde ingenting kände jag! :) Så dessa hästar som jag har nu blir nog bra! Får såklart se vad huvudlärarna säger på Måndag när vi ska rida för dom.. men de blir nog toppen! :)
 
Bild på Independence! :D
 

Min dressyrhäst

Här kommer lite bilder på min tänkta dressyrhäst som jag fått. När veckan börjar blir det ordentlig provridning för alla! :) Stanton är ju ganska söt endå! ;)
 
 
 
 

Fredag

Dressyrmeetinget här på Strömsholm är fullt igång! Fick se jätte fina unghästar igår. och idag ska jag och Anna åka och handla på förmiddagen och senare ikväll ska jag vara skrivare åt huvuddomaren. Spännande! :) Är kvar på Strömsholm i helgen då jag har stalltjänst och grejer. så ni vet! :)
 
 

Torsdag

Idag började dagen med att se finaste Don´t Dare blir riden av en beridare från K1. Väldigt fin var han! :) Sen red jag Gurkan på dressyrbanan på stallplanen för Agneta. Gick bättre än väntat, vilket såklrt var kul!
 
Sen nu på eftermiddagen har vi fått reda på vilka hästar vi ska ha i hopp och dressyren. I dressyren ska jag ha en gammal herre som heter Stanton. Han har jag ridit ut på en gång.. ja, är väl inte sådär jätte nöjd med valet.. men får stå ut! :) Ska iaf pröva och se hur han är innan jag dömer helt!
 
Sen i hoppningen har jag fått en häst som heter Independence. En svart liten häst tydligen, fin och okomplicerad, men ngt seg. Ska bli spännande att se den och hoppas den är duktig och att vi passar! :)
 
Bjuder på två bilder på sötaste! Ni anar inte hur kär jag är! ;)
 

Unghästridning

Igår red vi unghästarna för första gången. Redan i Måndags när våran remontlärare presenterade hästarna i hagen så konektade jag med en urgullig liten ponnyliknande häst. Myste en hel del med den där i hagen medans läraren berättade om den. och dagen därpå då (igår) fick jag och min klass välja en häst ur hagen, spelade ingen roll vilken vi tog. Och jag paxade min lilla då som jag tyckte var så gullig!
 
Den heter Don´t Dare och läraren sa att den kunde vara något seg inte inte riktigt fram för skänkeln. Men jag tänkte väl att de spelar ingen roll, jag prövar!
 
Och ja, som sagt, det var en riktigt liten "Sofia häst" det där! Passade mig som handen i handsken och var urmysig! En sån som jag skulle kunna ta med mig hem helt klart! Fick ganska mycket beröm under passet. Och här på Strömsholm får man försöka suga i sig all beröm man får, så man klarar av de mindre bra passen. ;) 
 
I vilket fall som helst så frågade jag min lärare idag om jag kunde få den här hästen som min remont häst, då hon tidigare sa att man kunde önska.. (Hon ska nämligen sätta ut vilka hästar vi ska här i helgen.) och då sa hon att det redan var bestämt och solklart att jag skulle ha den då det hade gått så bra! :D Så nu är jag väldigt nöjd och glad och ser verkligen fram emot ridning på "Dare" nästa gång! :D 
 
Två- inte så fina bilder på Dare! :) Men han är fin endå! :D
 

Gästbloggat hos CUS

Fick förfrågan att gästblogga om utbildningarna jag går på i CUS (centrala ungdomssektionens) blogg, och självklart sa jag ja! 
 
Så mitt gästinlägg kommer nog upp här i veckan på ungiridsporten.se
 
Håll utkik! :)
 
Bjuder på en bild från gårdagen! På mig och 4 av mina härliga klasskamrater! Ser lite orättvist stor ur på bilden.. kanske måste börja äta mindre godis och ägna tid i gymmet!? haha, tvekar på att de kommer hända.. men den som lever får se! Allt kan hända! 
 
 

Helt slut efter dagens ridpass

Snacka om dålig kondis jag har. Får ifs skylla på att jag är sjuk också, men endå! Red på tågbanan idag för Daniel Svensson. Fick en liten häst som hette Zevs. Honom har jag ridit lite dressyr på antagningsprovet inför SRL1. Så blev jätteglad när jag såg att jag skulle ha honom. Markarbete stog på schemat! Zevs var pigg- kanske lite för pigg, och kanske lite för lite uteriden på ett tag!? haha, i vilket fall som helst tyckte han det var svinkul! Vi fick galoppera över bommar utan stigbyglar, hålla takt och tempo. vilket inte var det lättaste på min häst som betedde sig som en levande bomb.. haha!
 
Sen i slutet hoppade vi en liten lätt bana med bommar och några stockar! Öronen på min häst var konstant framåt och kan lova att han tyckte livet var allmänt härligt! ;) Allt som allt kan jag inte påstå att det var mitt bästa pass, men jag gillar Zevs och tycker han är urgullig! Ser ut som en ponny gör han också- vilket passar mig!
 
Imorgon blir det ridning på remont/unghästarna, ska försöka raffa åt mig minstingen. alla andra var så sjukt stora! Sen har vi dressyr för Agneta också, och jag står uppskriven på en häst som jag bara väntat på att få rida. En som heter Cayenne och ser jätte trevlig ut! :D
 
Bjuder på en gammal bild på finaste Nix och från SRL1!
 
 

Helgen

Så bra helg, skönt att vara hemma, och skönt att komma upp på hästryggen igen! :)
 
på Söndagen var det pay and jump med Homer på Bälinge. Jag skulle börja med att hoppa 80 och sen skulle Amanda (ägaren) rida 80cm efter mig också! Homer skötte sig exemplariskt och var helt super! Nollad båda klasserna med två grymma rundor! Två rosetter med två olika ryttare för hans del! Blir så lycklig av att rida honom! :)
 
Sen var jag med Erika & Annelie på hoppträning utanför ridskolan. erika hoppade Casper, och duktig som jag är lyckades jag filma en avramling som Erika råkade ut för. ^^ haha, det roligaste jag sett på länge! Kolla in min insta för att se hela filmen! Sen hade jag en privatlektion för en liten 5-årig. Kul att ha lektion för en liten för en gång skull, kände mig superpedagogisk och hon hade superkul- vilket är huvudsaken! :)
 
Sen fick Maya provrida Fancy, ( det är hon som ska tävla och försöka kvala in henne till championat!) Vilket gick jätte bra, allt flöt på fint! :)
 
Första bilden, tagen från video på min instagram. Homer var dunder!
Bild på är från filmen när Erika flög! :D helt klart dagens bästa! :)
 

Borta bra, hemma bäst!

Är hemma över helgen! Såå skönt att vara hemma alltså, har bara varit borta en vecka. men jag är faktiskt riktigt hemmakär! Började i Fredags med att rida Homer ett pass. Sen idag Lördag har jag ridit Fancy (som i övrigt var helt grym!) Var verkligen såå kul att rida henne igen efter en veckas uppehåll! Så allmänt härlig!
 
Sen har jag haft en hel del elever - som har varit superduktiga! :) Ridit fina Smirre också  en liten stund och gud var roligt det var! :) Helt underbar liten ponny! :)
 
Nu laddar jag för pay and jump, hoppar 80 imorgon med Homer! Sen har jag massa elever och hoppgrupper innan jag åker vidare till Strömsholm. Massa jobb med andra ord, men faan vad kul! :) 
 
 

Kursen!

Bjuder på en bild på min nuvarande klass. Hela 12st är vi! Ett jätte härligt gäng! Jag bor med två stycken i ett jätte mysigt litet boende! Bor med bland annat Anna (som jag gick srl1 med) och en till som heter Kattis! Anna står bakom mig på bilden och Kattis står snett åt höger bakom mig på bilden! :)
 

Ridning!

Idag hade vi äntligen ridning på schemat. Red för bästa Agneta, i dressyr! fick en jätte söt som kallas Sheridan ! :) Agneta vet ju att jag kommer från Uppsala och berättade att Sheridan stått på Jällaskolan och berättade hur den kom till Strömsholm. Jätte intressant! :D I vilket fall som helst så var den supertrevlig att rida och passade min ridstil väldigt bra! Så ja tack till den flera gånger! :D
Bild på fina hästen från min insta såklart! :)

Kursen

Jag har inget internet på datorn just nu.. Därför ligger bloggen lite halvt nere.. Men försöker uppdatera lite smått från mobilen! :) i vilket fall som helst så har vi inte gjort så mycket på dessa dagar, bara massa intro saker. Idag ska vi äntligen få rida ett pass iaf! :D längtar! :) skriver senare och förklarar hur det gick. :) -för bilder, kolla min instagram! :) 

På Strömsholm

Nu är jag på Strömsholm! Skolan börjar idag! Vi bor ganska bra till, nära röda ridhuset. Är lite trångt men vi gör det bästa av situationen! :) idag står introduktion på schemat hela dagen, så idag blir det ingen ridning... Hoppas på en rolig vecka! :D

Lördag

En dag kvar till Strömsholm! Idag skulle Homer bli hoppad på Jälla igen, men pga det dåliga vädret imorse så blev det inget. Vi siktar istället på en pay and jump på Bälinge nästa vecka! :) Istället tömkörde jag Fancy imorse, sen åkte jag och mamma in till stan. Shoppade säkerhetsväst på hööks bland annat, så nu är jag redo för terrängen på Strömsholm! 
 
Sen var jag på Lucas dop, och efter det har jag inte gjort mycket. Kollat på serie och bara chillat. Packat lite inför flytten imorgon. :)
 
 

jag har en plan!

Vill ju så gärna att Fancy ska försöka kvala in till unghäst championat.. och jag har en plan! Kvalen pågår ju nu från 1 mars tom i Juli. Så även om jag är borta på strömsholm så kan det finnas chans att lyckas! :D Skulle vara så kul om hon kvalade in! Man behöver ju bara två lokala/regionala tävlingar med över 64% i LC:1 eller högre.. Så de lär ju vara ganska lätt om hon fortsätter som nu! 
 
Det som är lite tråkigt är att ryttaren måste vara under 18.. men som sagt.. Jag har en plan. Och ska kolla med lite människor så kan jag kanske göra detta möjligt! :D
 
 

Onsdag

Sista dagen på hästkunskap kursen. hade godkänt på allt, så skönt! Förstår inte hur jag lyckas glida igenom sånna här kurser så bra endå.. Men nu är det gjort, och det är så skönt! :D
 
Red ut på Fancy, en kortis och bara i skritt. :) Men det var sååå skönt att rida ut i solen, och Fancy uppskattade det lika mycket som jag! Sen hade jag lektion på Sigtuna-utomhus i solen. Jätte härligt med mycket skratt. Tycker verkligen om att ha dom eleverna! :D
 
Sen hade jag lektion för Lisa och Maya i Slavsta. Båda var väldigt duktiga och blir alltid glad av att ha Dussan och Maya. dom är ju så duktiga! :)
 
Bild från distanskursen på Strömsholm- från idag! Nästa vecka är vi bara hälften! :)
 
 
 

En ritad Fancy

Fick en bild på Fancy från snälla Julia (en elev som jag har i hoppgrupp) för några dagar sen. :) Jättefin! :D
 
 
 

Mot Strömsholm!

Idag ska jag till Strömsholm igen. Sista gången på hästkunskap kursen! :D Sen på Söndag börjar äntligen sista delen, nämligen del 3 och riddelen! :D Härligt! 
 
Är på Strömsholm till Imorgon! :)
 
Bjuder på ytterligare en bild från igår! :)
 

MVG till Fancy!

Vilken fin ponny jag rider alltså! Hon var såå duktig. Duktig att lasta, duktig att stå på transporten, inte stressad vid tävlingsplatsen och allmänt bra helt enkelt!
 
När vi kom in i ridhuset kollade hon lite på dressyrstaketet och på blommorna vid alla bokstäver. Men efter att ha skrittat runt ett varv på fyrkanten så var hon helt lugn med situationen! Så skönt! Programmet gick utan några större missar, vi fick ihop ett jämnt och fint program med 6,7 och 8or genom hela programmet! Det slutade på 67,7%! 
 

Efter programmet fick alla ryttare feedback personligt från domaren-hur bra som helst! Borde vara flera sånna här pay and rider i Uppland! Vi fick fina ord från domaren. Hon tyckte att Fancy hade fantastisk psyke, var fin i formen och väldigt välutbildad. Jätte kul att höra såklart! Sen sa hon bara att det var fantastiskt att de var första gången och att hon var så ung och endå presterade så bra! 
 
Jag ger ett MVG + till Fancy för hennes prestationer idag! :D
 
Bilderna är fotade av Ida Kelam, Tack Ida! :D
 

Mot Jälla!

Under dagen har jag inte gjort ett dugg, kollat på serie och allmänt bara chillat. Är skönt det ibland också! :) Nu ska jag upp till stallet och fixa Fancy inför pay and riden! Lite fin måste hon ju vara endå! :)
 
Idag har jag absolut inget mål med procent eller något sånt, utan huvudsaken är att hon får en trevlig upplevelse och får se sig om. :) Hon kommer säkert vara ängslig. Stackaren har ju trots allt inte blivit riden i ett annat ridhus förrut. :) Hoppas på att det ska vara så odramtiserat som möjligt ! :)
 
 

Bilder Sigtuna VS Lagga- Bilder från Ida!

 
 

Söndag

Idag tog jag en låång sovmorgon, så skönt! Sen gick jag upp till stallet. Putsade Fancys träns och sen red jag ! jag red ut och sedan dressyr på en äng som jag rider på ibland. Väldigt bra att kunna träna utomhus sådär.. Hon var ju dock lite smått galen då hon var pigg och allmänt fjantig för omgivningen. Efter många övergångar och ordentlig ridning så blev hon lugn och fin. Fancy blev svettig, trött och ganska nöjd endå tror jag! :)
 
Sen hjälpte snälla Ida och Hanna mig med att tvätta Fancy! Så nu är hon ren och fin inför imorgon! :D (Håller alla tummar för att hon inte rullar sig imorgon i hagen!) Tack Ida & Hanna! 
 
Sen hade jag hoppgrupperna som vanligt. Duktiga elever gör dagen så mycket roligare! :) Vädret gjorde ju dagen så¨klart ännu mer underbart, love it! Kändes som sommar hela dagen faktiskt! Extra mysigt är det att kvällsfodra åt hästarna och bara vara ute! :D
 
Nu laddar jag om till pay and ride imorgon. Hoppas Fancy är så pass trött imorgon så hon inte orkar springa för mycket! ;)
 
 

Mellomys

Efter jobb och allt igår så var jag och några till hos Jenny! Åt tacos, hade trevligt och sen var det mello som gällde. Sanna vann, vet inte vad jag tycker. Tror ju inte de kommer gå hem på eurovision, men vad fan.. Skit samma! Tycker ifs att Ace skulle vinna.. men ja, bryr mig nog inte så jätte mycket.
 
Trevligt var det iaf, tack till alla som var med! :D<3
 
Gammal bild! :)
 
 
 
 

En vecka kvar!

Om en vecka precis åker jag vidare till Strömsholm i 15 veckor! Kommer sakna allt hemma! och om jag ska vara riktigt ärlig så längtar jag tills jag är klar med utbildningen! Skulle vara så skönt att vara klar helt enkelt! 
 
Samtidigt så vet jag ju att jag kommer ha roligt och framförallt lära mig otroligt mycket, precis som sist! Så jag ser endå lite fram emot utbildningen! :) 
 
 

Godkänd

Blev godkänd på foderprovet! Så skönt, så när det är yrkesprov för SRL2 så har jag del delen klar. så skönt! 
 
Igår jobbade jag från 16-21.30. Idag är det jobb från 12-21. har inte hunnit rida Fancy, vilket suger! dessutom är det tävling på Lagga imorgon som jag har en hel del att fixa till.. Börjar känna mig aningens stressad! 
 
men men, får ta det som de kommer! :)
 
 

Tisdag

Idag har jag börjat dagen med en lång sovmorgon- så skönt! :D Kommer verkligen sakna mina spontana sovmorgonar när jag är på Strömsholm! I vilket fall som helst har jag pluggat, gjort klart slutuppgiften på hästkunskap kursen. Så skönt att ha den gjord! Senare på dagen åkte jag upp till Lagga, red Casper idag igen. Mia red innan mig och sen när jag kom så böt vi bara så fortsatte jag med jobbet som hon hade börjat med. Mycket övergångar, skänkelvikningar, fram och bakdelsvändningar och även lite ryggningar. Mycket tänka för Casper med andra ord! och han var duktig för det mesta! :)
 
Sen åkte jag vidare, höll lektion för Maya och sedan iväg direkt för att vara med och rida en häst med Sofia. En som vi kollat på tidigare och den som det egentligen står mellan. Vi har alltså två fina hästar som hon står mellan, jobbigt läge! Imorgon ska vi iaf prova den andra hästen en gång till, så det blir ju spännande och se vem hon väljer efter det! :)
 
Nu väntar sängen! Godnatt ! :D
 
Fina Casper! :)<3
 
 
 
 

Anmäld och taggad!

Har nu anmält mig till Fancys första pay and ride! Var lite inne på att rida en LB, mest för att de programmet är ngt lättare att rida, inte lika mycket övergångar osv.. Men, nu har jag endå anmält mig till LC för att jag kände att övergångarna faktiskt inte är några problem. Så det blir otroligt bra träning för Fancy att komma till ett annat ridhus helt enkelt! :) Ska försöka åka och träna på fågelsången här någon dag innan, så hon iaf har varit ute någon gång! :)
 
 

Tre hästar och ett bra besked!

Började dagen med att åka med Sofia och provrida en häst. Den var lika gammal som Fancy och dom påminde faktiskt lite om varanndra, fast måste säga att Fancy är känsligare och duktiga att flytta för skänkeln. men den här var också väldigt trevlig. Dock ingen häst som vi letar efter.. så den går bort!
 
Sen har jag varit duktig! Har städat mitt rum och tvättat bilen både utvändigt och invändigt! Äntligen, kan man väl säga? haha, plusspoäng till mig iaf!
 
Sen har jag ridit Fancy och Casper. Fancy var springig i början, men efter ett tag slappnade hon av och var riktigt duktig! Casper var också rikigt duktig. skrittade först ut en runda i skogen, han var lite töntig ibland ocg stannade och skulla kolla på saker.. men han gör ju inget mer än så, satt det är ju väldigt avslappnat endå!
 
Nu på kvällen här så har Sofia gett bud på en och häst och ägaren ringde precis och gick med på det! Så vi ska åka dit igen och rida på Onsdag och sen ska den vetrenärbesiktas på Torsdag. Håller tummarna för att allt ska gå som planerat och hon får ta hem den hästen. Är min absoluta favorit av alla hästar vi provridit! :D
 
Gammal bild på en ung Casper! :)
 

Måndag

Ledig dag idag. Tänkte ta och göra lite nytta i mitt eget liv. Städa rummet, kanske städa & tvätta bilen beroende på hur snabb jag är osv.. Rida Fancy och kanske plugga! Sen snart kl 11 ska jag med Sofia här igen och förhoppningsvis är det kanske den sista hästen vi kollar på.. För de hästarna som vi kollade på igår var så pass bra, så aa, jag tror och hoppas de blir någon av dom! Självklart måste vi provrida igen och vet besikta och grejer, men om allt stämmer så tror jag inte det är omöjligt! :)
 
Skön dag idag helt enkelt! :D

Provridning

Igår var jag och Sofia och provred två hästar. Två jätte fina hästar dessutom! En av dom var så outstanding så jag ville ta med honom hem direkt, verkligen en helt underbar häst! Senare på kvällen gick jag till min underbara vän Jenny och snackade om allt mellan himmel och jord. Jätte skönt! Bild på den ena av hästarna- dock inte den jag tyckte mest om. Men den här var också jätte fin och framförallt gullig! :)
 
 

Lördag

Började med att rida ut en runda på fancy och så red jag en väldigt kort sväng i ridhuset i slutet. Fancy var såå fin hela passet igenom! Nu när jag rider henne så minns jag verkligen hur mycket jag älskar att rida henne! Underbart! :)
 
Sen har jag varit i sigtuna och jobbat som vanligt. Har väl inte hänt så mycket mer spännande saker idag faktiskt... Nu taggar jag vidare till imorgon då ska jag och Sofia provrida lite hästar igen! :D Hoppas på att hitta en som ska passa. :)
 
 
 
 
 
 
 

Finaste Fancy!

red Fancy idag för första gången på typ två veckor! Hon var såååå fin! Longerade henne först och hon bockade typ hela tiden och racade runt som en galning. Då var jag ganska glad att inte sitta på kan jag ju säga! När jag sedan började rida var hon hur fin som helst. Hade en liten miniclinik för en av mina elever samtidigt som jag red.. och Fancy var ju helt underbar.. så fort jag ändrade min sits och skulle visa något så visade hon det jätte tydligt. Precis som det ska vara! Nu ska hon ridas ganska ordentligt regelbundet tills jag åker vidare till Strömsholm! Funderar till och med på att starta en lätt pay and ride nästa måndag, ska iaf tänka på saken! :)<3

Utbytestävling

Lagga ryttarna levererade verkligen idag på Sigtuna. Alla ryttare var superduktiga! Synd att de inte blev filmat eller fotat, men alla red ju lixom samtidigt så det var ju såklart inte så lätt! Nästa fredag kör vi igen fast på Lagga. Var verkligen super trevligt idag och vi hoppas kunna köra lika trevligt nästa vecka! :)
 
 
 

RSS 2.0