älskar mitt jobb!

Alltså varje gång jag åker till Sigtuna så har jag alltid kul! Idag red vi (ridlärarna) först en liten kadrilj uppvisning för barnen för att visa hur det kunde gå till. Jag red en D-ponny som heter Criztall. Jag hade inte så höga förväntningar, men satan vad fin den var! Superkul att rida en ridskolehäst som är så mjuk och härlig i kroppen! :) 
 
Sen höll jag i två hopplektioner, och sen var det i vanlig ordning, stalltjänst osv. Jag trivs verkligen på jobbet och har kul med mina kollegor! Ja, kan ju säga att jag verkligen är glad att jag tackade ja till jobbet på Sigtuna för nästan precis ett år sen! :D
 
 
 

Saknar!

Tur att jag ska dit igen snart! Kommer ju såklart sakna mina underbara andra vänner som jag hade under kurs 1, men kommer säkert bli helt awesome kurs 2 också! :D<3
 
<3
 

Tågbiljett bokad till skåne!

Idag ringde dom från skåne och sa att dom behövde mig sista lägerveckan. och eftersom jag inte har något annat jätte viktigt för mig så bestämde jag mig för att åka dit! :) Så den 3dje så åker jag vidare till skåne igen och stannar en vecka! :) Ska bli riktigt kul att åka dit igen! :D 
 
Bild från fenix Park - dit jag ska igen! :D
 
 
 

music

 
Härlig sommarmusik! :D

man of steel

Var på bio med Emmy & Sara igår. Vi hade redan sist vi var på bio spanat på trailern till "man of steel" bara för att han var snygg! Och ja, det fick bli den filmen helt enkelt! Filmen var bra, men kanske lite långa "fightscener", men ja, Jag tycker helt klart att den är värd att se! :)
 
 

Lördag

Dagen började med jobb på Sigtuna. Hade först teori i häst vid hand, vilket var väldigt roligt! Var så länge sen jag höll på med det där, så jag fräshar ju verkligen upp minnet! Sen hade jag en hopplektion och så filmade vi när vi gjorde the clap song (kolla min instagram sofiaandersson93). 
 
Nu på kvällen har jag varit i stallet och ridit Fancy. Fancy som stått i två dagar var super pigg och ville verkligen springa! Red först på gräsmattan hos oss, hon fick hälsa på Nellie också. nellie var väldigt glad över att få se en häst och överaskade med flera pussar på fancys mule. Haha, alltså hur söt? Så jävla gullig, fancy var bara nyfiken och ville nosa och var väldigt snäll mot lillen. :)
 
Red en sväng ner på åkern nedanför vårat hus, och sen när jag var klar där så red jag ca 15min på banan för att avsluta. 
 
sen så mysade vi en lång stund i hagen :)<3
 
 
 

Jobb på Sigtuna

Har jobbat nu på förmiddagen på Sigtuna. Hade teri först knoppa och linda. Sen bygde vi banan och så hade dom hoppning. Blev den klassiska övningen med hinder på diagonalen där dom ska byta varv och byta galopp över hinderna osv. :) En väldigt bra övning det måste jag säga! Alla ryttare och hästar skötte sig super!
 
Kan ju bara säga att jag verkligen gillar mitt jobb, så jäkla roligt när man har roliga elever! :D
 
Bild efter ridpasset idag! :)
 
 
 

Jobb och volleyboll

Idag började dagen med sovmorgon. sen åkte jag till Sigtuna för att jobba. Min grupp har ridläger där och därför är det såklart lite extra roligt! Jag höll lektion för dom och sen hade vi lite teori om ryttarens hjälper. Superkul verkligen! Sen åkte jag hem och grillade med familjen och Erika & niklas. Vilket var väldigt trevligt!
 
Sen åkte jag vidare till fjällnora för att spela volleyboll med Magnus, Marcus, Dunca, Joel. Sara, André och Johan. Det var riktigt kul och jag gör mer än gärna om det igen! :D Väldigt bra dag! Nu ska jag gå och sova, för imorgon blir det jobb igen! :D
 
 

Härligt ridpass på banan!

Som repliken lyder så red jag på banan idag. Blev Fancys andra riktiga dressyrpass på banan. Hon var fin från början till slut och verkligen helt super! Förrut har jag upplevt att hon varit aningen seg och tillbakadragen på banan, men idag var hon pigg men lyssnade endå superbra! :) Är hel nöjd över passet! Fina Fancy! <3
 
 

Bra film!

Kollade precis på en bra film med namn Safe Haven. Samma regissör som the notebook och dear john. Var dock lite mer action i den här än dom andra. men ja, kan defenitivt rekommendera er att se den! :)
 
 

Uteritt

Blev uteritt på Fancy idag. Red ut själv i skogen och red. Hade ganska mycket fokus på galoppen idag, vilket gick super! Fancy chillade verkligen och blev inte alls stressad av att vara själv. Vilket ju är super skönt! :)
 
Skrittade även barbacka till hagen idag igen, vilket hon var mycket bekvämare den här gången med och bockade inget alls :)

#jagälskarcitat ! :)

 

Nellie- En ny familjemedlem

Efter att jag och familjen och några till varit på älgparken i morgongåva så pkte jag och mamma för att kolla på en hund. Vi fastande för två, men valde den som var possitivast. Och ja, nu är hon hemma hos oss och är super duktig! :)
 
 
 
 

- Duktig Fancy!

Efter att jag sovit ut och chillat så bestämde jag mig för att ta tag i dagen och gå upp och hämta Fancy. Longerade först henne. Hade även mycket fokus på idag att hon skulle flytta för tryck, vilket hon fattade väldigt bra i slutet. Så nu nästa gång jag rider ska jag pröva flytta lite också :)
 
Sen bestämde jag mig för att rida barbacka till hagen. Har ju aldrig ridit henne barbacka, men det var inga problem alls. Duktiga häst! :)<3 Dock försökte hon bocka av mig lite i slutet när vi nästan var vid hagen.. haha. Men jag satt kvar tack vare all man som hon har! Kan ju verkligen rekommendera att spara manen på unghästarna i början! ;)
 
Nu ska jag fixa mig och knalla upp till jenny. Ikväll blir det party igen och dessutom blir det poolbad! det sitter aldrig fel! :D 
 
Blir tvungen att dela med mig av Inez och min konversation mitt på dagen.. Hon kan tydligen spå.. Tydligen känner hon på sig att jag snart kommer hitta min drömbonde.. han ska ju tydligen ha en bra kropp iaf! ;) Vi får väl se! ^^ HAHA
 
 

kvällen får tala i bilder!

 
 

bilder från Onsdag

Inte för att dom är så fina, utan för att det är dom enda bilderna jag har när jag rider Fancy! :) Bad mamma fota lite snabbt när jag var hemma och red. :)
 
 
 
 
 
 

Fredag & Utgång!

Idag är det Fredag, sov ganska länge till att börja med. Sen har jag inte gjort sådär super mycket direkt, men har fixat lite med tävlingar och även fixat licens åt mig. Tog faktiskt endagarslicens den här gången då jag bara ska tävla Macho på typ två tävlingar. :) Billigt blir det ju helt klart!
 
Ikväll blir det ivarje fall utgång med några fina vänner! Först ska vi äta och ha förfest hos Linnea, sen ska vi ut på BJ! Kuul! Imorgon äre poolparty hos jenny också. helt klart en bra helg alltså! :D & På Söndag ska jag till den morgongåva och kolla på den här älgparken med jaktnördarna (Erika, niklas, pappa och några till) + några som bara ville med. Sen på kvällen är det ju Fotboll (Sverige-Island) som gäller! H Ä R L I G T !
 
 

Sol och bad

Igår (Torsdag) åkte jag till Eda för andra gången i år och låg där nästan hela dagen. Så skönt alltså! Paulina var där, vilket gjorde det hela mycket roligare! Sen kom mina sysslingar från sth också och var där ett tag. Eftersom man inte träffar alla så ofta så är det verkligen ett bra tillfälle till att umgås och prata! :)
 
Sen på kvällen red jag och jenny ut. Fancy var lite fjantig idag och fortfarande lite ömfotad vilket gör att hon inte tar för sig så mycket som jag skulle vilja. Men fick endå till ganska bra fart i galoppen endå! :) Detg bästa med att rida ut med jenny och hennes häst är att Fancy tycker om Candy och även om candy kommer lite nära så kickar hon inte eller surar alls. (fancy kan ju trots allt ha lite humör ibland.. men mot candy betér hon sig som bff.)
 
Tummen upp för det! 
 
 

En hästig dag

Idag åkte jag först till Sigtuna för att snacka med Naffe om lite jobb och så.. Kommer ha lite flera timmar på Sigtuna till nästa termin. :) Sen åkte jag vidare till Kullavreta för att rida lite. Blev Abbe, Bocken och Dametyt. Alla hästarna var fina, hoppade tom lite med Dametyt vilken han uppskattade otroligt mycket! :)
 
Sen nu på kvällen har jag ridit Fancy. Red hem till mig, Fancy var lite fjantig i början när hon upptäckte att hon var själv, men efter ca 100m så blev hon chill med situationen och skrittade på väldigt fint och lungt. När jag kom hem till mig så travade jag och galopperade lite. Red runt på alla konstiga ställen brevid solfångare, tunnor, gungor och lekstuga utan att hon blev rädd. Hon kollade lite, men när jag gav ett lätt tryck och sa att hon skulle gå så var det inga problem. Jag bara älskar sånna hästar alltså! Det var flera barn också (mina släktingar bla) som var väldigt intresserade av att kolla och klappa, vilket fancy väldigt snällt ställde upp på. Mina duktiga ponny. Jag blir så stolt! :)<3
 
Bjuder på två bilder från idag. Bild 1, är från Kv idag, och bild på på fina Fancy! :)<3
 
 

Tisdag

Idag har jag verkligen inte gjort NÅGONTING. Känns lite hemskt faktiskt! Jag är ju en sån människa som alltid måste göra saker för att må topp. men men.. Nu ska jag iaf iväg och hålla en lektion i slavsta. Sen blir det att kolla på fotbollen ikväll Sverige-Italien. Får inte missas! 
 
 

Härlig uteritt

Fancy blev nog glad idag när jag kom i hagen för att hämta henne och hade turbo tempo på vägen hem. Märktes dock att hon haft vila, för nu var hon super pigg, framåt och allmänt superglad. haha, så söt! Valde att rida ut en liten sväng i skogen i skritt och lite trav bara för att få en possitiv känsla. Hon har ju trots allt inte blivit riden så länge. Hon var pigg och duktig genom hela ritten och hon verkligen strålade energi. Riktigt härligt att sitta på henne när hon är sådär alltså! :D
 
Bild från idag. Nya grimman är på också! ;)
 
 
 

20år

Tack alla underbara vänner och alla underbara släktingar för en awesome dag! Blev grattad (första gången i mitt liv!) själv hemma först av mamma och pappa. Sen kom Erika och allt blev som vanligt igen. ;) sen på kvällen grillade vi och hade det super mysigt! Är mycket nöjd över dagen! Fick bla pengar, en iphone och presentkort. Mycket uppskattat! :D
 
Bjuder på lite bilder från Insta! :)
 

Blev tvungen att lägga upp denna! ;)

 

Tårtfix just nu!

En dag kvar tills Erika och jag fyller 20! :) Erika fixar tårtan som vanligt såklart.. Det blir Erikas första våningstårta! kan lägga upp en bild när den är klar sen om det önskas.. :)
 
 

Back in Lagga

kom hem inatt vid halv 1 tiden efter att ha åkt tåg hela vägen från Kristianstad. Jag har haft två helt awesome veckor med underbara vänner i Skåne! Jag & Martina har varit på Falsterbo Horse Show vilket var superkul! Sen har jag varit på ridlägret Fenix park (Det är där jag bott under min tid där nere!). Hade egan grupper och jobbade där. Väldigt roligt har det varit och vilka minnen jag har fått! :D Längtar redan tillbaka! Jag hoppas att jag kan jobba där nästa sommar också, fast en lite längre period då förstås! :)
 
Tack till alla inblandade! :)<3
 
 

RSS 2.0